VERIFICĂRI DE IARNĂ
PENTRU TRACTOARE

Expert Check pentru tractoare

Verificări de iarnă: Concentrează-te pe disponibilitate!

Avantajul John Deere este că știm ce să căutăm. Experții noștri au experiența, know-how-ul și instrumentele necesare pentru a face acest lucru. Şi încă ceva în plus: multe sezoane în care am strâns informații globale din teren, despre tractorul tău, care ne spun unde să căutăm mai întâi.

expert-check

Experţii noştri: Competenţa întâmpină datele

Experţii distribuitorului dumneavoastră utilizează listele de verificare actualizate în fabrică şi datele de pe teren din sezoanele anterioare, disponibile exclusiv pentru distribuitorii .John Deere. Nimic nu scapă diagnozei lor tehnice cuprinzătoare, pe care o folosesc pentru a obţine un raport complet privind stadiul şi necesităţile tractorului dumneavoastră.

Expert Check: Croite pe măsură

Inspecţiile Expert Check sunt personalizate pentru ce faceţi cu tractorul dumneavoastră şi planurile dumneavoastră pentru el. Ele se întind de la verificările funcţiilor primare şi de siguranţă până la inspecţii în adâncime, care includ măsurători detaliate privind uzura şi teste de performanţă. Totul depinde de vârsta, orele de funcţionare şi aplicaţiile tractorului dumneavoastră.

Inspectaţi-vă flota mai convenabil

Sunteţi eligibil pentru pachete atrăgătoare de rabaturi la inspecţie când intraţi cu mai multe tractoare sau instrumente ataşabile sau un Expert Check.

expert check
Pachet motor şi combustibil tractorPachet motor şi combustibil tractorPachet motor şi combustibil tractor

MOTORUL ȘI COMBUSTIBILUL TRACTORULUI

HeadingIcon

Folosim exclusiv lubrifianți și filtre de origine care asigură performanța maximă și prelungește durata de viață a tractorului. Înlocuim uleiul de motor și filtrul de combustibil, folosim JD Plus 50 II în schimbul de ulei și lubrifiem punctele de gresare.

PACHETUL ReLife ILS PACHETUL ReLife ILS PACHETUL ReLife ILS

PACHETUL ReLife ILS

HeadingIcon

Pachetele noastre ReLife pentru tractoarele Seria 8 măresc performanța și longevitatea osiei ILS. Avem numeroase oferte de care poți beneficia pentru verificarea și reparația tractorului tău.

SCHIMBAREA ȘENILEI ȘI A ROLEI DE MIJLOC  SCHIMBAREA ȘENILEI ȘI A ROLEI DE MIJLOC  SCHIMBAREA ȘENILEI ȘI A ROLEI DE MIJLOC

SCHIMBAREA ȘENILEI ȘI A ROLEI DE MIJLOC

HeadingIcon

Îmbunătățește sistemul de tracțiune al tractorului tău, cu o gamă variată de șenile și role de mijloc CAMSO, specifice aplicației. Le schimbăm și le aliniem, verificam nivelul uleiului la rola întinzătoare, roata motoare și rola de mijloc.

Localizare distribuitor

Cum obții toate acestea?

Contactează acum distribuitorul autorizat.

Localizaţi un distribuitor

ÎNAPOI >

Solicită reprezentantului tău John Deere oferta completă pentru lucrarile de Service de mai sus! Toate lucrările sunt realizate cu piese de origine John Deere, conform celor mai noi instrucțiuni de instalare oferite de producator.