Companii de software partenereTehnologia Ag de precizie

  • Colaboraţi cu partenerii aleşi
  • Vă personalizați contul din Centrul de Operațiuni cu instrumentele care vă sunt cel mai mult pe plac
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Conectare la oportunitate

Trebuie să gestionați date de la mai multe surse diferite? Operations Center John Deere asigură interfeţele pentru ca orice furnizor terţ de software sau de servicii să îşi poată conecta soluţia software. Aceasta vă permite să personalizaţi contul din Operation Center cu instrumentele necesare şi să transferaţi fluent date între sisteme.

De exemplu:

  • Puteți vizualiza o imagine procesată de drona dumneavoastră în Field Analyzer și o puteți compara cu alte hărți stocate ale aceluiași câmp.
  • Puteți primi o indicație de la consultantul dumneavoastră agronomic direct în contul dumneavoastră și o puteți redirecționa wireless către mașina respectivă aflată pe câmp.
  • Vă puteți sincroniza datele agronomice cu sistemul informațional de gestionare a fermei local preferat.

 

Embleme ale preciziei

Interfeţe terţi

Platforma noastră Operations Center este concepută pentru dumneavoastră să fie capabilă de conectare la instrumente şi servicii externe care vă sunt necesare pentru afacere. Un număr în creştere de companii terţe cum sunt Agricon, Pessl, Claas, Farmfacts şi Airbus au creat deja interfeţe pentru accesarea serviciilor lor prin Operations Center.

Vor urma şi mai multe, iar între timp oricine este binevenit să se conecteze prin mediul nostru deschis de dezvoltare la developer.deere.com.