Combina

Calitatea boabelor garantată

Calitatea boabelor garantată: sub 1% boabe sparte.

Datorită calității dovedite a boabelor recoltate cu seria S, vă garantăm că puteți obține <1% boabe sparte în buncar. Sau vom plăti diferența. *

ESTE VREMEA PENTRU UPGRADE COMBINE 2021

ESTE VREMEA PENTRU UPGRADE COMBINE 2021

Capacitate masivă 100t/h

Calculatorul combinei John Deere

Calculatorul combinei John Deere

vă ajută să înţelegeţi aspectele neclare când trebuie să puneţi pe masă date pentru optimizarea afacerii dumneavoastră.

Seria W

Seria W:

Recoltare în timp record

Seria T: COMBINA DE 50 TONE

Seria T:

COMBINA DE 50 TONE

Seria-S700: COMBINA AUTOMATĂ

Seria-S700:

COMBINA AUTOMATĂ 

Seria X-9

Seria X-9

COMBINA DE 100 TONE

Două combine
GARANȚIA RECOLTEI

Combină de rezervă: Pachetul nostru lider de piaţă Harvest Promise (Garanţia recoltei) este inclus standard la fiecare combină nouă.

EXPERT CHECK

Verificarea Expert Check optimizează pregătirea combinei pentru noul sezon de recoltare. Experţii noştri instruiţi şi autorizaţi ştiu care sunt componentele care necesită atenţie specială – datorită instrumentelor sofisticate John Deere, dezvoltate pe baza experienţei a mii de fermieri.

GARANŢIA OBŢINERII PIESELOR ÎN 24 DE ORE

Am investit în cea mai mare reţea de logistică a pieselor de schimb din sectorul agricol. Deoarece avem mai multe maşini pe teren decât oricare alt producător, avem şi cele mai mari stocuri de piese. Toate acestea înseamnă că onorăm constant peste 97% din totalul comenzilor în 24 de ore.

MAŞINĂ DE REZERVĂ

Vom oferi o maşină de rezervă dacă piesele sunt livrate prea târziu. Diferenţa este că avem grijă de toate, nu doar să plătim un contractor. Distribuitorii noştri au combinele corecte cu dimensiunile corecte în rezervă.

INSTRUIRE

Experţii instruiţi în fabrică la distribuitorii certificaţi vă vor furniza instruire privind conducerea profesională nu numai atunci când vi se livrează noua combină, ci vă vor sta la dispoziţie şi pentru cursuri de reîmprospătare a cunoştinţelor în fiecare sezon.

EXPERŢI ANGAJAŢI

Distribuitorii certificaţi dispun în permanenţă de experţi în recoltare, instruiţi în fabrică, care să pregătească combina dumneavoastră înainte de sezon. Ei vă vizitează de asemenea în timpul sezonului, pentru a se asigura că maşina dumneavoastră este permanent în funcţiune la nivelul optim de performanţă.