Detectarea boabelor

HarvestLab: noua dvs. super-putere

Tehnologia John Deere HarvestLab™ de detectare a boabelor oferă date în timp real despre calitatea culturilor în timp ce recoltaţi*. Ea vine în completarea hărţilor de randament, oferindu-vă informaţii care vă pot ajuta să luaţi decizii mai bune privind gestionarea nutrienţilor, alegerea varietăţilor de seminţe şi comercializarea şi depozitarea culturilor.

Gestionaţi-vă mai bine nutrienţii

Gestionaţi-vă mai bine nutrienţii

Înţelegeţi mai bine ce substanţe nutritive, cum ar fi azotul, au fost transformate cu succes în proteine sau ulei. Apoi, utilizaţi aceste date pentru a crea aplicaţii pentru fertilizatori mai bine direcţionate pentru sezonul următor.

Optimizaţi-vă soiurile de seminţe

Optimizaţi-vă soiurile de seminţe

Soiurile de grâu sau rapiţă pot promite multe pe hârtie, dar când le cultivaţi este posibil ca rezultatele să nu se ridice întotdeauna la nivelul aşteptărilor. HarvestLab vă ajută să înţelegeţi mai bine factorii specifici locaţiei, pentru a găsi soiul optim.

controlaţi-vă vânzările de material recoltat

Controlaţi-vă vânzările de material recoltat

Aflaţi dacă grâul dvs. este grâu de panificaţie sau furajer pe măsură ce recoltaţi. Separaţi diferitele încărcături în funcţie de conţinutul de proteine şi depozitaţi-le separat, pentru cel mai bun preţ al boabelor.

Subiecte conexe

combină de recoltat seria t

Seria T 50 tone/h**

Cea mai mare suprafaţă de separare dintre toate combinele cu scuturători de pe piaţă. Sistemul său de treierare şi separare, cu o configuraţie cu tamburi multipli unică, furnizează o calitate imbatabilă a paielor. Pentru o combină compactă, performanţa este de excepţie.

agricultură inteligentă

Agricultură inteligentă

Tehnologia John Deere utilizată în Agricultura de precizie vă poate ajuta să utilizaţi datele recoltării pentru a vă planifica plantarea şi semănarea pentru sezonul următor.

*Poate fi necesară actualizarea e-mailului de prezentare pentru diferite pieţe, în diferite limbi
**Teste de randament:
Seria S - Test intern de teren efectuat de John Deere în La Rochelle, Franţa, 07.2021, şi Aalborg, Danemarca, 08.2021
Seria T - Test de teren Profi, 10.2020 (www.profi.de)