Echipament pentru spaţii verzi, cu scaun

Riding Lawn Equipment

Economie de timp dovedită

Mari sau mici, maşinile noastre de tuns gazonul, cu scaun combină puterea şi fiabilitatea cu simplitatea, confortul şi controlul care protejează grădina.

 

 

Maşina de cosit potrivită pentru proprietatea dumneavoastră

Dacă vă mândriţi cu aspectul casei şi grădinii dumneavoastră, este inevitabilă rezervarea unui timp pentru întreţinere. În orice caz, cu uneltele adecvate, aceste activităţi menajere devin o bucurie şi le realizaţi în cel mai scurt timp posibil. Tractoarele noastre de gazon şi maşinile de tuns iarba cu rază de bracaj zero au avantajele lor specifice. Hai să privim ce pot face pentru dumneavoastră, astfel încât să apreciaţi care este cel potrivit pentru dumneavoastră.

Lawn Tractors

Tractoare de gazon

Aveţi pante şi urcuşuri pe un teren pe partea cea mai mare? Tractoarele noastre de peluză sunt ce vă trebuie pentru a nu petrece toată săptămâna tăind iarba. Ele se conduc la fel ca şi o maşină, astfel încât vă urcaţi pe el şi aveţi lucrarea făcută uşor şi rapid.

Zero turn mowers

Maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero

Aveţi o mulţime de pomi, arbuşti sau straturi de flori în jurul cărora să navigaţi? Dacă este aşa, responsivitatea şi raza de bracaj strânsă a maşinilor noastre de cosit vă economiseşte timpul – dintr-o singură trecere obţineţi precizia dorită.