RTKTehnologia Precision Ag

  • Repetabilitate perfectă
  • Nivel ridicat de precizie
  • Conexiune semnal rapidă
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

RTK: Precizie şi repetabilitate definitive

Pentru activitatea agricolă de precizie, RTK este soluţia dumneavoastră cea mai bună pentru precizie, repetabilitate şi timp de sincronizare, şi elimină deviaţia Sistemului de navigaţie globală prin satelit.

Repetabilitate pe termen lung și timp de sincronizare <1 min
Cu RTK nu trebuie să înregistrați limitele câmpurilor decât o dată. Dacă aveți nevoie de această repetabilitate pentru Section Control, de exemplu, nu vă veți dori să reveniți și să înregistrați limitele câmpurilor în fiecare an. Veți economisi timp zilnic: acuratețea completă a RTK este întotdeauna disponibilă chiar de la început. Durează mai puțin de 1 minut!

Modem 4G LTE Mobile RTK

Modem 4G LTE Mobile RTK

Pur şi simplu cel mai avansat, integrat şi eficient mod de utilizare RTK. Semnalul este compatibil cu modemul nostru Mobile RTK 4G LTE şi poate fi recepţionat prin sistemele noastre integrate JDLink – nu este necesar un modem separat, planuri de date extra (cartelă SIM) sau o licenţă de acces pentru Mobile RTK.

Radio RTK

Radio RTK

Radio RTK funcţionează cu una sau mai multe staţii de bază locale din apropierea câmpului dumneavoastră. Constelaţiile de sateliţi GPS şi GLONASS sunt monitorizate continuu şi corectate pentru a obţine precizia orizontală înaltă între treceri de +/- 2,5 cm. Aceasta este o soluţie extraordinară pentru lucrări în câmp deschis, cu o linie de vizibilitate bună asupra staţiei de bază.

* Mobile RTK este o tehnologie RTK suplimentară disponibilă în anumite ţări