Combine de recoltat

Codul de excelență: combina noastră DeereNA

Combinele noastre de recoltat T5, T6, S7 și X9 au acum în comun stilul și designul cabinei X9, inclusiv afișajul masiv G5Plus de înaltă definiție. Noile motoare eficiente JD9X și JD14X vă susțin progresul cu tehnologia HarvestMotion™ și tehnologia gestionării inteligente a puterii pentru recoltare, iar întreaga noastră familie de combine are hedere adaptabile și capacități de manevrare a boabelor la mare viteză, pentru a vă asigura că potențialul dvs. agricol este la fel de spectaculos ca obiectivele dvs.

Modele

Combinele X9

Satisfaceți-vă cele mai înalte aspirații de recoltare cu ajutorul automatizării predictive de ultimă oră și al celor mai recente actualizări tehnologice ale modelelor noastre emblematice X9.’ Explorați numeroasele caracteristici proiectate pentru a aduce lucrările dvs. de recoltare la noi niveluri de excelență și eficiență.

Model

Combinele S7

Datorită blocului tehnologic avansat al S7, care include automatizarea setărilor de recoltare și automatizarea predictivă a vitezei față de sol, orice operator poate lucra acum la nivel de expert. Descoperiți tehnologia de recoltare inovatoare a combinei S7.

Benzi de colectare

Combinele T5 | T6

Bucurați-vă de un câmp vizual extins, un mediu al cabinei silențios, opțiuni pentru scaune de lux și un spațiu de lucru digital de înaltă definiție. Combinele noastre T5 și T6 cu scuturători cu tamburi multipli vă oferă inovații eficiente în ceea ce privește recoltarea și confortul premium al cabinei.

Subiecte conexe

Detectarea boabelor

Detectarea boabelor

John Deere HarvestLab măsoară conținutul de proteine în timp real. Acesta vă poate ajuta să luați decizii mai bine informat cu privire la gestionarea nutrienților, alegerea varietăților de semințe și comercializarea și depozitarea culturilor.

Connected Support

Connected Support

Aflați cum poate utiliza distribuitorul conectivitatea JDLink™ pentru a oferi o gamă de servicii de monitorizare de la distanță care vor îmbunătăți logistica de recoltare.

Agricultură inteligentă

Agricultură inteligentă

Tehnologia vă poate ajuta să utilizați datele lucrărilor de recoltare pentru a vă planifica plantarea și semănarea pentru sezonul următor.