Comunicat de presă   1 aprilie 2022

John Deere extinde parteneriatul cu Kramp în Europa

John Deere udvider sit partnerskab med Kramp i Europa

Walldorf, 1 aprilie 2022 – După lansarea cu succes alături de Kramp în Germania, Spania, Franța și Polonia, John Deere și-a extins acordul de colaborare în Danemarca, Suedia și România.

 

Kramp este în continuare unul dintre cei mai mari angrosiști de piese și accesorii pentru agricultură din Europa. Deere are o puternică reputație pentru asistență clienți și produse la nivelul cuprinzătoarei sale game de utilaje, oferind piese de schimb originale și servicii de calitate John Deere. În timpul primei faze, parteneriatul s-a dovedit a fi benefic pentru satisfacția clienților și a distribuitorilor.

John Deere și Kramp împărtășesc un set reciproc de valori, care plasează pe primul loc calitatea și asistența clienților. Paul Leathem, Directorul soluțiilor post vânzare și pentru clienți din Europa, a afirmat: „Este esențial să oferim o experiență distinctă a clienților pe tot parcursul ciclului de viață al produselor noastre. Ambele companii se angajează să susțină aceste valori, iar prin extinderea parteneriatului cu Kramp pe aceste piețe noi, le putem oferi distribuitorilor și clienților noștri o gamă de piese care depășesc portofoliul nostru cuprinzător de piese originale”.

Cu această colaborare, John Deere își extinde gama de piese și disponibilitatea în Europa. În plus față de portofoliul existent de piese originale, recondiționate și alternative de la John Deere, puse la dispoziția partenerilor de vânzări John Deereși la dispoziția copaniilor partenere, acum toți distribuitorii din Danemarca, Suedia și România oferă cuprinzătoarea colecție de piese Kramp. Acest portofoliu Kramp cuprinde piese pentru silvicultură, pentru grădină, magazine de retail, ateliere și utilaje. Toate piesele pot fi comandate prin intermediul unei platforme online moderne. Logistica sofisticată asigură livrarea rapidă.