Expert Check pentru Combine Autopropulsate de recoltat Furaj

EXPERT CHECK PENTRU SPFH

Efectul timpilor optimi de funcționare

Sezonul de tocare este unul lung și dificil pentru combina ta de recoltat furaj. Asigură-ți succesul pentru următorul sezon, începând recoltarea cu o maşină care este 100% pregătită pentru performanţă neîntreruptă. Programează-ți un Expert Check, pentru o funcționare optimă a mașinii tale.

expert-check

Experţii noştri: Competenţa întâmpină datele

Experţii distribuitorului dumneavoastră utilizează listele de verificare actualizate în fabrică şi datele de pe teren din sezoanele anterioare, disponibile exclusiv pentru distribuitorii .John Deere. Nimic nu scapă diagnozei lor tehnice cuprinzătoare, pe care o folosesc pentru a obţine un raport complet privind stadiul şi necesităţile combinei dumneavoastră autopropulsate pentru furaje.

Programaţi-vă la Expertul dumneavoastră în disponibilitate

Verificarea dumneavoastră Expert Check vă ajută să planificaţi întreţinerea proactiv, pentru a vă asigura productivitatea şi a menţine scăzute costurile de exploatare. Programaţi verificarea dumneavoastră Expert Check imediat după încheiere sezonului, pentru cea mai bună disponibilitate a experţilor distribuitorilor noştri. 

expert-check-spfh
Capul de tăiere al combinei autopropulsate de recoltat furajCapul de tăiere al combinei autopropulsate de recoltat furajCapul de tăiere al combinei autopropulsate de recoltat furaj

Pachet cap de tăiere combină autopropulsată pentru furaje

HeadingIcon

Lucrările de Service pentru utilajul tău, în vederea adaptării la culturile sezoniere - includ înlocuirea barei de forfecare, a pietrei de ascuțire și a tuturor cuțitelor. Curățarea și inspectarea componentelor esențiale și a mecanismului de reglare a barei de forfecare. Verificarea tuturor cuplurilor de strangere și a distanțelor de tăiere. Reglarea inițială a ascuțirii și barei de forfecare.

Recondiționarea Zdrobitorului de boabe al combinei autopropulsate de recoltat furaj.Recondiționarea Zdrobitorului de boabe al combinei autopropulsate de recoltat furaj.Recondiționarea Zdrobitorului de boabe al combinei autopropulsate de recoltat furaj.

Pachet de recondiţionare combină autopropulsată pentru furaje KP

HeadingIcon

Permite tehnicienilor noștri instruiți să îți serviseze utilajul după ce zdrobitorul de boabe este deja scos, utilizând secvențe optimizate de recondiționare pentru a asigura o durată lungă de viață a componentelor instalate și operații fiabile.

Motorul combinei autopropulsate de recoltat furajMotorul combinei autopropulsate de recoltat furajMotorul combinei autopropulsate de recoltat furaj

Pachet motor combină autopropulsată pentru furaje

HeadingIcon

Beneficiază de performanța maximă a motorului și de durata de viață cu lubrifianți și filtre de origine. Service-ul include înlocuirea filtrului, schimbarea uleiului și verificarea compresiei motorului.

Localizare distribuitor

Cum obții toate acestea?

Contactează acum distribuitorul autorizat.

Localizaţi un distribuitor

ÎNAPOI >

Solicită reprezentantului tău John Deere oferta completă pentru lucrarile de Service de mai sus! Toate lucrările sunt realizate cu piese de origine John Deere, conform celor mai noi instrucțiuni de instalare oferite de producator.