Servicii

Ţineţi utilajele dumneavoastră în funcţiune!

  Beneficiaţi de pachetele de service care vă ajută să îmbunătăţiţi performanţele, să reduceţi timpii de indisponibilitate şi să controlaţi costurile. Printr-o serie de soluţii wireless lider de piaţă distribuitorul dumneavoastră vă va ajuta să optimizaţi sănătatea utilajului şi să programaţi lucrările de service pentru liniştea gândirii şi următorul nivel de productivitate. 

Disponibilitate maximă cu John Deere Connected Support™

După cum bine ştiţi, când munciţi din greu se poate întâmpla neprevăzutul. Şi când se întâmplă, vă trebuie o rezolvare rapidă.

John Deere Connected Support™ este gata să vă ajute pe dumneavoastră şi distribuitorul dumneavoastră să monitorizaţi starea utilajului şi să remediaţi proactiv problemele, menţinându-vă în funcţiune.

Toate fac parte din FarmSight Services pachetul In Base al fiecărui utilaj capabil de conexiune JDLink™.

  

Expert Alerts – Tehnologie la dispoziţia dumneavoastră

Expert Alerts – Tehnologie la dispoziţia dumneavoastră

Profită de puterea oferită de tehnologia inteligentă pentru a maximiza disponibilitatea utilajelor tale. Cu Expert Alerts, distribuitorul dumneavoastră John Deere poate identifica eventualele defecţiuni ale utilajului şi le poate remedia înainte ca acestea să devină o problemă. Bine aţi venit la asistenţa conectată John Deere Connected Support™.

Formula disponibilităţii

John Deere Connected Support™ combină conectivitatea utilajului, instrumente inovative şi suport proactiv al distribuitorului pentru a vă asigura că utilajele sunt disponibile în permanenţă la performanţa de vârf.

  

Formula disponibilităţii

 

Suport proactiv care vă protejează linia de total

Dacă sunteţi ca noi, nu vă plac surprizele. Mai ales când este vorba de sănătatea utilajelor dumneavoastră. Deoarece aceasta înseamnă cheltuieli, productivitate pierdută şi profitabilitate diminuată. Deci, să sărim peste surprize. Pe baza stadiului din ciclul de viaţă şi utilizarea a utilajului, pachetele de service FarmSight* includ Monitorizarea la distanţă a utilajului** şi diagnosticarea prin experţii distribuitori, pentru a vă păstra utilajul permanent în formă: funcţionare fiabilă la maxim.

 

Doriţi şi mai mult?

Amplificarea în continuare a disponibilităţii utilajului şi a performanţei cu servicii suplimentare FarmSight Services. Alegeţi Servicii de instruire, Servicii de disponibilitate şi Servicii de performanţă şi le combinaţi într-un pachet de Servicii FarmSight adaptat nevoilor dumneavoastră.

  

Configurat conform cerinţelor dumneavoastră

Serviciile FarmSight pot fi combinate în diferite niveluri de pachete de servicii pentru a obţine beneficiul maxim din afacerea dumneavoastră. Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere.

  

Expandare completăRestrângere completă

In Base

Ca proprietar al unui utilaj John Deere, beneficiaţi de asistenţa conectată John Deere Connected Support™ pentru a vă menţine în funcţiune. Ca parte a serviciilor In Base, veţi primi de asemenea asistenţă personalizată de setup iniţial al utilajului şi instrucţiuni de operare.

Select

Select vă permite să beneficiaţi de cele mai recente puncte de vedere de la experţii distribuitorului şi datele de fabrică. Pe baza datelor în timp real de la utilajele dumneavoastră, primiţi recomandări oportune asupra a cum să le menţineţi la performanţă şi în formă perfectă.

Premium

Cu Premium, beneficiaţi de costuri de exploatare reduse şi performanţă mărită a utilajului pe baza datelor şi cunoştinţelor de expert – realizate la fermă sau prin cele mai recente instrumente de sprijin la distanţă.

Ultimate

Ultimate vă aduce disponibilitatea şi performanţa la un nou nivel. Aveţi parte de linişte totală prin service pe baza datelor şi cunoştinţelor de expert, inclusiv disponibilitatea garantată a utilajului.

Localizare distribuitor

Cum se obţine aceasta?

Vizitaţi acum distribuitorul

Localizaţi un distribuitor

* Disponibil numai la distribuitorii care participă. Acoperirea exactă cu servicii depinde de oferta distribuitorilor individuali.

** Toate serviciile la distanţă necesită modulul telematic JDLink, o subscripţie activă şi consimţământul dumneavoastră.

Răspuns proactiv

Poate identifica problemele potenţiale ale utilajului înainte ca acestea să devină o problemă.

Asistenţă de la distanţă

Obţineţi suport imediat pentru setările şi diagnosticul utilajului dumneavoastră.

Panoul de bord al utilajului

Panoul de bord al utilajului

 • Monitorizarea flotei de utilaje pe baza stării funcţionale actuale
 • Vizualizare prioritizată a problemelor utilajului pentru un răspuns proactiv şi o disponibilitate mărită

Accesarea Afişajului de la Distanţă

Accesarea Afişajului de la Distanţă

 • Vizualizarea la distanţă a afişajului utilajului de către expertul distribuitorului
 • Sprijin rapid pentru setarea iniţială şi optimizarea utilajului pentru performanţă maximă

 

Expert Alerts

Expert Alerts

 • Alarme de service utilaj predictive
 • Identifică şi remediază eventualele defecţiuni ale utilajului înainte ca acestea să devină o problemă
 • Reducerea timpilor de diagnostic şi reparaţii cu până la 20% în medie
 • Tehnologie premiată

Service ADVISOR la distanţă

Service ADVISOR la distanţă

 • Diagnosticarea la distanţă a utilajului şi analiză precisă a datelor
 • Tehnicianul calificat se deplasează pe teren cu toate piesele şi sculele necesare
 • Actualizări software la distanţă

Vă menţineţi în funcţiune

Câştigaţi o disponibilitate mai mare şi rulaţi la performanţa maximă a utilajului

John Deere Connected Support <sup>TM</sup>
PowerGard

Planuri Protecţie PowerGard: Fiţi acoperit

Atunci când protejaţi echipamentul cu un plan de protecţie PowerGard*, activitatea dvs. beneficiază de disponibilitatea maximizată a utilajului şi de performanţele de vârf consecvente de care are nevoie pentru a se dezvolta.

Decideţi - Cum este cel mai bine pentru dumneavoastră?

Decideţi - Cum este cel mai bine pentru dumneavoastră?

Convenţiile de întreţinere PowerGard Maintenance vă furnizează protecţia prin întreţinerea preventivă de bază şi sunt esenţiale pentru menţinerea echipamentului în stare de funcţionare perfectă.
Ele sunt de asemenea condiţiile preliminare pentru planurile mai cuprinzătoare PowerGard Protection şi Protection Plus.

 

PowerGard Protection

PowerGard Protection

Protejaţi-vă dumneavoastră şi obţineţi liniştea sufletească printr-un Plan de protecţie PowerGard. El protejează componentele cheie care transmit puterea la sol şi vă menţin în mişcare. În acest fel cele mai complexe şi costisitoare componente ale utilajului (motorul lanţul cinematic de transmisie, direcţia şi şasiul) sunt acoperite.

PowerGard Protection Plus

PowerGard Protection Plus

Planurile PowerGard Protection Plus furnizează acoperire cuprinzătoare pentru aproape toate componentele*** pentru liniştea sufletească totală.

Comparaţie: PowerGard Protection şi Protection Plus

DESCRIEREPOWERGARD PROTECTIONPOWERGARD PROTECTION PLUS

Motor

Propulsie

Direcţie şi frâne

Şasiu

Sisteme hidraulice

-

Sistem electric

Staţia operatorului

Servicii FarmSight

Servicii FarmSight

Planurile de protecţie extinsă la combine Combine Extend PowerGard Protection cu pachetele de servicii FarmSight Services pentru productivitate mărită, disponibilitate şi costuri reduse de exploatare

* Numai la distribuitorii care participă. Solicită un plan de întreţinere.
** Nu toate modelele de tractoare.
*** Vedeţi în site-ul web lista completă a componentelor acoperite.

Protecţia GreenShield

 

Asiguraţi-vă continuu perioada activă maximă a utilajului chiar şi după garanţie şi expirarea protecţiei PowerGard Protection.

Care este varianta cea mai bună pentru dumneavoastră?

GreenShield vă protejează investiţia dacă utilajul întâmpină probleme în afara perioadei de garanţie standard oferită de producător. Selectaţi nivelul de protecţie satisfăcător pentru cerinţele dumneavoastră – GreenShield Power sau GreenShield Plus. Acoperirea Plus adaugă sistemele hidraulice şi componentele electrice la acoperire.

  

Prezentare generală a componentelor acoperite

     = GreenShield Power

     = GreenShield Plus (include şi acoperirea pentru GreenShield Power)


Protecţia GreenShield pentru echipamentele uzate

 • GreenShield vă protejează investiţia dacă utilajul întâmpină probleme în afara perioadei de garanţie standard oferită de producător.

 • Selectaţi nivelul de protecţie satisfăcător pentru cerinţele dumneavoastră – GreenShield Power sau GreenShield Plus.

 • Alegeţi între 3 – 24 luni de protecţie.

Solicitaţi distribuitorului local John Deere mai multe informaţii despre adăugarea GreenShield la utilajul dumneavoastră uzat John Deere.

Localizare distribuitor

Cum se obţine aceasta?

Vizitaţi acum distribuitorul

Contactaţi-ne
expert-check