Roboți de tuns iarba

Tango E5 seria II, roboți de tuns iarba autonomi

 

 

Bun venit în lumea întreținerii autonome a gazonului

TANGO E5 Seria II de la John Deere este conceput să vă întrețină automat gazonul, făcându-vă viața mai ușoară și mai plăcută. Comenzile și tehnologia sunt atât de intuitive, încât veți fi imediat gata să tundeți gazonul. Sau, mai bine zis, să îl lăsați pe TANGO să se ocupe de asta!

Ploaie sau soare

Ploaie sau soare

TANGO rezistă la intemperii, așa că va lucra fără probleme cât dvs. vă relaxați în interiorul casei. Carcasa dublă protejează cele mai importante componente – sistemele electronice, bateria și motorul – pentru ani întregi de fiabilitate în funcționare.

Stăpânul dealurilor

Stăpânul dealurilor

TANGO E5 Seria II este mai inteligent ca niciodată. Robotul avansează până la firul de perimetru, punct în care va vira și își va schimba direcția de mers – chiar și pe teren deluros.

Silențios

Silențios

TANGO este atât de silențios încât poate tunde și noaptea, fără a deranja pe cineva. Totul cu minim de zgomot – și fără niciun fel de emisii locale.

Ușor de admirat

Ușor de admirat

TANGO tunde iarba după un tipar aleatoriu, iar gazonul va dobândi un aspect impecabil. Acesta detectează obstacolele și firele de perimetru, adaptându-se din mers chiar și la porțiunile cu iarbă mai înaltă. Toate marginile rămân ordonate după o tură de curățare în jurul întregii grădini.

Pentru rezulate optime la îngrijirea gazonului, solicitați-i distribuitorului specializat John Deere TANGO să vă ajute să aranjați și să montați firul de perimetru. Firul este practic invizibil și este ușor de mutat, în cazul în care vă schimbați aspectul grădinii.

Tango E5 seria II, roboți de tuns iarba autonomi Ecran

Ușor de folosit

TANGO E5 Seria II este mai inteligent ca niciodată. Performanțele de tracțiune ale mașinii de tuns iarba o duc, prin mișcarea înainte, până la firul de perimetru, punct în care va vira și își va schimba direcția de mers – chiar și pe teren deluros.

Tango E5 seria II, roboți de tuns iarba autonomi Siguranță deplină Buton Roșu

Siguranță deplină

Pentru a opri lama, este de-ajuns să apăsați butonul roșu. Senzorul din mâner blochează lama în timpul transportului. TANGO este protejat cu un cod PIN, iar ecranul se blochează automat – o funcție foarte utilă când aveți copii prin preajmă.

1 

 

 

Tango E5 seria II, robot de tuns iarba autonom

Tango E5 Seria II

Roboți de tuns iarba
  • Arie de lucru recomandată: 2.200 m²
  • Înălțimea de tăiere: 19 – 102 mm
  • Baterie Li-Ion
  • Încărcare automată
  • Capacitate de urcare a dealului de până la 36 %*

Ne pare rău, nu am găsit niciun rezultat

Reprezentanța John Deere

Găsiți cel mai apropiat distribuitor

Localizați distribuitorul dumneavoastră John Deere

 

Subiecte conexe

 

*În funcție de condițiile de teren și de amenajarea grădinii. Pentru o demonstrație și pentru efectuarea unui test de adecvare, vă rugăm să vă adresați distribuitorului.