EXPERT CHECK
PENTRU TRACTOARE

Expert Check pentru tractoare
Mai multă experienţă, date mai relevante

Mai multă experienţă,
date mai relevante

Deoarece ei utilizează global date de pe teren din mai multe sezoane, tehnicienii noştri cunosc exact unde să privească mai întâi, şi care componente necesită atenţie specială. Ei remediază orice problemă înainte de a deveni majoră în cursul sezonului următor.

expert-checkAvantajul

Când ştiţi ce să căutaţi face diferenţa – experţii noştri John Deere au experienţa, ştiinţa şi uneltele necesare.

Expert Check: Acum croite pe măsură

Expert Check:
Acum croite pe măsură

În funcţie de vârstă, ore şi aplicaţia principală a maşinii, pachetul dumneavoastră Export Check poate varia între o verificare de o oră a funcţiilor cheie şi a aspectelor de siguranţă până la o inspecţie de 3-5 ore, care include măsurători extensive de uzură sau teste de performanţă ale sistemului hidraulic sau ale motorului.

Inspectaţi-vă flota

Inspectaţi-vă flota

Sunteţi eligibil pentru pachete atrăgătoare de rabaturi la inspecţie când intraţi cu mai multe tractoare sau instrumente ataşabile sau un Expert Check.

all-in-packageTot ce este necesar, preţ unic

Odată ce cunoaşteţi rezultatul inspecţiei Expert Check, decideţi ce lucrare doriţi să executăm pentru a vă ţine maşina în formă perfectă. Cel mai bine utilizaţi pachetele noastre All-in Package, care includ piese şi lucrări de service la un tarif unic all-inclusive.

Pachet motor şi combustibil tractor

Pachet motor şi combustibil tractor

Numai lubrifianţii şi filtrele originale asigură performanţa şi durata de viaţă maxime ale motorului. Acest pachet include înlocuirea filtrelor de ulei motor şi combustibil, schimbarea uleiului la motor cu John Deere Plus 50 II şi lubrifierea punctelor de gresare.

Pachet ILS ReLife

Pachet ILS ReLife

Pachetele Re-life pentru tractoarele seria 8 pentru performanţă şi longevitate mărite ale osiei ILS. Exploraţi ofertele noastre variate pentru modernizarea tractorului.

Schimbarea şenilei şi a rolei de mijloc

Schimbarea şenilei şi a rolei de mijloc

Obţineţi ultima modernizare a tracţiunii cu o mare varietate de şenile şi role de mijloc Camso specifice aplicaţiei. Le schimbăm şi le aliniem, verificăm nivelul uleiului la roata de ghidare, roata de propulsie şi rola de mijloc.

Solicitaţi reprezentantului dumneavoastră toate preţurile complete all-inclusive pentru instalaţiile de mai sus!
Toate lucrările sunt realizate cu unelte John Deere şi conform celor mai noi instrucţiuni de instalare oferite de producător.

Localizare dealer

Cum se obţine aceasta?

Vizitaţi acum reprezentantul

Contactaţi-ne