Combina

Testul combinelor

Participaţi la Concursul combinelor 2020 şi puteţi câştiga până la 25.000 Euro

Avem atâta încredere în performanţa combinelor noastre seriile X9, S şi T, încât invităm proprietarii de combine echivalente Claas şi New Holland să alinieze hederele. Acelaşi câmp... aceeaşi cultură... aceeaşi zi...  Participaţi la test cu combina dumneavoastră şi vedeţi dacă pot fi învinse combinele seriile X9, S sau T. Sunteţi gata de concurs? 

Calculatorul combinei John Deere

Calculatorul combinei John Deere

vă ajută să înţelegeţi aspectele neclare când trebuie să puneţi pe masă date pentru optimizarea afacerii dumneavoastră.

Seria W

Seria W:

Recoltare în timp record

Seria T: COMBINA DE 50 TONE

Seria T:

COMBINA DE 50 TONE

Seria-S700: COMBINA AUTOMATĂ

Seria-S700:

COMBINA AUTOMATĂ 

Două combine

GARANȚIA RECOLTEI

Combină de rezervă: Pachetul nostru lider de piaţă Harvest Promise (Garanţia recoltei) este inclus standard la fiecare combină nouă.

EXPERT CHECK

Verificarea Expert Check optimizează pregătirea combinei pentru noul sezon de recoltare. Experţii noştri instruiţi şi autorizaţi ştiu care sunt componentele care necesită atenţie specială – datorită instrumentelor sofisticate John Deere, dezvoltate pe baza experienţei a mii de fermieri.

GARANŢIA OBŢINERII PIESELOR ÎN 24 DE ORE

Am investit în cea mai mare reţea de logistică a pieselor de schimb din sectorul agricol. Deoarece avem mai multe maşini pe teren decât oricare alt producător, avem şi cele mai mari stocuri de piese. Toate acestea înseamnă că onorăm constant peste 97% din totalul comenzilor în 24 de ore.

MAŞINĂ DE REZERVĂ

Vom oferi o maşină de rezervă dacă piesele sunt livrate prea târziu. Diferenţa este că avem grijă de toate, nu doar să plătim un contractor. Distribuitorii noştri au combinele corecte cu dimensiunile corecte în rezervă.

INSTRUIRE

Experţii instruiţi în fabrică la distribuitorii certificaţi vă vor furniza instruire privind conducerea profesională nu numai atunci când vi se livrează noua combină, ci vă vor sta la dispoziţie şi pentru cursuri de reîmprospătare a cunoştinţelor în fiecare sezon.

EXPERŢI ANGAJAŢI

Distribuitorii certificaţi dispun în permanenţă de experţi în recoltare, instruiţi în fabrică, care să pregătească combina dumneavoastră înainte de sezon. Ei vă vizitează de asemenea în timpul sezonului, pentru a se asigura că maşina dumneavoastră este permanent în funcţiune la nivelul optim de performanţă.