Combine de recoltat

BUN VENIT LA VIITORUL RECOLTĂRII

Gestionarea imprevizibilității a devenit noua normalitate. Nu este suficient să aveți o combină de recoltat excelentă. Aveți nevoie de o soluție de recoltat totală. Performanță extraordinară. Tehnologie agricolă inteligentă. Sprijin solid. Şi mai mult.

Faceți cunoștință cu Harveststars. Trei serii de combine de recoltat: T, S şi X. Oferă o gamă de tehnologii de treierare și separare pentru operațiuni de dimensiuni diferite toate au aceleași tehnologii avansate și asistență de la distribuitorii experți pentru o recoltare de succes.

Modele

Seria X: 100 tone/h*

Combina modernă reimaginată. Nu este vorba despre puterea impresionantă. Este vorba despre designul eficient. Caracterizată prin corpul cel mai mare dintre toate combinele de pe piață, aduce performanța la nivelul următor.

Model

Seria S: 75 tone/h*

Concepția ei simplă, construcția robustă și performanța de încredere sunt apreciate de către fermierii din lumea întreagă. Secretul succesului Seriei S este manevrarea fină a boabelor, datorită unuia din cele mai mari rotoare simple de pe piață.

Platforme bandă de colectare

Seria T: 50 tone/h*

Cea mai mare suprafață de separare dintre toate combinele cu scuturători de pe piață. Tamburul de treierare și sistemul de separare cu o configurație unică livrează o calitate de neegalat a paielor. Pentru o combină compactă, performanța este de excepție.


Soluţii de recoltare totale

Descoperiți soluțiile noastre cuprinzătoare de recoltare.
Performanţe excepţionale. Uşurinţă de folosire. Eficiență a costurilor. Și sustenabilitate.

 • PERFORMANȚĂ

  MASSIVE THROUGHPUT

  Testele efectuate de DLG, precum și de revistele Profi și Traction arată că combinele noastre oferă performanțe în tone pe oră.

  <1% LOSSES

  Atunci când tăiați sute de hectare, veți economisi bani cu micile îmbunătățiri oferite.

  PERFORMANȚĂ
 • UŞURINŢĂ DE FOLOSIRE

  AFIȘAJE DE GENERAȚIE URMĂTOARE

  Noile afișaje G5Plus cu ecranele mari de înaltă definiție conțin un software puternic integrat pentru o recoltare ușoară.

  INSTRUMENTE SIMPLE DE AUTOMATIZARE

  Intuitive cu instruire minimă. Tăiați mai multe hectare pe oră cu mai puțin stres și pierderi mai mici.

  UŞURINŢĂ DE FOLOSIRE
 • EFICIENȚĂ A COSTURILOR

  PREȚURI DE SERVICE REZISTENTE LA INFLAȚIE

  Un contract de service PowerGard™ cu preț fix fără limită superioară la reparații vă oferă liniște sufletească, cu economii potențiale semnificative.

  CONECTIVITATE GRATUITĂ CARE VĂ ECONOMISEȘTE TIMP

  Monitorizați de la distanță utilajele, vă planificați lucrările în avans și îmbunătățiți eficiența recoltării.

   

  EFICIENȚĂ A COSTURILOR
 • SUSTENABILITATE

  DETECTAREA BOABELOR CU HARVESTLAB

  Măsurarea proteinei în timp real pentru a vă ajuta să luați decizii mai informate cu privire la gestionarea nutrienților, alegerea varietăților de semințe și comercializarea și depozitarea culturilor.

  FULLY INTEGRATED MANAGEMENT

  John Deere Operations Center™ se conectează cu 200 de programe software de la parteneri pentru un nivel de management de neegalat în industria agricolă.

  SUSTENABILITATE

Seria X

Creșterea productivității cu 30% față de combinele existente a fost un stimulent major pentru ca firma agricolă multinațională, Baltic Agrar, să aleagă Seria X.

Viitorul este înainte

Platformele benzii de colectare oferă un debit mai mare, o sensibilitate mai mică la condițiile schimbătoare de pe câmp și o funcționare mai silențioasă. Am vizitat clienții cu seriile 27 S și T din Europa și am efectuat un test comparativ cu hederul melcului pentru a vedea dacă aceștia au considerat că este un upgrade util.

Subiecte conexe

Detectarea boabelor

Detectarea boabelor

John Deere HarvestLab măsoară conținutul de proteine în timp real. Acesta vă poate ajuta să luați
decizii mai informate privind gestionarea nutrienților, alegerea varietăților de semințe și comercializarea și depozitarea culturilor.

Connected Support

Connected Support

Aflați cum poate distribuitorul să utilizeze Conectivitatea JDLink™ pentru a oferi o gamă de servicii de monitorizare de la distanță, care vor îmbunătăți logistica de recoltare.

Agricultură inteligentă

Agricultură inteligentă

Tehnologia vă poate ajuta să utilizați datele de recoltare pentru a vă planifica plantarea și semănarea pentru sezonul următor.

*Teste de randament:
Seria X - Test pe teren Profi, 10.2020 (www.profi.de)
Seria S - Test intern pe teren efectuat de John Deere în La Rochelle, Franța, 07.2021 și Aalborg, Danemarca, 08.2021
Seria T - Test pe teren Profi, 10.2020 (www.profi.de)