De ce alegeţi John Deere?

De ce alegeţi John Deere?

Vă trebuie o maşină de tuns iarba puternică, fiabilă şi confortabilă? După care nu mai priviţi la altceva decât John Deere.

La John Deere, obiectivul nostru este simplu. Ţinta noastră este să vă furnizăm cele mai bune tractoare de gazon şi maşini de tuns iarba împinse; maşini de tuns iarba croite pe grădina şi cerinţele dumneavoastră precise. Tehnologia de vârf de tăiere încercată şi testată precum şi exact aceleaşi dezvoltări inovatoare, aplicate la producerea tractoarelor noastre mari, au fost utilizate pentru a vă crea experienţa definitivă de tundere a ierbii. Maşinile noastre de tuns iarba readuc plăcerea grădinăritului.

 

Extindere completăRestrângere completă

Îmi doresc un gazon sănătos şi bogat!

Tunderea regulată a ierbii este una din cele mai bune modalităţi de asigurare a unei creşteri viguroase şi dense. O maşină de tuns John Deere vă taie gazonul uniform şi curat, ajutând la protejarea acestuia contra bolilor.

Dar nu am foarte mult timp să tund gazonul.

Încă un motiv pentru a alege un John Deere: vă aşezaţi, porniţi, vă puneţi în mişcare – nu poate fi mai uşor. Puterea, performanţa de încredere vă asigură efectuarea rapidă şi eficientă a lucrării.

Trebuie să fertilizez gazonul meu?

Orice gazon sănătos necesită nutrienţi pentru a excela. Sistemul de tăiere a mulcilor John Deere furnizează un fertilizator natural, care menajează mediul, tunderea şi mărunţirea tăieturii de iarbă cu suflarea acesteia înapoi pe gazon.

Sunt uşor de operat maşinile John Deere?

Categoric! Ce este potrivit pentru tractoarele noastre agricole merge şi la tractoarele noastre pentru gazon. Confortul optim al operatorului de la un design simplu şi intuitiv, cu caracteristici cum sunt un panou de bord confortabil la utilizare şi reglaj electronic al vitezei. Maşinile noastre de tuns iarba împinse sunt de asemenea uşor de operat, având comenzi uşor de utilizat şi un design ergonomic.

Siguranţa este una din priorităţile mele principale.

Simţim acelaşi lucru. La John Deere, siguranţa se află în detaliile invizibile. De exemplu motorul se deconectează automat când părăsiţi scaunul. Şi la majoritatea modelelor, platforma încetează mişcarea când porniţi înapoi.

Un tractor de gazon este numai pentru vară?

Nu trebuie să fie! Maşinile John Deere sunt utile în tot timpul anului. Prin simpla adăugare a echipamentelor ataşate corespunzătoare, toamna puteţi curăţa frunzele şi iarna zăpada.

Tunderea gazonului trebuie să fie distractivă!

Urcaţi la bord - vă veţi simţi bine în scaunul larg, confortabil şi cu manevrabilitatea excepţională a tractoarelor noastre de gazon. Maşinile noastre împinse puternice şi eficiente nu vă lasă fără sprijin în nici un moment. Definitiv în confort, John Deere readuce plăcerea de a tunde iarba!

Am nevoie de un partener de încredere.

Nici o problemă. Întotdeauna veţi găsi un dealer John Deere în apropiere pentru necesităţile de mentenanţă şi service.