Combine autopropulsate pentru furaje – construite pentru a toca

Combine de furaje Seria 8000

Combine de furaje Seria 8000

Am construit seria 8000 pentru ceea ce contează cel mai mult: pentru a vă permite să produceţi mai multe furaje de înaltă calitate mai eficient. Experimentaţi performanţe de tăiere superioare în mod fiabil la cel mai mic cost posibil de operare.

Combine de furaje Seria 9000

Combine de furaje Seria 9000

Cu capabilităţi de top de analiză şi documentare a culturilor, o calitate inegalabilă a furajului, un procesor de boabe excepţional de robust şi motoare remarcabile, combinele autopropulsate pentru furaje din seria 9000 sunt gata să ducă lucrurile la următorul nivel.

Reducerile substanţiale vă aşteaptă

Pentru o perioadă limitată de timp, am creat Patru modele speciale cu economii substanţiale de până la 15.000 € pentru dumneavoastră. Analizaţi-le şi găriţi-l pe cel potrivit pentru dumneavoastră.

9500 Pro: eficienţă totală, fără AdBlue®

9500 Pro: eficienţă totală, fără AdBlue®

Sporiţi-vă productivitatea şi eficienţa cu combina noastră de furaje de top. Acest utilaj puternic, pregătit pentru ghidare şi i-ready, este deja configurat pentru cele mai recente afişaje universale G5. Dispune de automatizare eficientă, cum ar fi Pro-Touch, plus pachetul nostru de iluminare Premium cu LED-uri. Piesele de uzură DuraLine Premium şi sistemul de acţionare a hederului pentru regim greu de lucru vă permit să recoltaţi fără griji, utilizând un utilaj cu disponibilitate înaltă.

8600 Pro: performanţă testată de DLG

8600 Pro: performanţă testată de DLG

Testat la un randament de 239 t/h, acest model 8600 oferă performanţe spectaculoase în timp ce asigură o economie de 0,47 l/t. Este pregătit pentru ghidare şi i-ready şi funcţionează cu cele mai recente afişaje universale G5. Dispune de automatizare eficientă,
precum Pro-Touch, plus pachetul nostru de iluminare Premium cu LED-uri. Piesele de uzură DuraLine Premium şi sistemul de acţionare a hederului pentru regim greu de lucru vă permit să recoltaţi fără griji, utilizând un utilaj cu disponibilitate înaltă.

8500 Pro: creşteţi nivelul aşteptărilor

8500 Pro: creşteţi nivelul aşteptărilor

Un utilaj care se remarcă prin uşurinţa manevrării culturilor şi propulsia eficientă din punct de vedere al puterii în toate culturile şi în orice condiţii. Modelul 8500 dispune de o automatizare eficientă, cum ar fi Pro-Touch, plus pachetul nostru de iluminare Premium cu LED-uri. Este pregătit pentru ghidare şi i-ready şi este deja configurat pentru cele mai recente afişaje universale G5. Funcţia de detectare a pietrelor, piesele de uzură DuraLine Premium şi sistemul de acţionare a hederului pentru regim greu de lucru asigură recoltarea fără griji, cu un utilaj cu disponibilitate înaltă.

8200 Pro: motor nou, mai multă putere

8200 Pro: motor nou, mai multă putere

Acum cu mai multă putere şi cu aceeaşi propulsie remarcabilă plus aceeaşi eficienţă, modelul 8200 dispune, de asemenea, de o cuplă automată a hederului. Este configurat pentru cel mai recent afişaj universal John Deere G5 şi are pachetul nostru de iluminare Premium cu LED-uri. Piesele de uzură DuraLine Premium şi funcţia de detectare a pietrelor asigură o recoltare fără griji, cu un utilaj cu disponibilitate înaltă, în timp ce caracteristici precum ProTouch adaugă o automatizare eficientă.

Hedere pentru iarbă

Hedere pentru iarbă

Colectare amănunţită de înaltă eficienţă a ierbii, aveţi posibilitatea de a alege între pick-up-urile din seria 6X9 şi R.

Hedere pentru porumb

Hedere pentru porumb

Headerele pentru porumb 300plus şi 400plus sunt renumite în întreaga lume pentru capacitatea mare, fiabilitate şi întreţinerea redusă.

Hedere pentru întreaga recoltă

Hedere pentru întreaga recoltă

Recoltarea furajelor din întreaga recoltă este optimă cu hederele ProfiCut de la Zürn.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations CenterTM captează instantaneu date operaţionale vitale pentru a spori transparenţa şi a creşte productivitatea afacerii dumneavoastră.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Obţineţi analize în timp real pentru furaje şi îngrăşământ natural şi efectuaţi ajustări pe teren pe baza datelor instantanee, extrem de precise, colectate din mers, cu tehnologia senzorului de reflectanţă în infraroşu apropiat (NIR).

Catalog piese

Catalog piese

Toate mărcile, toate modelele, orice vechime. Toate piesele de care aveţi nevoie de la reprezentantul dvs. John Deere. Necesităţile pentru creşterea animalelor, silvicultură, grădină şi atelier. Exploraţi portofoliul dumneavoastră extins.