PRODUCEȚI MAI MULT. GARANTAT.
PRODUCEȚI MAI
MULT. GARANTAT.

Garanție pentru consumul de carburant

Extindere completăRestrângere completă

Costul real al combustibilului

Mulțumită sistemului JDLink, puteți obține informații exacte privind consumul de combustibil și costurile de funcționare. De asemenea, această tehnologie le permite echipei IPSO Agricultura, distribuitor unic, să vă ofere sfaturi despre cum să vă gestionați mai bine utilajele.

În urma cercetărilor noastre, am descoperită că prețul carburantului reprezintă cel mai mare cost de funcționare – în general, până la jumătate din costul total asociat deținerii unui tractor pe o perioadă de 4 ani.

 

 

Alegerea tractorului potrivit

Pentru reducerea costurilor cu carburantul, primul pas este să alegeți un tractor eficient din punctul de vedere al consumului. Specificațiile motoarelor pot fi înșelătoare. Ceea ce contează este cât de eficient este distribuită puterea la sol și la priza de putere. John Deere proiectează și produce o mare parte din componentele lanțului cinematic. Acest lucru înseamnă că ne putem asigura de funcționarea în armonie a componentelor individuale, reducând la minimum pierderile de putere și maximizând eficiența consumului de carburant.

 


Tractorul 7R oferă o eficiență totală de până la 95%
Testul de exploatare mixtă DLG Powermixtest Nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de

 

  1. Pachetul compact de răcire cu debit de aer optimizează atâputerea produsă de motor, cât și consumul de carburant
  2. Eficiența transmisiei DirectDrive, e23 PowerShift și AutoPower reduce la minim pierderile
  3. Configurația punților și pneurile late ajuta la transmiterea cat mai eficeinta a puterii la sol

DLG este o organizație independentă care testează utilaje agricole de peste 50 de ani. Testul PowerMix măsoară consumul specific de carburant în 14 scenarii diferite de volum de lucru, inclusiv modurile priză de putere, hidraulic și de transport.

 

* Calcule interne efectuate de John Deere în 2018 bazate pe testul DLG Powermix. Valori medii concurenți calculate conform mediei dintre g/kWh în cadrul rezultatelor testului DLG Powermix test (4 0k). Valoare medie înmulțită cu puterea generată de modelul JD respectiv în cadrul testului DLG Powermix (4 0k). Condiții de bază: cost diesel = 1 €/l, cost DEF = 0,7 €/l, densitate diesel = 0,8247 g/ml, densitate DEF = 1,09 g/ml. Pentru media concurenților au fost avute în vedere doar tractoarele F T4. 6215R versus Fendt 720, Case IH Puma 24 0 și New Holland T 7.230. 7 310R versus Fendt 939, Case IH Optum 300 și NH T 7.315 HD. 84 00R versus Fendt 939 și Case IH Magnum 380;&

Măsurarea eficienței consumului de combustibil

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt pentru a afla consumul de combustibil, nici nu trebuie să țineți evidențe. Toate tractoarele prevăzute cu monitorizare de la distanță JDLink furnizează date privind consumul de combustibil, utilizarea sarcinii motorului, timpul de ralanti și multe altele.

Pentru a vă monitoriza consumul de combustibil, configurați un cont în Centrul de Operațiuni, myjohndeere.com sau puteți utiliza aplicația mobilă pe smartphone. Acum puteți colabora cu IPSO Agricultură pentru a identifica oportunități de optimizare a eficienței consumului de combustibil.

 

 

Sfaturi pentru reducerea consumului de combustibil în timpul transportului

Verificați regulat presiunea în pneuri
Diverse studii au demonstrat că valoarea consumului de combustibil poate fi cu până la 15% mai mare dacă se reglează o presiune incorectă a pneurilor. Pentru transport, producătorii de anvelope recomandă o presiune între 1,5 – 1.8 atmosfere, pentru a reduce coeficientul de frecare și consumul de combustibil.

Utilizați navigația prin satelit
Ajungeți de fiecare dată pe câmpul corect. Nu veți mai ocoli, nu veți mai irosi combustibil și vă veți îndeplini sarcinile mai rapid.

Optimizați balastarea corecta
Știați că fiecare tonă inutilă de lest crește consumul de combustibil cu 1 l/h? Verificați greutățile de balastare ale tractorului și asigurați-vă că nu transportați o greutate prea mare.

Conduceți uniform
Accelerarea și frânarea bruscă risipesc combustibil. Mențineți o viteză constantă dacă puteți și încercați să anticipați obstacolele sau pericolele pentru a evita schimbările bruște.

 

 

Cum funcționează programul

Programul de garantare a consumului de combustibil este valabil și oferit exclusiv de distribuitorii John Deere participanți în perioada 1 noiembrie 2020 – 31 octombrie 2021 pentru toate tractoarele 6R-6 Cilindri, 7R și 8R
noi, care nu au fost vândute niciodată en detail și care au fost achiziționate sau luate în leasing între aceste date; pentru participare este necesară o înscriere explicită online. Programul de garantare este valabil pentru aplicațiile în câmp și cele de transport (peste 20 km/h) în concordanță cu datele furnizate de JDLink.

Stimulentul este valabil pentru primul an de deținere a tractorului. John Deere vă va rambursa diferența între media consumului în timpul modului de transport și consumul țintă de combustibil. În cazul în care consumul depășește ținta, rambursarea va fi calculată în funcție de numărul suplimentar de litri de combustibil consumați. Dacă valoarea este sub țintă, rambursarea va fi calculată drept jumătate din combustibilul economisit. Bonusul este limitat la maxim 3.000 €.

Înscrierea în program nu este obligatorie, însă trebuie finalizată în ziua în care vi se livrează tractorul. În paralel, distribuitorul dumneavoastră vă poate oferi un pachet de servicii FarmSight, care include perioadele și modalitățile în care vă va asista cu utilizarea corectă a tractorului cu JDLink.

 


Calcularea valorii de revânzare

Prețurile medii de revânzare ale concurenței disponibile online indică o depreciere medie de 12 €/h.1

Prețurile medii de revânzare disponibile online indică faptul că tractoarele John Deere de 200 cp își păstrează mai bine valoarea decât alte mărci. Deprecierea este mai mică cu aproximativ 2 €/h.1

1Calcul intern efectuat de John Deere în 2017 pe baza datelor colectate de pe Agriaffaires, Traktorpool, Mascus (aprilie/mai 2017). Ambele curbe de depreciere rezultă în urma utilizării unei regresii non-liniare multiple. Calcul pentru un model 6R cu șasiu de mari dimensiuni și modele comparabile ale concurenților. Prețul presupus de achiziție a fost de 130.000 €. Utilizare 1000 ore pe an pe o perioadă de 4 ani. http://www.agriaffaires.com; www.traktorpool.de; www.mascus.com

2Programul de garantare a consumului de combustibil este valabil și oferit exclusiv de distribuitorii John Deere participanți în perioada 1 noiembrie 2020 – 31 octombrie 2021 pentru toate tractoarele din seriile 6R-6 Cilindri, 7R și 8R noi, care nu au fost vândute niciodată en detail și care au fost achiziționate sau luate în leasing în acest interval. Pentru participare este necesară o înscriere explicită online. Programul de garantare este valabil pentru aplicațiile în câmp și cele de transport (peste 20 km/h) în concordanță cu datele furnizate de JDLink. Stimulentul este valabil pentru primul an de deținere a tractorului. John Deere vă va rambursa diferența între media consumului în timpul modului de transport și consumul țintă de combustibil. În cazul în care consumul depășește ținta, rambursarea va fi calculată în funcție de numărul suplimentar de litri de combustibil consumați. Dacă valoarea este sub țintă, rambursarea va fi calculată drept jumătate din combustibilul economisit. Bonusul este limitat la maxim 3.000 €. Contactați IPSO Agricultură pentru mai multe detalii referitoare la procesul de înscriere.