Soluţii de ghidare

Soluţii de ghidare

Sisteme pentru diferite modele şi fiecare aplicaţie

Nu folosiţi utilaje John Deere? Nicio problemă. Avem o gamă variată de sisteme de ghidare pentru multe mărci de utilaje şi aplicaţii. Pentru că proiectăm şi construim sistemele proprii de ghidare. Avem posibilitatea de a adapta sistemele electronice pentru utilaje individuale diferite. Discutaţi cu un distribuitor local despre modul în care puteţi să beneficiaţi de puterea sistemului de direcţie automată.

Integrare perfectă

Integrare perfectă

Toate componentele noastre sunt interschimbabile şi chiar dacă utilajul dvs. nu este verde şi galben, puteţi beneficia în continuare de tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie.

Uşor de utilizat

Uşor de utilizat

Toate componentele şi software-ul sunt create de noi. Proiectat împreună cu agricultori pentru agricultori, sunt uşor de utilizat şi construite pentru o durată lungă de exploatare.

Rentabilitate măsurabilă

Rentabilitate măsurabilă

Datele dvs. sunt stocate în siguranţă în John Deere Operations CenterTM pentru o analiză detaliată a eficienţei utilajului, a randamentelor şi pentru a vă susţine în obţinerea rentabilităţii.

John Deere simplifică agricultura de precizie pentru dvs.

Noi am creat o serie de videoclipuri scurte care explică unele dintre beneficiile instrumentelor noastre pentru agricultura de precizie. Doar derulaţi prin lista din dreapta pentru a găsi un domeniu de interes.

Sisteme de automatizare

Sisteme de automatizare

Înlăturaţi stresul sarcinilor repetitive cu unităţile de control şi dispozitivele programabile pe care vi le oferim. Vă vor ajuta să optimizaţi performanţele maşinii şi să eliminaţi greşelile costisitoare.

Agricultură specifică locului

Agricultură specifică locului

Aflaţi cum sunt utilizate datele de pe teren din mai multe surse pentru a crea hărţi cu rate variabile, care permit gestionarea anumitor zone ale câmpului dvs. pentru a îmbunătăţi creşterea şi randamentul.

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Pentru a începe să utilizaţi Agricultura de precizie, tot ceea ce aveţi nevoie este un receptor, un afişaj, conectivitate JDLink™ şi un cont la John Deere Operations Center™. Mai mult, accesul la John Deere Operations Center™ este gratuit!