Managementul câmpuluiTehnologia Ag de precizie

  • Toate informatiile centralizate, structurate optim și accesibile ușor
  • Obțineți informații pentru decizii inteligente, factuale
  • Profitați de mai multe instrumente agronomice suplimentare pentru prelucrarea și analiza suplimentare a datelor
  • Transfer de date simplu și rapid utilizând transferul de date wireless
Imprimare

Administraţi-vă câmpul în mod inteligent

Operations Center John Deere vă aduce ferma pe profit: Instrumentele integrate şi uşor de înţeles vă asistă la luarea deciziilor agronomice şi vă ajută să obţineţi un randament maxim şi o calitate consecventă a culturilor, la costuri de producţie considerabil mai mici. Planificaţi-vă rotaţia culturilor şi activităţile pentru sezonul următor, prin intermediul unei prezentări generale structurate care vă va ajuta să creaţi fără efort fişiere de configurare a monitorului şi ordine de lucru. La finalizarea unei sarcini individuale, datele de documentare sunt încărcate automat de pe monitorul din cabină în contul dvs. din centrul de operaţiuni. În cadrul contului dvs., puteţi vizualiza cu uşurinţă toate detaliile operaţionale sub forma unei structuri cronologice optime – oricând şi oriunde v-aţi afla, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet; astfel, puteţi vizualiza cartografieri sau puteţi compara diferite date de pe hărţi, de exemplu, randament, materie uscată, constituenţii culturii şi ratele de aplicare.

Puncte de vedere agronomice de valoare

Astfel, puteţi transforma informaţii agronomice valoroase în decizii inteligente şi puteţi defini mai uşor acţiuni de corecţie. Alte instrumente integrate vă permit să transformaţi cu uşurinţă aceste date în indicaţii cu rată variabilă, pentru fiecare locaţie în parte şi să colaboraţi cu consultanţi agronomici, asigurându-le drepturi de acces corespunzătoare la câmpuri. În cele din urmă, documentarea lucrărilor pentru clienţi este floare la ureche datorită rapoartelor care pot fi create, imprimate şi partajate cu uşurinţă.

Analizator de câmp

Analizator de câmp

Depozitează, vizualizează şi analizează datele din documentaţie colectate cu display-urile dumneavoastră de-a lungul anilor, pentru a lua deciziile agronomice corecte. Exportaţi date de teren înregistrate pentru uz propriu sau către clienţii dumneavoastră în câteva secunde.

Managementul operaţiunilor din câmp

Planificator de culturi

Planificaţi rotaţia culturilor dumneavoastră pentru un anumit sezon. Selectaţi tipurile de cultură pentru a le adăuga individual la fiecare câmp, pentru a oferi cultivatorului o imagine vizuală bună a ceea ce urmează să fie plantat şi în ce sezon de plantare va fi cultivat.