Expert Check: Concentrează-te pe disponibilitate!

Expert Check pentru combine

Expert Check: Concentrare pe disponibilitate

Tot ce faci pe parcursul anului se concentrează pe un singur moment: cel al recoltei. Atunci contează fiecare oră de productivitate, iar randamentul maxim este esenţial. Când vine momentul să îți obtii răsplata, combina ta trebuie să fie în cea mai bună formă. O verificare Expert Check te ajută în acest sens.

all-in-package-en

Experţii noştri: Competenţa întâmpină datele

Experţii distribuitorului dumneavoastră utilizează listele de verificare actualizate în fabrică şi datele de pe teren din sezoanele anterioare, disponibile exclusiv pentru distribuitorii .John Deere. Nimic nu scapă diagnozei lor tehnice cuprinzătoare, pe care o folosesc pentru a obţine un raport complet privind stadiul şi necesităţile combinei dumneavoastră.

Programaţi-vă la Expertul dumneavoastră în disponibilitate

Verificarea dumneavoastră Expert Check vă ajută să planificaţi întreţinerea proactiv, pentru a vă asigura productivitatea şi a menţine scăzute costurile de exploatare. Programaţi verificarea dumneavoastră Expert Check imediat după încheiere sezonului, pentru cea mai bună disponibilitate a experţilor distribuitorilor noştri. 

expert-check-combines
HEADERUL COMBINEIHEADERUL COMBINEIHEADERUL COMBINEI

Pachet Premium heder combină

HeadingIcon

Nu îți asuma riscuri! Vom verifica rolele de ghidare ale melcului, înlocuim bara de tăiere, ne asigurăm că ambreiajul, cureaua și lanțurile nu patinează, actualizăm multicuplorul pentru o mișcare mai rapidă și mai bună a rabatorului, și multe altele.

SISTEMUL DE AER CONDITIONAT AL COMBINEISISTEMUL DE AER CONDITIONAT AL COMBINEISISTEMUL DE AER CONDITIONAT AL COMBINEI

SISTEMUL DE AER CONDITIONAT AL COMBINEI

HeadingIcon

Hai să îți pregătim aerul condiţionat pentru următoarea vară fierbinte. Lucrările de Service includ înlocuirea filtrului de aer al cabinei, drenarea, curăţarea şi reîncărcarea agentului frigorific, şi multe altele.

MOTORUL COMBINEIMOTORUL COMBINEIMOTORUL COMBINEI

MOTORUL COMBINEI

HeadingIcon

Menţineţi performanţa maximă şi extindeţi durata de viaţă a motorului cu lubrifianţi şi filtre de origine. Lucrările de service includ înlocuirea filtrului, schimbarea uleiului şi verificarea compresiei motorului.

Localizare distribuitor

Cum obții toate acestea?

Contactează acum distribuitorul autorizat.

Localizaţi un distribuitor

ÎNAPOI >

Solicită reprezentantului tău John Deere oferta completă pentru lucrarile de Service de mai sus! Toate lucrările sunt realizate cu piese de origine John Deere, conform celor mai noi instrucțiuni de instalare oferite de producator.