Secerătoare pentru furaje autopropulsate

Alegeți o mașină de recoltat furaje John Deere și investiți în mai mult decât o mașină de top. Vă alăturați unei echipe. O echipă care oferă servicii de clasă mondială și sprijin pentru a vă permite să lucrați non-stop. Dar asta nu e tot. Primiți ceva în plus: Reputația de neegalat a John Deere. O companie. Un nume. Începând cu anul 1837.

Seria 8000

Clienții noștri ne-au dat o sarcină clară pentru seria 8000. Performanță de top la nivel mondial în șase domenii-cheie: eficiență energetică, calitatea furajeor, confort, fiabilitate, tracțiune și eficiență a costurilor. A fost o provocare uriașă. Dar credem că i-am făcut față.

Procesaţi-o chiar acum!

Procesaţi-o chiar acum!

Procesare EXCELENTĂ a boabelor între 3 şi 29 mm LOC la orice material uscat.

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

Umiditatea culturii poate varia la peste 20% pe un singur câmp, iar acest lucru impune lungimi de tăiere diferite pentru a asigura o compactare ideală a furajelor, fără goluri cu oxigen. Instalat pe o combină de recoltat furaje John Deere, senzorul HarvestLab 3000 permite reglarea automată a lungimii de tăiere, în funcţie de conţinutul materiei uscate.

FACEȚI MAI MULT, GARANTAT.

FACEȚI MAI MULT, GARANTAT.

CU DURA LINE

Elementele Dura Line de la John Deere pentru fluxul de material recoltat sunt disponibile acum în trei pachete. Există un pachet perfect pentru fiecare nevoie, în funcție de cerințele dumneavoastră de recoltare specifice. Și, pentru toate acestea, beneficiați de o garanție* timp de 3.000 de ore de funcționare a motorului sau 5 ani de utilizare, oricare dintre acestea survine prima! Cu Dura Line puteți produce mai mult. Garantat.

*Garanția nu acoperă bara de tăiere, cuțitele, suporturile de cuțite, screperele pentru role

Solicitaţi detalii de la distribuitorul John Deere!