Nu riscaţi

NU RISCAŢI

Veți simți diferența

 

Ştiaţi că fusurile originale John Deere Pro-XL durează cu până la 50% mai mult decât fusurile convenţionale? Placate cu crom dur pentru o durată de viaţă lungă, este sunt concepute pentru condiţii dure de cules şi asigură culegerea curată, agresivă şi perierea uşoară.

 


De ce alegeţi fusuri culegătoare de bumbac John Deere autentice

Design superior pentru performanţă excepţională

Pentru culegere curată, agresivă şi periere uşoară, cele trei seturi de 12 ghimpi tăiaţi de precizie pe canelură sunt înclinate la 55 grade. Pentru a minimiza deteriorările la unităţile de culegere, fusurile Pro-XL sunt cementate, astfel încât la impactul cu obiecte solide se rup în loc să se îndoaie. Placat cu crom-nichel pentru durabilitate extra, fusurile originale posedă marcajul “JD” pentru a le distinge de piesele neoriginale.

Scule avansate

Suntem implicaţi în industria bumbacului şi această afacere, şi am investit recent în viitor prin cuptoare de ultimă generaţie, placaje cromate şi comenzi de precizie.

Experţi profesionali

Inginerii de material şi prelucrare a fusurilor au peste 20 ani experienţă. Avem peste 100 ani de experienţă în fabricaţia fusurilor de combină.

Procese de prima clasă

25 verificări de calitate unice în cursul procesului de fabricaţie pentru asigurarea uniformităţii. Suplimentar, o matrice de date unică pe fiecare fus permite controlul calităţii, consistenţa şi traseabilitatea.

Fus