Nu riscaţi
NU RISCAŢI

Veți simți diferența

 

Ştiaţi că duzele de stropire originale John Deere sunt proiectate pentru aplicaţii specifice? Iată cum pot livra precizie punctuală cu un consum mai mic de produs. În plus, ele sunt fabricate exact pentru maşina dumneavoastră.

 


Duze de stropire de înaltă performanţă

Straight Stream Ceramic (Cap de stropire ceramic cu jet drept)

Straight Stream Ceramic (Cap de stropire ceramic cu jet drept)

Sunt ideale pentru aplicarea fertilizatoarelor după încolţire. Duza compactă cu şase jeturi este perfectă pentru aplicarea fertilizanţilor la culturile însămânţate solide, iar atomizarea redusă minimizează arderea frunzelor şi exfolierea.

Dispersie foarte scăzută

Dispersie foarte scăzută

Ideal pentru aplicarea ierbicidelor sistemice pre-încolţire. Tehnologia de ejector reduce semnificativ dispersiile, iar picăturile umplute cu aer precum şi profilul unic şi dens oferă o pulverizare mai eficientă, cu un nivel scăzut de abatere a picăturilor.

Gamă extinsă

Gamă extinsă

Ideal pentru menţinerea unui unghi constant de stropire la o gamă amplă de presiuni, care coboară până la 1 bar. Dimensiunea picăturii este reglabilă după presiune şi duza menţine o bună distribuţie a pulverizării, producând picături mai mari la presiune mică.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Ideal pentru aplicaţiile de fungicide şi desicanţi la culturile cu frunziş larg, şi aplicaţii în care materialul pulverizat trebuie livrat la coronamentul plantelor înalte. Duza combină o acoperire uniformă cu lichid, cu o dispersie redusă într-un model uşor de instalat.

Aer cu dispersie scăzută

Aer cu dispersie scăzută

Adecvate special pentru aplicaţiile de stropire primăvara în culturile de cereale, duzele combină acoperirea uniformă prin pulverizare cu reducerea dispersiei, şi cel mai bine se utilizează la 3 bar pentru acoperirea optimă prin pulverizare.

3D

3D

Perfect pentru acoperirea ţintelor verticale dificile, cum sunt bulgării de pământ şi buruienile de iarbă mică. Dispunând de o înclinare şi un unghi al evantaiului integrate, duzele de stropire 3D strâng profilul de pulverizare, pentru a scădea substanţial picăturile mici – de aici rezultă o potenţială dispersie cu 50-75% mai mică decât duzele convenţionale cu profil plat evantai.