Heder cu curea de colectare îngustă

 

Heder seria 900D cu curea de colectare îngustă

Hederul seria 900D, cu curea de colectare îngustă și unghiul său mai plat, este conceput pentru culturi cu randament redus până la mediu.
Hederul seria 900D este disponibil cu lățimea de tăiere de 9,15 m și 11 m.

 

Capacitate excelentă de urmărire a solului datorită sistemului de suspensie pneumatică de pe roțile de adâncime

Îmbunătățiri semnificative ale capacității

Atât combinele cu scuturător, cât și cele axiale vor beneficia de îmbunătățiri semnificative ale capacității datorită alimentării cu spicul înainte a modelului 900D. Sistemul de suspensie pneumatică de pe roțile de adâncime oferă o capacitate excelentă de urmărire a solului, facilitând viteze de înaintare mari chiar și pe teren accidentat. Șasiul coborât oferă, de asemenea, o vedere clară asupra întregii lățimi a hederului pentru a monitoriza cu ușurință fluxul culturii din confortul scaunului șoferului.

Benzi de colectare de 914 mm pentru culturi cu randament mediu

Benzi de colectare de 914 mm

Viteza benzii este complet reglabilă din cabină și se pot stoca până la trei înălțimi diferite ale hederului în pozițiile “1-2-3” din cadrul mânerului hidraulic. Disponibil cu lățimi de 9,15 și 11,00 m, modelul 900D are performanțe dovedite.

Modelul 900D poate fi comandat, de asemenea, cu o curea de divizare pentru a permite pologirea pe partea dreaptă a platformei.

Roțile de adâncime ale platformei pot fi relocate pentru transportul pe drum

Opțiuni pentru transportul pe drum

Acesta are avantajul suplimentar al eliminării necesității unei remorci specializate. Roțile de adâncime ale platformei pot fi relocate în aproximativ 10 minute, extinzând cuplajul de pe partea stângă a platformei pentru transportul pe drum la viteze de până la 32 km/h.

Selectați modelul de heder care este cel mai potrivit pentru condițiile dumneavoastră de recoltare, pentru a primi mai multe informații.

MODELLățime de tăiere, mViteză bandă de colectare, m/minLățime bandă de colectare, mmViteza cuțitului barei de tăiere, tăieri/min

9,15

0-200

914

1960

11,0

0-200

914

1960