Agricultură specifică locului

site-specific-farming

Aplicaţi doza corectă în locul corect

Agricultura specifică locului poate transforma economia fermei dumneavoastră prin aplicarea materiilor prime precum seminţele, substanţele chimice şi îngrăşămintele exact acolo unde este necesar. Datorită combinaţiei dintre tehnologiile John Deere utilizate în agricultura de precizie şi instrumentele de gestionare analitică, veţi beneficia de un nou nivel de înţelegere şi precizie al fermei dvs.

Controlul secţiunilor

Controlul secţiunilor

Folosind datele de cartografiere de pe teren, secţiunile instrumentului sunt activate sau dezactivate pentru a aplica volumul exact de intrări.

Controlul variabil al ratei

Controlul variabil al ratei

Controlează cu precizie cantitatea de seminţe, fertilizator sau substanţe chimice pentru a optimiza randamentul culturilor.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Laborator la bord pentru măsurarea în timp real a furajelor, a îngrăşământului natural şi a grâului.

Integrare perfectă

Integrare perfectă

Toate componentele noastre sunt interschimbabile şi chiar dacă utilajul dvs. nu este verde şi galben, puteţi beneficia în continuare de tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie.

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat

Toate componentele și software-ul sunt create de noi. Proiectate împreună cu agricultori pentru agricultori, sunt ușor de utilizat și construite pentru o durată lungă de exploatare.

Rentabilitate măsurabilă

Rentabilitate măsurabilă

Datele dvs. sunt stocate în siguranţă în John Deere Operations CenterTM, pentru analiza detaliată a eficienţei utilajului şi analiza randamentelor şi pentru a vă susţine în obţinerea rentabilităţii.

Servicii Connected Support

Servicii Connected Support

Agricultura inteligentă nu este doar agricultură de precizie. Reprezintă și optimizarea perioadei active a utilajelor dvs. Prin intermediul distribuitorului, John Deere Connected Support™ oferă o gamă de servicii proactive și de monitorizare a utilajelor care vă vor menține în activitate indiferent ce vă rezervă viitorul.

John Deere simplifică agricultura de precizie pentru dvs.

Noi am creat o serie de videoclipuri scurte care explică unele dintre beneficiile instrumentelor noastre pentru agricultura de precizie. Doar derulaţi prin lista din dreapta pentru a găsi un domeniu de interes.

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Pentru a începe să utilizaţi Agricultura de precizie, tot ceea ce aveţi nevoie este un receptor, un afişaj, conectivitate JDLink™ şi un cont la John Deere Operations Center™. Mai mult, accesul la John Deere Operations Center™ este gratuit!

Soluţii de ghidare

Soluţii de ghidare

Fără omiteri, fără suprapuneri, urmaţi aceleaşi urme de fiecare dată cu mâinile libere. Oferind o precizie foarte ridicată, ne-am extins gama de soluţii de ghidare cu soluţii pentru toate mărcile de echipamente.

Sisteme de automatizare

Sisteme de automatizare

Înlăturaţi stresul sarcinilor repetitive cu unităţile de control şi dispozitivele programabile pe care vi le oferim. Vă vor ajuta să optimizaţi performanţele maşinii şi să eliminaţi greşelile costisitoare.