Connected SupportTehnologia Ag de precizie

Maximizaţi timpul de disponibilitate a utilajului. Începeţi ziua de muncă având certitudinea că dumneavoastră şi utilajul dumneavoastră sunt în grija unui specialist de service la distanţă, calificat şi cu experienţă.

Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Connected Support

Distribuitorii John Deere au acces la o serie de instrumente avansate care vă oferă un serviciu excepţional de asistenţă de la distanţă, cum sunt Expert Alerts pentru suport avansat extins, care vă ajută ajuta să vă optimizaţi performanţa utilajelor şi să maximizaţi disponibilitatea acestora. Majoritatea utilajelor noastre dispun de conectivitate pe o perioadă de cinci ani din fabrică, pentru a permite distribuitorilor noştri să valorifice instrumentele descrise aici, cu condiţia acordării consimţământului dumneavoastră.

Asistenţă conectată

Asistenţă de la distanţă pentru configurarea iniţială a maşinii (setup)

Accesul de la distanţă la display reduce semnificativ timpul de iniţializare (setup) a utilajului dumneavoastră, deoarece permite expertului dealerului să se conecteze cu dumneavoastră în diplay-ul cabinei pentru asistenţă la iniţializare. De asemenea permite expertului distribuitorului să vă furnizeze suport pentru îmbunătăţirea performanţelor şi face mai uşoară pentru dumneavoastră comunicarea cu distribuitorul când întâlniţi probleme, ceea ce reprezintă un alt factor de menţinere a timpului de funcţionare fără întrerupere.

Asistenţă conectată

Instruire la predarea utilajului

Instruire dedicată a conducătorilor de utilaje la distribuitorul dumneavoastră. Ea evidenţiază caracteristicele cheie de productivitate ale utilajului dumneavoastră şi explică cum să le utilizaţi pentru optimizarea operaţiilor.
 

Asistenţă conectată

Monitorizarea de la distanţă a utilajului

Starea de funcţionare a utilajului dumneavoastră este monitorizată de la distanţă de către specialiştii distribuitorului, folosind instrumente de Asistenţă conectată John Deere Connected Support, precum Expert Alerts şi Tablou de bord. Dacă instrumentele indică faptul că ceva nu este în regulă cu utilajul, veţi fi contactat imediat şi veţi primi asistenţa proactivă de care aveţi nevoie pentru a minimiza riscul de imobilizare.

Asistenţă conectată

Expert Alerts

Expert Alerts, unică pe piaţă şi cel mai nou sistem dezvoltat de John Deere, se bazează pe algoritmi de software care pot anticipa diverse probleme viitoare înainte ca acestea să aibă un impact negativ sau să provoace daune colaterale. Informaţiile legate de diagnoză şi reparaţii sunt generate automat, iar astfel tehnicienii de service pot reacţiona mai rapid, iar întreruperea activităţii poate fi redusă semnificativ.