Oameni plimbându-se printre câteva tipuri de echipamente John Deere pe un câmp mare.

LUCRĂM
PENTRU A DUCE TOTUL LA UN ALT NIVEL

Lucrăm ca nimeni altcineva

Desfăşurăm o activitate esenţială vieţii. Lucrând pentru oameni care au încredere în noi şi pentru planeta care ne susţine, creăm maşini conectate inteligente care duc vieţile la un alt nivel.


Clienţii John Deere se află în centrul activităţii noastre.

Ne bazăm pe o experienţă de peste 180 de ani şi terabiţi de date exacte pentru a ne cunoaşte clienţii şi pentru a le cunoaşte afacerile mai bine ca oricine. Tehnologia noastră uşor de utilizat ne ajută să garantăm rezultate pe care aceştia le văd pe teren, la locul de muncă şi în bilanţ. Asigurăm accesul simplu la piese, servicii şi îmbunătăţiri ale performanţelor de la salariul net la comerţ, furnizând asistenţă de top pe tot parcursul ciclului de funcţionare a echipamentului acestora, având tot timpul în prim-plan productivitatea şi sustenabilitatea.

Nu uităm niciun moment faptul că suntem aici pentru a contribui la atingerea unui nou nivel în viaţă.


Sustenabilitate

Depunem eforturi pentru a crea soluţii care susţin bunăstarea clienţilor şi comunităţilor noastre din toată lumea peste generaţii.

Obiective de sustenabilitate

Inovaţie şi tehnologie

Depunem eforturi să creăm moduri noi de gândire şi să dezvoltăm modalităţi noi de a ne desfăşura activitatea. Nu dorim să perturbăm starea de fapt, ci să dezvoltăm soluţii orientate spre clienţi care să le dezvolte activitatea prin modalităţi mai simple şi mai rentabile.

Vizitaţi secţiunea Inovaţie şi tehnologie

Comunitate

Pasiunea noastră este la fel de îndrăzneaţă ca şi loialitatea care o inspiră. Acest tip de respect trebuie câştigat. Mândrindu-ne cu o treabă bine făcută, avem un impact puternic asupra comunităţilor noastre şi în toată lumea.

Citiţi despre Forţa spiritului civic pe site-ul nostru web din SUA

Conducere

Lideri de excepţie dezvoltă companii de excepţie, iar directorul nostru general, JohnMay, dă dovadă de aceleaşi valori excepţionale de conducere ca şi predecesorii săi, inclusiv integritate, calitate, angajament şi inovaţie.

Faceţi cunoştinţă cu liderii noştri

Deere & Company oferă un portofoliu cu peste 25 de mărci, care cuprinde o gamă completă de soluţii inovatoare pentru clienţii noştri, într-o varietate de sisteme de producţie pe durata de exploatare a utilajelor lor. O selecţie a acestor mărci este prezentată aici.

Wirgen logo

Wirtgen

Format din Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann şi Benninghoven, Grupul Wirtgen oferă clienţilor soluţii mobile de utilaje pentru construcţia şi reabilitarea drumurilor, utilaje pentru minerit şi prelucrarea minereurilor sau a materialelor reciclabile, precum şi pentru producţia de asfalt. Atunci când sunt utilizate împreună, cele cinci mărci acoperă întregul ciclu de construcţie a drumurilor, adică prelucrare, amestecare, pavare, compactare şi lucrări de reabilitare.

Hagie logo

Hagie

Povestea Hagie este caracterizată prin inovaţie şi perspectivă. Ray Hagie a vizat creşterea eficienţei şi găsirea unei căi mai bune, ceea ce l-a determinat să se concentreze pe soluţiile de stropire pentru culturi. În 1947, din pasiunea sa bazată pe rezolvarea problemelor, a fabricat primul utilaj de pulverizat autopropulsat. Această descoperire revoluţionară a generat creşterea vânzărilor, extinderea fabricilor şi o piaţă internaţională. Hagie continuă să producă autocisterne de stropit cu gardă la sol ridicată şi maşini de castrat.

PLA Logo

PLA

Fondatorul companiei, Juan Carlos Pla, a conceput primele elevatoare de boabe pentru porturile din Argentina, înainte de a fabrica produsul de marcă, autocisterna de stropit cu şasiu ridicat. În 1978, PLA a produs primul utiljat de pulverizat autopropulsat din America Latină, urmat de sistemul cu auto-remorcă (1993) şi de prima autocisternă de stropit cu pilot automat din lume (1999). PLA produce plantatoare şi autocisterne de stropit.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Înfiinţată de familia Mazzotti, experienţa companiei în construcţia de echipamente agricole autopropulsate se întinde pe aproape 75 de ani. Având agricultura ca activitate principală, familia este recunoscută pentru inovaţie şi viziune în dezvoltarea continuă a soluţiilor pentru problemele clienţilor şi în îndeplinirea cerinţelor. Mazzotti produce utilaje de pulverizat autopropulsate în Italia.

Monosem logo

Monosem

De peste 75 de ani, Monosem oferă plantatoare cu vid şi cultivatoare de precizie şi de calitate în peste 80 de ţări din întreaga lume. Din 1945, povestea Monosem este marcată de inovaţii continue privind produsele. Considerată de mult timp lidera de pe piaţa de plantatoare de precizie din Franţa, Monosem îşi distribuie produsele la nivel global, în prezent exportând aproximativ 70% din producţia sa.  Sucursala din Kansas City, Kansas, se concentrează pe piaţa de culturi de specialitate din America de Nord.

A&I Products Logo

A&I Products

Din 1980, A&I Products a devenit un producător de top şi distribuitor cu ridicata de piese de schimb pentru pieţele de echipamente agricole, de întreţinere a gazonului şi echipamente industriale. Iniţial fiind un atelier mic de maşini şi de reparaţii, A&I Products a făcut tranziţia prin fabricarea de piese noi pentru a le înlocui pe cele care au fost identificate ca având în mod obişnuit nevoie de reparaţii. Acum, A&I Products oferă peste 160.000 de numere de catalog diferite pentru numeroase aplicaţii.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology se bazează pe un concept simplu: optimizare prin reducere la minimum. Blue River combină cele mai recente inovaţii şi tehnologii pentru îmbunătăţirea producţiei în agricultură, reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului. Blue River a dezvoltat tehnologia See & Spray Select care este disponibilă pe autocisternele de stropit John Deere Seriile 400 şi 600. See & Spray combină viziunea computerizată, învăţarea automatizată şi robotica pentru a economisi timpul şi banii clienţilor, sporind în acelaşi timp rentabilitatea într-un mod durabil.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Fondată în 2015, Harvest Profit este formată dintr-o echipă care îşi desfăşoară activitea în lumea agricolă din Dakota de Nord. Misiunea companiei este de a oferi mai multă vizibilitate în ceea ce priveşte aspectele financiare ale agriculturii. Harvest Profit a conceput un set de instrumente software care se concentrează pe simplificarea urmăririi cheltuielilor de la fermă, a profitului, a poziţiilor de marketing pentru cereale şi a inventarului de către agricultori. Acesta a fost numit software-ul pentru agricultorii inteligenţi, adică cei care îşi consideră fermele o afacere pe tot parcursul anului.

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Misiunea companiei Bear Flag Robotics este de a creşte producţia globală de alimente, reducând în acelaşi timp cheltuielile pentru cultivarea alimentelor prin automatizarea maşinilor. Compania produce tehnologie autonomă pentru tractoarele agricole, sporind siguranţa, fiabilitatea şi rentabilitatea fermelor. Bear Flag Robotics a fost fondată în 2017 în Silicon Valley de către co-fondatorii Aubrey Donnellan şi Igino Cafiero. Relaţia dintre Donnellan şi Cafiero şi John Deere a început odată cu programul Startup Collaborator iniţiat de John Deere în 2019, iar achiziţia a fost anunţată în 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Începând din 2014, Kreisel este o companie inovatoare, lideră în domeniul dezvoltării modulelor şi a pachetelor de baterii electrice răcite prin imersiune. Compania dispune de o tehnologie diferenţiată pentru baterii şi de o infrastructură de încărcare autonomă, în prezent deservind o bază globală de clienţi din mai multe pieţe finale, inclusiv vehicule comerciale, vehicule de şosea, vehicule maritime, sporturi cu motor electric şi alte aplicaţii de înaltă performanţă. Compania a fost fondată de fraţii Johann, Markus şi Philipp Kreisel, având sediul în Rainbach im Mühlkreis, Austria.