Combine autopropulsate pentru furaje – construite pentru a toca

Combine de furaje Seria 8000

Combine de furaje Seria 8000

Am construit seria 8000 pentru ceea ce contează cel mai mult: pentru a vă permite să produceţi mai multe furaje de înaltă calitate mai eficient. Experimentaţi performanţe de tăiere superioare în mod fiabil la cel mai mic cost posibil de operare.

Combine de furaje Seria 9000

Combine de furaje Seria 9000

Cu capabilităţi de top de analiză şi documentare a culturilor, o calitate inegalabilă a furajului, un procesor de boabe excepţional de robust şi motoare remarcabile, combinele autopropulsate pentru furaje din seria 9000 sunt gata să ducă lucrurile la următorul nivel.

Reducerile substanţiale vă aşteaptă

Pentru o perioadă limitată de timp, am creat trei modele speciale cu economii substanţiale de până la 20.000 € pentru dumneavoastră. Analizaţi-le şi găriţi-l pe cel potrivit pentru dumneavoastră.

Hedere pentru iarbă

Hedere pentru iarbă

Colectare amănunţită de înaltă eficienţă a ierbii, aveţi posibilitatea de a alege între pick-up-urile din seria 6X9 şi R.

Hedere pentru porumb

Hedere pentru porumb

Headerele pentru porumb 300plus şi 400plus sunt renumite în întreaga lume pentru capacitatea mare, fiabilitate şi întreţinerea redusă.

Hedere pentru întreaga recoltă

Hedere pentru întreaga recoltă

Recoltarea furajelor din întreaga recoltă este optimă cu hederele ProfiCut de la Zürn.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations CenterTM captează instantaneu date operaţionale vitale pentru a spori transparenţa şi a creşte productivitatea afacerii dumneavoastră.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Obţineţi analize în timp real pentru furaje şi îngrăşământ natural şi efectuaţi ajustări pe teren pe baza datelor instantanee, extrem de precise, colectate din mers, cu tehnologia senzorului de reflectanţă în infraroşu apropiat (NIR).

Catalog piese

Catalog piese

Toate mărcile, toate modelele, orice vechime. Toate piesele de care aveţi nevoie de la reprezentantul dvs. John Deere. Necesităţile pentru creşterea animalelor, silvicultură, grădină şi atelier. Exploraţi portofoliul dumneavoastră extins.