Maşini de tuns iarba pe teren neted

8900A, mașini de tuns iarba pe teren neted, câmp, teren de golf, golf și sport

 

 

Tehnologie înaltă fiabilă și ecologică

Indiferent dacă sunt convenționale sau hibride, toate mașinile noastre de tuns iarba pe teren neted sunt proiectate pentru o tăiere premium și un aspect excelent după tăiere. Datorită sistemului TechControl, fiecare operator poate obține un rezultat de campion de fiecare dată.

8700A, mașini de tuns iarba pe teren neted, studio, golf și sport

Calitate superioară a tăierii

Eperimentați privilegiul de a avea presiune de apăsare hidraulică reglabilă la unitățile dvs. de tăiere. Aceasta, în combinație cu un punct de atașare a furcii în spate, înseamnă că unitatea de tăiere se află în contact perfect cu gazonul în permanență.

8700A, mașini de tuns iarba pe teren neted, studio, golf și sport

Operare mai ușoară

Pedalele ușoare, sensibile reduc oboseala și sporesc confortul operatorului. Împreună cu managementul vitezei de croazieră și al vitezei de virare, eHYDRO vă ajută mașinile să lucreze mai inteligent. La versiunile cu motoare clasa 5, AutoPedal controlează și turația motorului – pentru o operare mai silențioasă, cu consum redus de combustibil.

6500A, mașini de tuns iarba pe teren neted, studio, golf și sport

Unități de tăiere cu reglare rapidă

Înălțimea de tăiere la toate modelele A de mașini de tuns iarba pe teren neted și de tăiat iarba se poate regla rapid și ușor datorită sistemului nostru revoluționar Speed Link.

Cerinţe de întreţinere reduse

Frânele interbe hidraulice cu disc umed de la noile noastre modele A nu au conexiuni de frână și nu necesită reglaje, reducând întreținerea de rutină care trebuie să fie efectuată de către tehnician.

Ma mult control

Afișajul TechControl protejat cu parolă permite setarea sau schimbarea rapidă a vitezelor de tăiere a ierbii, a vitezei de virare și a vitezelor de transport pentru a limita variațiile de performanță între diferiții operatori. Iar comunicarea stării mașinii este excelentă datorită abilității de a vedea instantaneu orice alerte de funcționare și de a seta cronometrele pentru service.

Mașini de tuns iarba pe teren neted, afișaj TechControl, studio, golf și sport

Diagnosticare rapidă și precisă

Cu ajutorul afișajului TechControl, puteți vedea avertsmentele mașinii, puteți primi diagnoze electrice la bord și puteți seta cronometrele pentru service pe un ecran de mari dimensiuni, ușor de citit. Citirea poate fi setată pentru a enumera datele în opt limbi.

Gamă de produse

ModelPutere nominală maximăDiametrul rabatoruluiLăţimea de tăiereMotorul rabatoruluiAfişajul TechControl

36,7 kW (49,2 hp) la 2.600 rpm (clasa III A)

41,1 kW (55,9 cp) la 2.800 rpm (clasa V)

7" (17,8 cm)

114" (290 cm) sau

130" (330 cm)

Hidraulic

Da

Reprezentanța John Deere

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Localizaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere

 

Subiecte conexe