Connected SupportTehnologia Ag de precizie

Maximizaţi timpul de disponibilitate a maşinii
Începeţi ziua de muncă având certitudinea că dumneavoastră şi maşina dumneavoastră sunt în grija unui specialist de service la distanţă calificat şi cu experienţă.

Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Suport conectat

Distribuitorii John Deere au acces la o serie de instrumente avansate care vă oferă un serviciu excepţional de asistenţă de la distanţă, cum sunt Expert Alerts pentru suport avansat extins, care vă ajută ajuta să vă optimizaţi performanţa maşinilor şi să maximizaţi disponibilitatea acestora. Majoritatea utilajelor noastre dispun de conectivitate pe o perioadă de cinci ani din fabrică, pentru a permite distribuitorilor noştri să valorifice instrumentele descrise aici, cu condiţia acordării consimţământului dumneavoastră.

Asistenţă conectată

Asistenţă de la distanţă pentru configurarea iniţială a maşinii (setup)

Accesul de la distanţă la display reduce semnificativ timpul de iniţializare (setup) a maşinii dumneavoastră, deoarece permite expertului dealerului să se conecteze cu dumneavoastră în diplay-ul cabinei pentru asistenţă la iniţializare. De asemenea permite expertului distribuitorului să vă furnizeze suport pentru îmbunătăţirea performanţelor şi face mai uşoară pentru dumneavoastră comunicarea cu distribuitorul când întâlniţi probleme, ceea ce reprezintă un alt factor de menţinere a timpului de funcţionare fără întrerupere.

Asistenţă conectată

Instruire la predarea maşinii

Instruire dedicată a conducătorilor de maşini la distribuitorul dumneavoastră. Ea evidenţiază caracteristicele cheie de productivitate ale maşinii dumneavoastră şi explică cum să le utilizaţi pentru optimizarea operaţiilor.

Asistenţă conectată

Monitorizarea de la distanţă a maşinii

Starea de funcţionare a maşinii dumneavoastră este monitorizată de la distanţă de către specialiştii distribuitorului, folosind instrumente de Asistenţă conectată John Deere Connected Support, precum Expert Alerts (Alerte Expert) şi Machine Dashboard (Tabloul de bord al maşinii). Dacă instrumentele indică faptul că ceva nu este în regulă cu maşina, veţi fi contactat imediat şi veţi primi asistenţa proactivă de care aveţi nevoie pentru a minimiza riscul de imobilizare.

Asistenţă conectată

Expert Alerts

Expert Alerts, unică pe piaţă şi cel mai nou sistem dezvoltat de John Deere, se bazează pe algoritmi de software care pot anticipa diverse probleme viitoare înainte ca acestea să aibă un impact negativ sau să provoace daune colaterale. Informaţiile legate de diagnoză şi reparaţii sunt generate automat, iar astfel tehnicienii de service pot reacţiona mai rapid, iar întreruperea activităţii poate fi redusă semnificativ.