Prese de balotat

Prese de balotat

 

Alegeţi presa de balotat potrivită pentru dumneavoastră

Prese de balotat cu cameră variabilă

DEDICATE VERSATILITĂŢII

Indiferent dacă sunteţi o firmă de prestări de servicii agricole cu o gamă diversă de clienţi sau dimensiunile şi structura propriilor dumneavoastră operaţiuni necesită versatilitate, am construit presa de balotat ideală pentru dumneavoastră. Indiferent dacă produceţi paie, fân, fâneaţă sau furaje – o cantitate semnificativă dintr-un singur tip sau câte puţin din fiecare, aveţi posibilitatea de a alege produsul ideal din gama noastră. Presele de balotat din Seriile G, M şi R sunt presele versatile pentru baloţii cilindrici de care aveţi nevoie.

Prese de balotat cu cameră fixă

CONSTRUITĂ PENTRU A RĂSPUNDE NECESITĂŢILOR CÂMPULUI

Presa de balotat cu cameră fixă pentru Baloturi Cilindrice de la John Deere reprezintă produsul descoperirilor adunate din fiecare colţ al câmpului. Pe tot parcursul dezvoltării acestor maşini am fost ghidaţi de opiniile şi ideile nenumăraţilor fermieri, firme de servicii agricole şi dealeri de pe continent.

Prese pentru baloţi mari pătraţi

BALOŢII EXCELENŢI SUNT REZULTATUL UNEI PRESE DE BALOTAT EXCELENTE

Deoarece depindeţi de noi. În cele din urmă, calitatea baloţilor livraţi de maşina noastră determină succesul dumneavoastră. Acestea trebuie să fie blocuri tari, super-dense şi perfect formate de energie concentrată. Şi asta este exact ceea ce realizează presele de balotat pentru baloturi pătrate mari, zi după zi, sezon după sezon. Puteţi să contaţi pe acest rezultat – de fiecare dată când puneţi în funcţiune una dintre presele noastre de balotat.

Presele de balotat şi împachetat

TOTUL ÎMPACHETAT

Descoperiţi gama noastră de prese de balotat şi împachetat: presa de balotat cu cameră variabilă C451R/C461R combină presele de balotat solo V451R şi V461R cu sistemul cu mese de transport John Deere pentru a crea o presă cu sistem de împachetare de ultimă generaţie. Şi presa de balotat cu cameră fixă C441R execută acelaşi lucru pe baza presei de balotat F441R. Toate vin într-un format scurt şi compact, cu stil practic şi modern.