Expert Check pentru prese de balotat

expert-check-balers

Expert Check: un sezon fără probleme

Vă amplificaţi disponibilitatea şi asiguraţi performanţa de vârf prin aducerea presei dumneavoastră de balotat la o verificare tehnică temeinică punct cu punct, care înseamnă să vă menţineţi productiv când contează.

expert-check

Experţii noştri nu omit nimic

Ei examinează temeinic sistemul de propulsie, rulmenţii, lanţurile, piesele de uzură, angrenajele, curelele şi sistemul electric pentru a edita un raport complet referitor la presele dumneavoastră de balotat, starea şi necesităţile lor.

Programaţi-vă la Expertul dumneavoastră în disponibilitate

Obţineţi verificarea tehnică detaliată punct cu punct, pentru a vă asigura că presa dumneavoastră de balotat va fi disponibilă pe toată durata de viaţă funcţională şi cu potenţialul de performanţă pentru sezonul următor.

Expert Check pentru prese de balotat
all-in-packages

Tot ce vă este necesar, preţ unic 

Tarifele all-inclusive ale pachetelor noastre All-in Packages vă economisesc lichidul. Odată ce cunoaşteţi rezultatul inspecţiei Expert Check, decideţi ce lucrare doriţi să executăm – la un preţ fix care include toate piesele şi manopera.

variable-chamber-round-baler-package

Pachet Presă de balotat cu cameră variabilă pentru Baloţi rotunzi

Faceţi presa dumneavoastră de balotat să lucreze ca nouă! Activitatea de service include înlocuirea cuţitelor tăietorului primar, a conectorului curelei şi înlocuirea culegătoarelor după cum este necesar.

fixed-chamber-round-baler

Pachet Presă de balotat cu cameră fixă pentru Baloţi rotunzi

Ascuţiţi muşcătura presei dumneavoastră de balotat! Recondiţionaţi culegătorul şi rulourile la starea optimă de lucru pentru acum şi sezonul următor. Activitatea de service include înlocuirea a 52 dinţi de culegere, înlocuirea parţială a culegătoarelor şi verificarea tuturor lanţurilor, angrenajelor şi funcţia de lubrifiere.

Localizare distribuitor

Cum obții toate acestea?

Contactează acum distribuitorul autorizat.

Localizaţi un distribuitor

ÎNAPOI >

Solicită reprezentantului tău John Deere oferta completă pentru lucrarile de Service de mai sus! Toate lucrările sunt realizate cu piese de origine John Deere, conform celor mai noi instrucțiuni de instalare oferite de producator.