Hedere pentru iarbă

Hedere pentru iarbă
Sistem de antrenare variabil heder

Sistem de antrenare variabil heder

Dacă aţi căutat să îmbunătăţiţi alimentarea la toate lungimile de tăiere, veţi fi mulţumit de sistemul de antrenare variabil al hederului din modelul 6X9. Sincronizează viteza şnecului la LOC pentru o mai mare calitate a tocării, un flux constant de recoltă şi un randament optimizat.

Alimentare uniformă

Alimentare uniformă

Designul de deplasare “continuă” a şnecului mută recolta spre interior, spre centrul utilajului, pentru a produce un flux continuu de recoltă în tocător, ceea ce vă permite să utilizaţi pe deplin capacitatea prodigioasă a utilajului, economisind în acelaşi timp carburant şi reducând uzura.

Sistem de antrenare dublu heder

Sistem de antrenare dublu heder

Pentru performanţă maximă în condiţii diferite şi fără culturi lăsate în urmă: introdus odată cu noua serie 8000 în anul 2015 şi disponibil opţional, sistemul de antrenare dublu testat reglează viteza dinţilor de preluare independent de şnec, pentru a se potrivi cu viteza la sol.

Lubrifiere automată a lanţului

Lubrifiere automată a lanţului

Cele două lanţuri de pickup pot fi lubrifiate opţional de o pompă de ulei acţionată electric care furnizează ulei către plăcuţele de pâslă care ating lanţul numai atunci când pickup-ul se roteşte – vă puteţi păstra mâinile curate şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la lubrifierea lanţului.

30R iarbă

Noua ridicătoare 30R pentru iarbă

Echipate cu un melc mare, cu diametrul de 80 cm, cu spirale ale melcului mai mari de 20 cm şi cu 6 bare cu dinţi de 6,5 mm, noile ridicătoare din seria R sunt proiectate pentru o capacitate de producţie ridicată. Pentru a vă asigura că vă puteţi bucura de performanţe maxime în sezoanele următoare, modelul 30R dispune, de asemenea, de o transmisie fără lanţ şi de piese de uzură pentru sarcini grele care reduc costurile de întreţinere. Cursa variabilă a hederului oferită ca opţiune de bază sincronizează viteza melcului cu lungimea de tăiere pentru o calitate mai bună a tocării. Indiferent dacă recoltaţi pe poloage mai rare sau foarte încărcate, hederul opţional cu antrenare dublă reglează viteza dinţilor de colectare independent de melc, adaptând viteza faţă de sol. Astfel, vă asiguraţi că nu pierdeţi niciun fir din cultură.

 

Pickup-uri 6X9 Premium

MODELLĂŢIME DE TRANSPORTLĂŢIME DE LUCRU (DE LA O MARGINE LA ALTA)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

Pickup-uri seria R

MODELLĂŢIME DE TRANSPORTLĂŢIME DE LUCRU (DE LA O MARGINE LA ALTA)

30R

3 m

2,70 m

Localizare distribuitor

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Găsirea hederului potrivit nu ar putea fi mai uşoară. Distribuitorul dumneavoastră vă va consilia cu plăcere.

Localizaţi un distribuitor

Hedere

Hedere pentru porumb

Hedere pentru porumb

Headerele pentru porumb 300plus şi 400plus sunt renumite în întreaga lume pentru capacitatea mare, fiabilitate şi întreţinerea redusă.

Hedere pentru întreaga recoltă

Hedere pentru întreaga recoltă

Recoltarea furajelor din întreaga recoltă este optimă cu hederele ProfiCut de la Zürn.