PESTE AȘTEPTĂRI – OFERTE

Vă aşteaptă economii mari la distribuitorul John Deere – Obțineți cel mai bun 10% discount* de la prețul de listă

Doar pentru o perioadă limitată de timp, modelele selectate pentru ofertă sunt disponibile cu  cel mai bun 10% discount* de la prețul de listă, inclusiv opţiunile şi accesoriile selectate. Nu există obstacole sau condiţii speciale – doar luaţi legătura cu distribuitorul, efectuaţi cumpărătura şi ieşiţi conducând cu mii economisite. Este atât de simplu – vorbiţi acum cu distribuitorul!

Completaţi codul poştal mai jos şi întrebaţi dealerul local:

Alegeţi şi contactaţi distribuitorul

Tractor utilitar compact seria 3E

Tractor utilitar compact seria 3E

Construieşte, coseşte, sapă, răstoarnă – aveţi o sută de lucrări. Cu tractoarele noastre compacte John Deere seriile 3025E şi 3038E în echipa dumneavoastră, sunteţi pregătit pentru toate.

Gator™ HPX815E – Vehicul de lucru utilitar

Gator™ HPX815E – Vehicul de lucru utilitar

Introduceţi acest vehicul utilitar robust de încredere în echipa dumneavoastră şi vă mişcaţi rapid, cu lucrările realizate. De la sarcini grele până la reparaţii rapide – sunteţi la vârf. Pentru aplicaţii la interior sau exterior similare, Gator™ HPX815E este întotdeauna alegerea corectă.

Tractoarele seria 5E 3 cilindri

Tractoarele seria 5E 3 cilindri

Ce părere aveţi despre un confort extra prin care vă măriţi productivitatea? Gândiţi eficient, manevrabilitate compactă pentru toate lucrările pe lista dumneavoastră, în timp ce vă bucuraţi de călătorie pe tractoarele seriile 5058E, 5067E şi 5075E 3 cilindri.

 • Performanţă agilă

  În modelul 3E vă bucuraţi de manevrabilitate totală şi uşurinţa operării cu caracteristicile unui tractor mare, cum ar fi pedalele Twin Touch şi servodirecţia. De asemenea o să vă placă accesul confortabil la compartimentul motor, datorită capotei uşor de ridicat cu două jambe cu arcuri pe gaz. Se lucrează mai bine în 3E – şi acum mai accesibil decât oricând.

  Contactaţi un distribuitor pentru rabat 10%

  Performanţă agilă
 • Productivitate în siguranţă

  Sunteţi întotdeauna în siguranţă într-un Gator™ HPX815E – pavilionul structurii noastre de protecţie la răsturnare (Roll-Over Protection Structure) vă asigură. Şi când Stop înseamnă oprire instantanee, frânele complet hidraulice au grijă de asemenea. Uşor de condus şi de încredere - se lucrează chiar mai bine în 3E – şi acum mai accesibil decât oricând.

  Contactaţi un distribuitor pentru rabat 10%

  Productivitate în siguranţă
 • Eficienţă deplină

  Când o lucrare necesită performanţă cu hărnicie, opţiunea treptei superlente a tractoarelor seria 5E vă permite să lucraţi la viteze reduse până la 280 m/oră. Motorul puternic şi economic în tehnologie exclusiv diesel economiseşte combustibil, şi o transmisie reversibilă 24F/12R PowrReverser furnizează o viteză maximă de 40 km/h. Se lucrează chiar mai bine în 5E – şi acum mai accesibil decât oricând.

  Contactaţi un distribuitor pentru rabat 10%

  Eficienţă deplină

* Cel mai bun 10% discount a preţului curent din listă al maşinii şi opţiunilor selectate. Valabil pentru Gator™ HPX815E, 3025E, 3038E, 5058E, 5067E, 5075E. Ofertă valabilă la distribuitorii participanţi, numai în limita stocului disponibil. Ofertă valabilă până la data 31.08.2021.