EXPERT CHECK
PENTRU SPFH

EXPERT CHECK PENTRU SPFH
Efectul disponibilităţii

Efectul disponibilităţii

Sezonul de tocare este lung şi dur pe maşina dumneavoastră SPFH. Când porniţi recoltarea cu o maşină gata 100% pentru acţiune, vă măriţi şansele de performanţă neîntreruptă, care este determinată pentru succesul dumneavoastră. Programaţi-vă efectul disponibilităţii, obţineţi o inspecţie Expert Check.

expert-checkAvantajul

Când ştiţi ce să căutaţi face diferenţa – experţii noştri John Deere au experienţa, ştiinţa şi uneltele necesare.

all-in-packageTot ce este necesar, preţ unic

Tarifele all-inclusive ale pachetelor noastre All-in Packages vă economisesc lichidul. Odată ce cunoaşteţi rezultatul inspecţiei Expert Check, decideţi ce lucrare doriţi să executăm, la un preţ fix care include toate piesele şi manopera.

Pachet cap portcuţite SPFH

Pachet cap portcuţite SPFH

Serviciul de conversie sezonieră la cultură pentru maşina dumneavoastră – include înlocuirea barei de forfecare, a pietrei de ascuţire şi a tuturor cuţitelor. Curăţirea şi inspecţia componentelor esenţiale şi a mecanismului de ajustare a barei de forfecare. Verificarea tuturor momentelor de rotaţie şi a fantelor de tăiere. Precum şi ascuţirea iniţială şi ajustarea barei de forfecare.

Pachet de recondiţionare SPFH KP

Pachet de recondiţionare SPFH KP

Lăsaţi tehnicienii noştri bine instruiţi să execute lucrările de service la maşina dumneavoastră, după ce KP este deja îndepărtat, prin utilizarea de secvenţe de recondiţionare optimizate în vederea asigurării vieţii îndelungate a componentelor montate şi funcţionare fiabilă.

Pachet de motor SPFH

Pachet de motor SPFH

Beneficiaţi de performanţa şi durata de viaţă maxime ale motorului cu lubrifianţi şi filtre originale. Lucrările de service includ înlocuirea filtrului, schimbarea uleiului şi verificarea compresiei motorului.

Solicitaţi reprezentantului dumneavoastră toate preţurile complete all-inclusive pentru instalaţiile de mai sus!

Toate lucrările sunt realizate cu unelte John Deere şi conform celor mai noi instrucţiuni de instalare oferite de producător.

Localizare dealer

Cum se obţine aceasta?

Vizitaţi acum reprezentantul

Contactaţi-ne