623RÎncărcător frontal

  • Opţiuni multiple de reglare a nivelului
  • Vizibilitate neobstrucționată
  • Montare sigură, simplă
  • Blocare fără efort
Imprimare

Încărcătorul frontal 623R se potrivește perfect cu tractoarele seria 6. Este compatibil cu cuplajele frontale John Deere, funcționează cu fiabilitate, precizie și durabilitate și permite o vizibilitate excelentă de jur împrejur. Disponibil într-o configurație hidraulică cu reglare automată a nivelului (HSL), mecanică cu reglare automată a nivelului (MSL) sau fără reglare automată a nivelului (NSL), încărcătorul frontal 623R este ideal pentru manevrarea nutrețului, a produselor pentru siloz, a materialelor vrac, a paleților și pentru a face oricăror alte tipuri de aplicații de mare capacitate.

Pentru a ne asigura că noile noastre încărcătoare frontale întrunesc standardele noastre – și așteptările dvs. – folosim numai materiale de calitate superioară și cei mai buni specialiști. Fiecare componentă a fost testată riguros în condiții care sunt chiar și mai dificile decât cele de la ferma dvs.

Specificațiile se aplică sistemului de reglare a nivelului MSL pentru 6110R/6120R/6130R cu pneuri față 480/70R24 și pneuri spate 520/70R38; specifcațiile efective pot varia