Seria M700/M700i

Seria M700(i)

Perfect pentru dumneavoastră.

Datorită celor trei dimensiuni ale rezervorului de la 2400 până la 4000 de litri şi braţului cu pliere dublă sau triplă cu dimensiuni între 18 şi 30 de metri, există o maşină M700(i) potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Alegeţi varianta care vi se potriveşte şi optimizaţi-o pentru operaţiunea dumneavoastră de erbicidare; de exemplu, puteţi opta pentru un utilaj M700(i) cu ISOBUS sau cu multe alte îmbunătăţiri suplimentare disponibile.

 

Comenzi manuale simple

Comenzi manuale simple

Supapele manuale fiabile sunt simple și eficiente, posibilitatea de a se defecta sau de a necesita lucrări de întreținere fiind extrem de redusă. Aveți nevoie de un utilaj mai complex? Alegeți opțiunile noastre AutoFill sau AutoDilute!

CENTRU DE GREUTATE COBORÂT

CENTRU DE GREUTATE COBORÂT

Maşina M700(i) este concepută atât pentru drumurile publice, cât şi pentru câmp. Centrul de greutate coborât și echilibrarea uniformă a greutății oferă o performanță exemplară în trafic.

Individual Nozzle Control (comanda individuală a duzelor)

Individual Nozzle Control (comanda individuală a duzelor)

Controlul individual al duzelor este mai precis, scade costurile de producţie, măreşte potenţialul de randament şi ajută protejarea mediului prin reducerea supra- sau subdozării.

TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro

Cu TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro braţul se află întotdeauna în poziţia adecvată pentru o acoperire optimă. Senzorii în mod hibrid concepuţi pe scop contribuie la poziţionarea corectă în permanenţă a braţului – menţinând o înălţime constantă a aplicaţiei, pentru diminuarea abaterilor, creşterea vitezei şi reducerea stresului operatorului.

Conexiune în sistem de transfer închis

Conexiune în sistem de transfer închis

Prin conectarea uşoară la orice sistem de transfer închis, evitaţi aproape complet contactul cu lichidele de protecţie a culturilor. Acest lucru vă permite să efectuaţi umplerea şi clătirea prin conectarea directă la recipient, cu ajutorul unui adaptor utilizat pe scară largă de producătorii de substanţe pentru protecţia culturilor.

MODELREZERVOR DE SOLUŢIELĂŢIME BRAŢDEBITUL POMPEI

2400 l

18-33* m

280 l/min

3200 l

18-33* m

280 l/min

4000 l

18-33* m

280 l/min

*Contactaţi reprezentantul pentru mai multe informaţii