Mașini de tuns iarba cu mulcire

Mașină de tuns iarba împinsă cu mulcire JS63V pentru câmp

 

 

De ce să faceți compromisuri la creșterea naturală?

Fertilizatoarele naturale precum resturile de iarbă sunt un mod inteligent de a păstra gazonul abundent și sănătos. Oferim kituri opționale de mulcire pentru aproape toate mașinile noastre de tuns iarba împinse, suplimentar față de seriile JS care sunt instrumente specializate destinate mulcirii. Dacă lăsați resturile bogate în azot pe gazon, puteți reduce substanțial consumul de îngrășământ artificial.

Mașină de tuns iarba împinsă cu mulcire JS63VC, pentru mulcire pe câmp

De ce să utilizăm mulcirea?

Aflați mai multe

Doriți același finisaj de calitate înaltă în numai două treimi din timp? Cu lamele special proiectate și platforma mașinii de tuns cu calotă adâncă, mașinile Deere de tuns și mulcit toacă resturile suficient de mărunt cât să le lăsați pe sol. Nu este necesară golirea colectorului de iarbă și se reduce nevoia de fertilizatoare artificiale.

Îmbunătățire naturală

Resturile bogate în azot sunt readuse pe gazon ca fertilizator natural. Aceasta previne pierderea factorilor nutritivi și a umidității și vă permite să reduceți din utilizarea fertilizatoarelor artificiale. Fertilizatoarele naturale precum resturile de iarbă sunt un mijloc adecvat pentru a păstra gazonul abundent și sănătos.

Chiar și mai multe îmbunătățiri

Tocătorul cu patru lame mărunțește în bucăți fine. Aceste resturi îndeplinesc multe roluri:

  • Pe vreme caldă, rădăcinile ierbii sunt menținute reci.
  • Umiditatea este reținută în sol
  • Creșterea buruienilor este atenuată
  • Solul este protejat și nu este spălat de ploile abundente.
  • Mulciul compostat acționează ca un fertilizator organic
  • Mulcirea vă reduce semnificativ timpul de lucru și reziduurile de grădină

Sfaturi de bază privind mulcirea

Gazonul să nu fie crescut prea înalt. Tăiați iarba înaltă la suprafață cu sacul de colectare agățat. Începeți mulcirea la următoarea secțiune. Dacă gazonul a crescut prea mult, de exemplu după un concediu, repetați tăierea cu un sac de colectare și începeți mulcirea câteva zile mai târziu.

De ce să faceți compromisuri la creșterea naturală?
Oferim kituri opționale de mulcire pentru aproape toate mașinile noastre de tuns iarba împinse, suplimentar față de seriile JS care sunt instrumente destinate mulcirii. Dacă folosiți o mașină de tuns iarba împinsă cu un kit opțional de mulcire, vă puteți transforma mașina într-o mașină de colectare. Scoateți fișa și atașați sacul colector.

Lamă de calitate pentru mașina de tuns iarba împinsă

Tundeți și mai rapid gazonul!

Cu lamele special proiectate și platforma mașinii de tuns cu calotă adâncă, acestea toacă resturile suficient de mărunt cât să poată fi lăsate pe sol.

READYSTART

READYSTART

Clapetă de pornire automată: Majoritatea modelelor din seria Select sunt prevăzute cu o clapetă de pornire automată pentru o pornire mai rapidă în diminețile răcoroase. Sistemul de motor READYSTART® permite pornirea simplă cu sfoara de demaror. Fără amorsare, fără șoc, fără probleme!

Gamă de produse

ModelMotorLățime de tăiere a mașinii de tuns iarbaArie de lucru recomandatăTransmisie

3,2 kW (la 2.800 rpm)

53 cm (21")

Până la 2000 m²

de la 2,5 la 5,2 km/h (de la 1,6 la 3,3 mph).

3,2 kW (la 2800 rpm)

53 cm (21")

Până la 2000 m²

de la 2,5 la 5,2 km/h (de la 1,6 la 3,3 mph).

Reprezentanța John Deere

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Localizaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere

 

Subiecte conexe