Expert Check

Expert Check – Menţinerea performanţei

Perioade active mai îndelungate, performanţă maximă şi costuri mai mici pentru orice tip de utilaj. Serviciul Expert Checks oferit de John Deere vă ajută să aveţi utilajele pregătite pentru sezonul următor.

Prevenirea reparaţiilor

Prevenirea reparaţiilor

O verificare efectuată la timp poate economisi o mulţime de bani. După un sezon solicitant, utilajul dvs. are nevoie de un control pentru a fi pregătit pentru următorul. Experţii noştri efectuează teste pentru a se asigura că fiecare piesă este gata să funcţioneze fără probleme. O listă de inspecţie prevăzută din fabrică acoperă tot ceea ce este esenţial pentru siguranţă şi perioade active neîntrerupte.

Expert Check pentru toate tipurile de utilaje

Expert Check pentru toate tipurile de utilaje

Sistemul nostru Expert Check este disponibil pentru peste 30 de modele de utilaje Deere, cum ar fi tractoare, combine, prese de balotat, autocisterne de stropit, echipamente pentru gazon şi combine autopropulsate pentru furaje. Asiguraţi-vă că menţineţi performanţe şi perioade active maxime, precum şi costuri reduse, indiferent de vârsta utilajelor dvs.!

perioadă activă

Perioada activă

Maximizaţi disponibilitatea utilajelor dvs. cu o reducere de până la 90% a perioadelor inactive. Aveţi încredere în noi pentru a vă ajuta să vă menţineţi utilajele în funcţiune fără nicio problemă, astfel încât să vă puteţi concentra asupra aspectelor celor mai importante – afacerea dvs.

Cost de exploatare

Cost de exploatare

Preveniţi orice daune colaterale şi reduceţi costul de exploatare cu inspecţii preventive efectuate de către tehnicienii noştri profesionişti. Aceştia vor examina atent tractorul dvs. John Deere folosit, pentru a identifica orice nu funcţionează perfect.

Confort

Confort

Obţineţi confort maxim prin controlul cabinei şi al sistemului de suspensie al punţii faţă, pentru a asigura o deplasare lină şi confortabilă chiar şi în cele mai dure medii de lucru.

Evitaţi perioadele inactive

Evitaţi perioadele inactive

Când există culturi de recoltat, pur şi simplu nu există timp pentru perioade inactive. Tehnicienii John Deere sunt instruiţi în mod regulat şi au acces la instrumentele montate din fabrică, la analize şi la software pentru a analiza starea şi nevoile utilajului dvs. Acest lucru poate reduce riscul de apariţie a perioadelor inactive cu până la 90%.

Rezultate perfecte

Rezultate perfecte

Performanţa echipamentului dvs. sezonier este esenţială pentru a garanta cele mai bune rezultate ale lucrărilor: calitatea optimă de tăiere a combinelor de furaje autopropulsate, performanţa de treierare şi separare a combinei, tiparul de stropire şi precizia autocisternei de stropit, precum şi calitatea preselor de balotat şi regularitatea baloţilor cilindrici.

Costuri de exploatare mai mici

Costuri de exploatare mai mici

Un întinzător slăbit poate afecta cureaua şi fulia de acţionare, ducând la necesitatea de a efectua mai multe reparaţii. Mai bine opriţi la timp această reacţie în lanţ şi evitaţi perioadele inactive cu serviciul Expert Check oferit de John Deere.

perioadă activă

Perioada activă

Maximizaţi disponibilitatea echipamentelor dvs. pentru gazon cu o reducere de până la 90% a perioadelor inactive. Aveţi încredere în noi pentru a vă ajuta să vă menţineţi utilajele în funcţiune fără nicio problemă, astfel încât să vă puteţi concentra asupra aspectelor celor mai importante – afacerea dvs.

Siguranţă

Siguranţă

Desigur, angajatii si siguranta dvs. sunt de o importanţă majoră. Fiţi în siguranţă şi folosiţi sistemul John Deere Expert Check pentru a verifica luminile, scaunul şi centura de siguranţă, ecranul de protecţie, frânele, încărcătoarele, şuruburile roţilor şi multe alte elemente legate de siguranţă.

Performanţă

Performanţă

Nu este gazonul dvs. capitalul dvs. cel mai de preţ? Deci merită să fie tratat cu atenţie. Calitatea de tăiere a echipamentelor dvs. pentru gazon, admisă de John Deere Expert Check, este esenţială.

Folosim Expert Check pe toate utilajele noastre de recoltat. Inspecţia amănunţită ne oferă certitudinea că suntem bine pregătiţi pentru sezon.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Resurse suplimentare

Connected Support™

Conectaţi-vă afacerea la succes. Serviciul nostru de asistenţă Connected Support detectează problemele potenţiale şi poate chiar alerta distribuitorul, pentru a le rezolva prin diagnosticare în timp real. Vă ajutăm să menţineţi echipamentul în funcţiune.

Aflaţi mai multe

Soluţii financiare John Deere

Lucrând cu clienţii noştri de atât de mult timp, nu doar că le cunoaştem afacerile, dar le înţelegem şi cerinţele specifice legate de finanţare. Dacă este vorba despre achiziţionarea, leasingul sau închirierea unui utilaj, va exista o soluţie.

Asistenţă excelentă

Portalul dvs. pentru asistenţă în agricultura de precizie vă oferă cele mai recente software-uri, manuale şi programe de training. Găsiţi tot ceea de ce aveţi nevoie pentru a vă maximiza afacerea şi pentru a o menţine la zi.