SERVICE

service

Menținem mașinile funcționale. Oportunități de carieră la reprezentanțele John Deere.

O carieră în departamentul de service poate începe ca ucenic cu multiple oportunități de a deveni specialist de service sau chiar și manager de atelier și nu numai. Vei primi pregătirea de specialitate de care ai nevoie pentru a lucra la mașini de înaltă tehnologie - de la o mașină de tuns iarba la o combină de recoltat furaje, de la un tractor la un sistem de direcție ghidat prin satelit.

Găsiţi un reprezentant John Deere în apropierea dumneavoastră şi descoperiţi oportunităţile actuale:

Selectaţi şi contactaţi reprezentantul dumneavoastră

 • Instrumente de ultimă generație

  Atunci când lucrezi cu echipament de ultimă oră și cu performanțe optime, vei obține cu ușurință rezultate excelente

  Instrumente de ultimă generație
 • Service de primă clasă

  Un service excelent înseamnă pasiunea de a rezolva problemele de fiecare dată.

  Service de primă clasă
 • Maximizarea disponibilității

  Atunci când ne face treaba bine, nu doar reparăm mașini, ci susținem afaceri.

  Maximizarea disponibilității

Posturile specifice din Departamentul de service

Manager de service


În acest rol, coordonezi echipa de service care consiliază clienții cu privire la reparații și upgrade-uri - pe teren și în atelier. Așadar, direcționezi calitatea serviciilor și profitabilitatea, având ca obiectiv satisfacția totală a clienților.

Tehnician


Efectuezi lucrări de diagnosticare, reparații în service și lucrări de întreținere a echipamentelor deținute de clienți și distribuitor, consultând clienții cu privire la ajustările și actualizările optime ale mașinilor.

Specialist de service


Efectuezi diagnosticări complexe și reparații în service pentru mașini specifice (tractoare, echipamente pentru îngrijirea culturilor, recoltare, echipamente agricole de precizie sau echipamente pentru gazon). Consulți clienții cu privire la ajustarea și actualizarea optimă a mașinilor. Acționezi ca un contact de specialitate pentru colegi și clienți.

Specialist de asistență conectată


Utilizezi puterea conectivității mașinii și a instrumentelor de asistență conectată John Deere pentru a asigura disponibilitatea și performanța mașinii prin contracte de service.

Ucenic de service


Vei afla totul despre postul de tehnician de service la reprezentanță, în combinație cu cursurile unei școli de formare tehnică. Colaborezi cu un mentor la reparațiile de bază ale echipamentelor agricole sau pentru gazon și participi la instruirea tehnică.

Posturile și descrierile acestora enumerate pe acest site sunt doar exemple - posturile reale disponibile la reprezentanțe pot varia. Orice discuții cu privire la problemele legate de angajare la reprezentanțe se desfășoară strict între solicitant și reprezentanță, la fel ca și solicitările de angajare și interviurile ulterioare.