X950RTractoare diesel de tuns iarba

  • Motor diesel cu cuplu înalt
  • Motor de roți pentru sarcini grele
  • Ergonomie excelentă și comenzi intuitive
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Forță & precizie

Munca grea este mediul natural al tractorului de tuns iarba X950R. Acest model cu descărcare posterioară și colectare posterioară dispune de un cadru robust din oțel și o platformă pentru mașina de tuns iarba, care asigură ani întregi de funcționare fără probleme. Motorul diesel cu cuplu înalt și motoarele de roți pentru sarcini grele pot asigura puterea întreaga zi pe teren dificil. Și același lucru îl pot face, de asemenea, operatorii datorită ergonomiei excelente și comenzilor intuitive!

Puncte evidențiate

Tractoare pentru peluză, echipament pentru spaţii verzi, cu scaun, seria X900, descărcare posterioară

Configurație cu descărcare posterioară

Această configurație cu descărcare exclusiv posterioară distribuie iarba tăiată pe întreaga lățime utilă, fiind ideală pentru situațiile în care nu trebuie să colectați iarba. Această configurație cu descărcare exclusiv posterioară distribuie iarba tăiată pe întreaga lățime utilă, fiind ideală pentru situațiile în care nu trebuie să colectați iarba. 

Caracter intuitiv

Utilizarea este simplificată: maneta multifuncțională vă pune la îndemână posibilitatea de a controla platforma și colectorul.

Tractoare pentru peluză, echipament pentru spaţii verzi, cu scaun, seria X900, opțiuni de descărcare de la înălțime mare și înălțime mică

Opțiuni de descărcare de la înălțime mare & înălțime mică

Colectorul se montează și se demontează în câteva secunde, fiind deschis, ridicat și golit de o pompă hidraulică separată la turații reduse ale motorului. Alegeți fie opțiunea de descărcare de la înălțime mică, fie cea de la înălțime mare pentru o descărcare sigură la înălțimi de până la 2 metri.

 

 

Reprezentanța John Deere

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Localizaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere

Subiecte conexe