Încărcătoare frontale

Maximizaţi productivitatea

Uşor şi rapid de montat, încărcătoarele noastre frontale model sunt construite pentru productivitate – cu o vizibilitate perfectă şi  practic fără a necesita întreţinere. Acestea asigură întotdeauna o potrivire perfectă şi pot fi montate, de asemenea, şi pe modele recondiţionate.  Indiferent de nevoile dvs. veţi găsi încărcătorul potrivit chiar aici.

   

încărcătoare frontale seria m

Încărcătoare frontale seria M

Uşor şi puternic, aceasta este soluţia accesibilă de care aveţi nevoie pentru toate aplicaţiile standard. Direct din fabrică sau recondiţionat.

543M >   603M >    623M >    643M >

Încărcătoare frontale seria R

Încărcătoare frontale seria R

Proiectate pentru maximizarea productivităţii şi  uşurinţă deosebită în utilizare, aceste încărcătoare rezistă  chiar şi în cele mai dificile condiţii.

543R >   603R >   623R >  643R >   663R >   683R >

Creșterea productivității și operare ușoară

La fel ca orice facem la John Deere, aceste caracteristici opționale au  fost dezvoltate cu fermieri ca dvs., pentru a face sarcinile de încărcare mai eficiente și mai plăcute. Acum și dvs. puteți elimina numeroase ore neproductive și puteți economisi bani cu adevărat.

Sistem dinamic de cântărire

Sistem dinamic de cântărire

Aceasta este precizia cu economie de timp: veți ști întotdeauna cât să facturați și cât să încărcați, cu precizie instantanee. Fără opriri care 
necesită mult timp pentru fiecare cupă, puteți cântări orice în mișcare și puteți elimina deplasările suplimentare inutile de la vagonul de 
alimentator, pentru a transfera înapoi materialul în exces din cupă. Scăpați de bilețele de hârtie din cabină cu ajutorul caracteristicii noastre  exclusive, care vă permite să creați în câteva secunde chitanțe pentru vagoane care se adaptează la valoarea nutrițională sau la modificările dimensiunii efectivului.

Revenire în poziție

Revenire în poziție

Întoarce automat încărcătorul frontal în pozițiile predefinite ale brațului și cupei – împreună cu inversorul de pe joystick, acesta este un autentic impuls de productivitate.

Reglare la orizontală

Reglare la orizontală

Această caracteristică exclusivă reglează la orizontală accesoriul paralel cu solul, nu numai cu tractorul. Transportați baloturile mai repede, nu vărsați și nu scăpați niciodată mărfuri și bucurați-vă de o deplasare generală mai lină.

care încărcător-frontal

Ce model de încărcător?

În funcţie de aplicaţie, să începem să restrângem modelele la cele mai potrivite pentru aplicaţia dvs.

 

Încărcătoarele model M, uşoare şi accesibile, sunt ideale pentru toate activităţile standard cu încărcător frontal, cum ar fi colectarea baloturilor, hrănirea vitelor şi mutarea paleţilor. Dacă aveţi nevoie de o capacitate de ridicare suplimentară,  efectuaţi lucrări în regim greu, cum ar fi în domeniul forestier şi săpături, sau dacă doriţi vizibilitate, confort şi performanţe îmbunătăţite, încărcătorul model R  este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

 

Încărcător frontal RÎncărcător frontal M

Lift capacity

Capacitate de ridicare

Collect bales

Colectarea baloturilor

Base

Base

Feed cattle

Hrănirea vitelor

Base

Base

Move pallets

Mutarea paleților

Base

Base

Digging/heavy duty

Săpături/regim greu

Base

 –

Suspension

Suspensie

Base

Optional

Dynamic Weighing System

Sistem dinamic de cântărire

Optional

 –

Return To Position

Revenire în poziție

Optional

 –

Level To Horizon

Reglare la orizontală

Optional

 –

Base bază     Optional opţional     – indisponibil