IMBATABIL

Protecţie, performanţă şi profit – descoperiţi caracteristicile celei mai cuprinzătoare game a noastră din toate timpurile: compactare minimă a solului1, o cabină nouă mai mare2 cu scaun de masaj2, randament garantat al combustibilului3, şi monitorizarea la distanţă a maşinii cu Expert Alerts pentru toate modelele.

Peste 150 cp şi tehnologia de precizie, nu există nici o cale în apropierea acestei game.Descoperiţi gama noastră peste 150 cp

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Dacă tasarea minimă a solului este o prioritate pentru dvs., nu există niciun motiv pentru care să nu alegeţi 8RX. Ideal pentru tipurile de sol dificile şi terenul înclinat.

Aflaţi mai multe

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
Tractoarele cu 2 şenile oferă cea mai puternică tracţiune pe teren plan, un transfer de putere foarte eficient şi o flotaţie ridicată. Conceput pentru teren orizontal şi sol uscat şi fărâmicios.

Aflaţi mai multe

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Soluţia ideală dacă aveţi nevoie de o maşină versatilă care excelează pe câmp şi impresionează pe drum. Seria 8R combină putere de tracţiune, costuri reduse de operare şi performanţă completă.

Aflaţi mai multe

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Cu până la 373 CP şi o greutate puţin peste 11 t, modelul 7R livrează acceleraţie excepţională şi eficienţă rutieră. Pentru lucrări grele de câmp Easy Ballast poate fi instalată în câteva secunde.

Aflaţi mai multe

6R6R6R

6155R PÂNĂ LA 6250R

HeadingIcon

6R
Există numeroase motive pentru alegerea unui tractor 6R: tehnologia de vârf integrată, performanţa excepţională, interfeţe de comandă uşor de folosit şi noua generaţie CommandARM.

Aflaţi mai multe

6M6M6M

6155M PÂNĂ LA 6195M

HeadingIcon

6M
Aşteptaţi mai multe. Proiectat pentru cei care vor şi mai mult. Robust, puternic, simplu – dar avansat şi convenabil în exploatare. Bine aţi venit în comunitatea noii Serii 6M.

Aflaţi mai multeImbatabil în confort

Tractoarele noastre mari sunt dotate cu caracteristici care adaugă un nivel extra de confort şi productivitate.2CommandPRO

CommandPRO

Stăpânirea puterii tractoarelor noastre mari este simplă, graţie noului joystick CommandPRO4 şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă interfaţa definitivă cu operatorul, pentru a face fiecare zi de lucru chiar şi mai confortabilă şi productivă.

Active Seat II²

Active Seat II²

Noul scaun Active Seat II foloseşte tehnologia de suspensie electrică cu reacţie rapidă pentru a izola până la 90% din mişcările verticale. Bucuraţi-vă de o calitate superioară a deplasării în cele mai dificile condiţii.

Sistem Infotainment²

Sistem Infotainment²

Ecranul tactil digital de ultimă generaţie, cu diagonala de 6.5’’, este compatibil cu Apple CarPlay şi vă oferă o multitudine de opţiuni de divertisment. Un nou sistem audio cu 6 difuzoare şi subwoofer puternic, conceput de specialişti în audio de performanţă livrează calitatea sălii de concert.

Garanţie carburant

Program de garanție pentru consumul de carburant

Promisiunea noastră: Economie garantată de carburant. Sau returnarea banilor5. Folosiţi mai mult carburant decât consumul ţintă stabilit de noi şi vă vom returna diferenţa. Folosiţi mai puţin carburant decât consumul ţintă stabilit de noi şi vă vom plăti un bonus de 2x diferenţa. Garanţia pentru consumul de carburant include tractoarele Seriile 6R, 7R şi 8R şi se aplică aplicaţiilor pe câmp şi modului de transport.

Întreţinerea şi repararea

Întreţinerea şi repararea

Tractoarele John Deere sunt cunoscute pentru costurile scăzute de întreţinere. Suplimentar la aceasta, convenţiile PowerGard vă protejează faţă de costurile de reparaţii neprevăzute timp de 8 ani / 8.000 ore.

Depreciere

Depreciere

Un preţ de achiziţie mai ridicat nu înseamnă întotdeauna un cost de proprietate mai mare. Poziţionat ca brand global, John Deere construieşte tractoare cu fiabilitate ridicată, care îşi păstrează valoarea. De aici rezultă o valoare mare de revânzare cu costuri scăzute de depreciere.

Imbatabil
Imbatabil în Precision Ag

Pornind de la la un cost de producţie de 450 €/ha pentru grâu, sistemul de conectivitate John Deere permite economii de până la 57 €/ha*

Controlul secţiunilor şi
AutoTrac SF1 disponibil gratuit

49,80 €/ha

Economisiți până la*

Comunicaţii wireless
între birou şi maşină

6,00 €/ha

Economisiți până la*

Acces de la distanţă la afişaj
cu ajutorul aplicaţiei instalate pe mobil

1,40 €/ha

Economisiți până la*

Controlul Secţiunilor

Activările Premium sau Ultimate încorporate în pachetele noastre de tehnologii pentru agricultura de precizie includ controlul secţiunilor6, precum şi alte sisteme. Alături de semnalul de corecție SF1, disponibil gratuit, cu o precizie de 15 cm între treceri, controlul secțiunilor asigură reducerea semnificativă a costurilor de producție.

Transferul de date wireless

JDLink Connect este un sistem inclus în pachetele noastre de tehnologii pentru agricultura de precizie, care transmite wireless contului asociat John Deere Operations Center informaţii importante de la maşina dumneavoastră. De asemenea, acesta poate fi accesat şi din MyOperations app. Cu toate aceste informaţii la îndemână, puteţi să economisiţi foarte mult timp.

Accesarea Afişajului de la Distanţă

Accesul de la distanţă la afişaj, din MyOperations app, vă permite să asistaţi de la distanţă operatorii să configureze, să ajusteze şi să utilizeze maşina – ca şi cum v-aţi afla în cabină. Aceasta înseamnă: ajutor mai rapid pentru șoferii mai puțin experimentați și eficientizarea activității în sezonul de vârf.


1 Tractoare 8RX

2 Tractoare 7R, 8R, 8RT, 8RX

3 Tractoare 6R, 7R, 8R

4 Necesită transmisie AutoPowr™

5 Programul de garanţie pentru consumul de carburant este valabil şi oferit exclusiv de distribuitorii John Deere participanţi în perioada 1 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020 pentru toate tractoarele Seriile 6R, 7R şi 8R noi, care nu au fost vândute niciodată en detail şi care au fost achiziţionate sau luate în leasing între aceste date; pentru participare este necesară o înscriere explicită online. Programul de garanţie este valabil pentru aplicaţiile de câmp şi aplicaţiile de transport (peste 20 km/h) în concordanţă cu datele furnizate de JDLink. Stimulentul este valabil pentru primul an de deţinere a tractorului. John Deere vă va rambursa diferenţa între media consumului în timpul modului de transport şi consumul ţintă de carburant. În cazul în care consumul depăşeşte ţinta, rambursarea va fi calculată în funcţie de numărul suplimentar de litri de carburant consumaţi. Dacă valoarea este sub ţintă, rambursarea va fi calculată drept de 2 x numărul de litri de carburant economisiţi. Stimulentul Efficiency Bonus (sub ţintă) este limitat la maxim 3.000 €. Contactaţi-vă distribuitorul John Deere pentru mai multe detalii referitoare la procesul de înscriere.

6Poate fi actualizat la SF3 şi RTK

* Costurile de producţie grâu conform datelor Agribenchmark pentru FR, UK, DE. Consumul de combustibil diesel/ha conform datelor Agribenchmark pentru FR, UK, DE. Reducerea costului de producţie pentru sistemele de ghidare cu o abatere de 15 cm este de 8%, conform Lohnunternehmen 1/2010. În acest caz, comparăm numai diferenţa faţă de semnalul EGNOS, al cărui precizie este mai slabă - 30 cm, beneficiul fiind aşadar jumătate din 8% = 4%. Costurile de manoperă conform datelor Agribenchmark pentru FR, UK, DE. Creșterea de productivitate conform Landtechnik 6/2006 cu SF1 este de 14%. Din nou, comparăm cu sistemul EGNOS, a cărui precizie - 30 cm, este la jumătate, beneficiul fiind aşadar 14%/2 = 7%. Reducerea costului de producție prin utilizarea controlul secțiunilor, conform Profi Dec. 2012. Rețineți: cu cât câmpul este mai mic, forma acestuia mai neregulată, lățimea utilă a instrumentului mai mare și secțiunile individuale ale instrumentului mai mici, cu atât avantajul este mai important. Pentru câmpurile mari, cu formă regulată, avantajul controlului secțiunilor este minim.

Condiţii de bază:
Mai rapid pe câmp: Toate datele de configuare (clientul, ferma, câmpul, tractorul și dimensiunile instrumentului, precum și decalajele, produsele și operatorii) au fost pregătite în prealabil într-un fișier din sistemul de configurare și trimise wireless tractorului. Astfel, la sosirea pe câmp, toate datele necesare documentării sunt încărcate deja în afișaj și trebuie să fie numai confirmate de șofer. Acest lucru economisește 3 minute pentru fiecare început de câmp. Costul cu forța de muncă este estimativ și poate varia. Pentru a calcula o valoare a costului pe hectar presupunem că ferma are 100 ha. Dacă o fermă cu 300 ha ar avea 30 de câmpuri, economia ar fi de 1 €/ha, în loc de 3 €/ha. Munca de birou deja efectuată: acest lucru descrie avantajul de a avea toate datele salvate deja pe calculator. Directorul fermei nu mai trebuie să introducă manual datele în sistemul său de gestionare a fermei, ci regăseşte toate datele de documentaţie, inclusiv detalii de la analizorul de câmp Field Analyzer sau raportul agronomic Agronomic Report. Poate consulta datele atunci când dorește și, în plus, poate vedea oricând detaliile în MyOperations app. Astfel: Pentru a calcula o valoare a costului pe hectar presupunem că ferma are 100 ha. Dacă o fermă cu 300 ha ar avea 30 de câmpuri, economia ar fi de 1 €/ha, în loc de 3 €/ha.

Avantaje suplimentare MyOperations app:
– Gestionare flotă – urmăriţi flota în permanenţă: 50% diminuarea apelurilor telefonice
– Decizii bazate pe fapte: noul tabel de analize furnizează deja
– 2 h economie de timp / sezon managerul de fermă sprijinit pe muncitori sezonieri (70 €/h cost manoperă). Avantajul economiei de timp: 1,40 €/ha