Soluţii agricole inteligente

Soluţii agricole inteligente

Începeţi să utilizaţi agricultura inteligentă de aici


Dacă doriţi să începeţi să utilizaţi agricultura de precizie, sunteţi în locul potrivit!

Tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie este uşor de utilizat şi vă ajută să planificaţi, monitorizaţi, executaţi şi analizaţi operaţiunile agricole pe tot parcursul anului. De asemenea, veţi avea mai multe instrumente pentru a înţelege şi pentru a face faţă provocărilor legate de schimbările climatice cu care vă veţi confrunta în viitor.

Randamente mai mari

Randamente mai mari

Agricultura de precizie vă permite să vă optimizaţi operaţiunile cu seminţe, fertilizatori, substanţe chimice şi altele, pentru a îndeplini cerinţele individuale ale câmpului şi pentru a spori la maximum randamentele culturilor.

Control financiar mai bun

Control financiar mai bun

Tehnologiile agricole inteligente furnizează informaţii valoroase de gestionare despre folosirea utilajului şi randamente, cu scopul de a oferi o transparenţă mai mare a costurilor şi un proces mai bun de luare a deciziilor.

Sustenabilitate îmbunătăţită

Sustenabilitate îmbunătăţită

Agricultura de precizie poate reduce considerabil consumul de carburant şi aplicarea în exces a materiilor prime precum îngrăşămintele şi substanţele chimice, pentru o agricultură mai sustenabilă.

Soluţii de ghidare

Soluţii de ghidare

Fără omiteri, fără suprapuneri, urmaţi aceleaşi urme de fiecare dată cu mâinile libere. Oferind o precizie foarte ridicată, ne-am extins gama de soluţii de ghidare cu soluţii pentru toate mărcile de echipamente.

Soluţii de ghidare

Sisteme de automatizare

Înlăturaţi stresul sarcinilor repetitive cu unităţile de control şi dispozitivele programabile pe care vi le oferim. Vă vor ajuta să optimizaţi performanţele maşinii şi să eliminaţi greşelile costisitoare.

Agricultură specifică locului

Agricultură specifică locului

Aflaţi cum sunt utilizate datele de pe teren din mai multe surse pentru a crea hărţi cu rate variabile, care permit gestionarea anumitor zone ale câmpului dvs. pentru a îmbunătăţi creşterea şi randamentul.

John Deere simplifică agricultura de precizie pentru dvs.

Noi am creat o serie de videoclipuri scurte care explică unele dintre beneficiile instrumentelor noastre pentru agricultura de precizie. Doar derulaţi prin lista din dreapta pentru a găsi un domeniu de interes.