Oameni plimbându-se printre câteva tipuri de echipamente John Deere pe un câmp mare.

LUCRĂM
PENTRU A DUCE TOTUL LA UN ALT NIVEL

Lucrăm ca nimeni altcineva

Desfăşurăm o activitate esenţială vieţii. Lucrând pentru oameni care au încredere în noi şi pentru planeta care ne susţine, creăm maşini conectate inteligente care duc vieţile la un alt nivel.

Consultaţi obiectivul nostru suprem


Clienţii John Deere se află în centrul activităţii noastre.

Ne bazăm pe o experienţă de peste 180 de ani şi terabiţi de date exacte pentru a ne cunoaşte clienţii şi pentru a le cunoaşte afacerile mai bine ca oricine. Tehnologia noastră uşor de utilizat ne ajută să garantăm rezultate pe care aceştia le văd pe teren, la locul de muncă şi în bilanţ. Asigurăm accesul simplu la piese, servicii şi îmbunătăţiri ale performanţelor de la salariul net la comerţ, furnizând asistenţă de top pe tot parcursul ciclului de funcţionare a echipamentului acestora, având tot timpul în prim-plan productivitatea şi sustenabilitatea.

Nu uităm niciun moment faptul că suntem aici pentru a contribui la atingerea unui nou nivel în viaţă.


Sustenabilitate

Depunem eforturi pentru a crea soluţii care susţin bunăstarea clienţilor şi comunităţilor noastre din toată lumea peste generaţii.

Obiective de sustenabilitate
Citiţi Raportul de sustenabilitate pentru 2020 pe site-ul nostru web din SUA

Inovaţie şi tehnologie

Depunem eforturi să creăm moduri noi de gândire şi să dezvoltăm modalităţi noi de a ne desfăşura activitatea. Nu dorim să perturbăm starea de fapt, ci să dezvoltăm soluţii orientate spre clienţi care să le dezvolte activitatea prin modalităţi mai simple şi mai rentabile.

Vizitaţi secţiunea Inovaţie şi tehnologie

Comunitate

Pasiunea noastră este la fel de îndrăzneaţă ca şi loialitatea care o inspiră. Acest tip de respect trebuie câştigat. Mândrindu-ne cu o treabă bine făcută, avem un impact puternic asupra comunităţilor noastre şi în toată lumea.

Citiţi despre Forţa spiritului civic pe site-ul nostru web din SUA

Conducere

Lideri de excepţie dezvoltă companii de excepţie, iar directorul nostru general, JohnMay, dă dovadă de aceleaşi valori excepţionale de conducere ca şi predecesorii săi, inclusiv integritate, calitate, angajament şi inovaţie.

Faceţi cunoştinţă cu liderii noştri