Transportul activ al recoltei în melcul de alimentare pentru debit constant al recoltei

Debit constant al recoltei datorită transportului activ al recoltei

700PF Heder combină cu alimentare activă

Curelele asigură transportul activ al recoltei în melcul de alimentare şi produce un flux constant, astfel încât combina poate să ruleze aproape de capacitatea ei maximă. 

alimentarea activă previne acumularea materialului

Ideal pentru condiţii dificile

În condiţii dificile, cum sunt recolte căzute, mazăre sau sămânţă de iarbă previne de asemenea acumularea de materiale în faţa hederului. Distanţa de 1000 mm între bara de tăiere şi melcul de alimentare reduce şi mai mult pierderile la sămânţa de rapiţă, deoarece rabatorul poate fi setat mai înalt pentru a minimiza pierderile prin sfărâmare.

Melc mare de 760 mm pentru flux continuu al recoltei în carcasa

Flux continuu de material recoltat

Curelele sunt integrate în cadru, care permite alimentarea recoltei sub axa melcului, acolo unde este angajată uşor de către aripile melcului şi deplasată spre transport. Melcul mare de 760 mm ajută de asemenea la aducerea a 20% mai mult material în carcasa şi lucrează bine pentru materiale mai scurte, cum sunt orzul de malţ. 
Pentru sămânţa de rapiţă înălţimea melcului poate fi mărită cu o pompă hidraulică manuală pentru a face mai mult spaţiu pentru recoltă. Debitul uniform de recoltă reduce de asemenea solicitările lanţurilor cinematice datorită aglomerărilor, ceea ce duce la o uzură mai redusă şi fiabilitate mărită.

Conversie rapidă şi uşoară între culturi

Conversia culturii în 3 minute

Nu trebuie decât montați cuțitele laterale și să ridicați melcul și sunteți gata de recoltare. Simplu şi uşor – nu sunt necesare unelte. Fără componente electrice, hidraulice sau motoare grele la terminalele de capăt, vibraţiile sunt mai scăzute, ceea ce reduce pierderile prin sfărâmare. 

Secţiunile cu curele cu auto-tensionare se ridică pentru acces uşor. Capacele din oţel inoxidabil sunt de asemenea etanşate şi previn pătrunderea sub bandă a murdăriei şi a pietrelor. Praful poate fi curăţat utilizând sertarele din interiorul secţiunii benzii la trecerea de la rapiţă la păioase sau la finalul sezonului. 

Transportul activ al recoltei în melcul de alimentare previne acumularea materialului în faţa hederului în codiţii grele, cum sunt recoltele căzute, mazărea sau sămânţa de iarbă.

Selectaţi modelul de heder care este cel mai potrivit pentru condiţiile dumneavoastră de recoltare, pentru a primi mai multe informaţii.

MODELLăţime de tăiere, mLungimea mesei, mmNumărul de cureleØ melc, mm 618PF

5,50

1000

4

660

6,10

1000

4

660

6,70

1000

5

760

7,60

1000

5

760

9,15

1000

6

760

10,70

1000

7

760

12,20

1000

8

760