W660Combină

  • Motor PowerTech PSS de 9 l, putere max. 285 kW/387 CP
  • Lățimea canalului/diametrul cilindrului: 1.670 mm/660 mm
  • Suprafața totală de separare activă: 1,80 (m²)
  • Contrabătător secțional nou pentru performanță îmbunătățită cu până la 12%
  • Suprafață totală sabot de curățare (cu tocător de paie frontal): 6,30 (m²)
  • Optimizare automată a combinei cu Interactive Combine Adjust (ICA)
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Recoltare în timp record

Seria W vă va susține prin tehnologii inteligente, dotări valoroase și servicii inovative, astfel încât să puteți lucra mai rapid, mai confortabil și mai eficient – pentru o performanță de top în orice condiții. Zona de separare activă de mari dimensiuni și tamburul de treierat mare, de 660 mm, sporesc performanța fără a face compromisuri cu privire la calitatea paielor sau la consumul de carburant.

Sistemul de curățare DynaFlo Plus cu zonă mare a sabotului asigură niveluri de pierderi foarte mici și calitate excelentă a boabelor din rezervorul pentru boabe.

Contrabătător secțional NOU: performanță suplimentată cu până la 12%

În partea frontală a contrabătătorului principal de treierare sunt montate două piese detașabile, care acoperă prima parte a acestuia și pentru care sunt disponibile trei tipuri de contrabătătoare – pentru boabe mici, universale și pentru bare rotunde. A doua parte a contrabătătorului este alcătuită dintr-un grilaj fix cu contrabătătr universal, ​​care acoperă zona rămasă.

Testele pe teren au arătat că schimbarea contrabătătoarelor merită efortul: trecerea de la contrabătătorul secțional universal la contrabătătorul pentru boabe mici în condiții dificile de treierare asigură până la 12% mai multă performanță.

Trageți

*Putere maximă motor