SF7000 R2G034051

Semnal SF1 îmbunătăţit

Cu SF7000 ™ am îmbunătăţit din nou semnalul nostru la nivel de începător SF1. Compatibil cu semnale de la patru constelaţii de sateliţi (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo), receptorul StarFire™ 7000 vede mai mulţi sateliţi pe cer. Astfel, este mai puţin afectat de efectele de umbrire. Beneficiaţi de cunoscuta precizie de +/-15 cm de la o trecere la alta.

SF7000 R2G034330

Cel mai bun nivel: Semnalul SF-RTK

Noul semnal de corecţie SF-RTK oferă o precizie îmbunătăţită de +/-2,5 cm de la o trecere la alta, cu un timp de sincronizare de până la 3 ori mai rapid decât în cazul generaţiei anterioare de receptoare care utilizează SF3. Când ajungeţi pe câmp, puteţi începe mai repede lucrările. SF-RTK asigură o acoperire îmbunătăţită cu 100%, ceea ce reduce semnificativ efectele de umbrire.

Deşi corecţia SF-RTK este furnizată prin satelit, aceasta garantează 5 ani de repetabilitate de la un sezon la altul, astfel încât puteţi folosi aceleaşi linii de ghidare pentru mai multe treceri, nu numai pe parcursul sezonului, ci şi pe parcursul unei perioade de cinci ani, ceea ce permite o plasare precisă a seminţelor şi a nutrienţilor fără pierderi de linie şi recartografierea limitelor de câmp.

SF7000 R2G030268

Staţie de bază RTK şi Mobile RTK

Pe lângă SF-RTK, receptorul StarFire™ 7000 este în continuare compatibil cu cunoscuta staţie de bază RTK şi cu modemul RTK LTE oferit de John Deere.

SF7000 R2G024563

Protecţie ridicată contra furtului

Cu pin de securitate şi kit de blocare oferim două funcţii de protecţie antifurt pentru receptoarele StarFire™ 7000.

Cu protecţia PIN, fermierii şi contractorii pot alege să activeze funcţia de cod PIN de securitate şi să configureze un cod PIN unic din patru cifre pentru a activa şi debloca dispozitivul, precum un dispozitiv mobil. Activarea acestui cod permite numai utilizatorilor care au codul PIN definit să acceseze dispozitivul la pornire.

Receptorul universal StarFire™ 7000 poate fi protejat suplimentar cu un kit de blocare mecanică care interzice demontarea nepermisă a receptorului de pe un utilaj.