Tehnologie pentru agricultura de precizie: Aspecte esențiale

Agricultură inteligentă: Aspecte esenţiale
Afișaje inteligente

Afișaje inteligente

Afișajele noastre intuitive cu ecran tactil reprezintă creierul din spatele tehnologiei John Deere utilizate în agricultura de precizie. Compatibile cu ISOBUS, au meniuri simple și ecrane personalizabile.

Receptoare StarFire™

Receptoare StarFire™

Concepute şi fabricate de noi, receptoarele StarFire™ prin satelit folosesc reţeaua noastră globală de staţii de referinţă şi oferă o precizie excelentă a semnalului.

Conectivitate JDLink™

Conectivitate JDLink™

JDLink™ oferă conectivitate bidirecţională pentru încărcarea automată a datelor despre recoltă şi maşină către John Deere Operations Center™ şi pentru monitorizare de la distanţă în timp real.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ stochează în siguranţă toate datele despre utilaj şi cultură. Accesibile de pe orice dispozitiv, datele pot fi partajate cu peste 200 de parteneri software pentru activităţi agricole inteligente, pentru a sprijini luarea unor decizii mai bune.

Integrare perfectă

Integrare perfectă

Toate componentele noastre sunt interschimbabile şi chiar dacă utilajul dvs. nu este verde şi galben, puteţi beneficia în continuare de tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie.

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat

Toate componentele și software-ul sunt create de noi. Proiectate împreună cu agricultori pentru agricultori, sunt ușor de utilizat și construite pentru o durată lungă de exploatare.

Rentabilitate măsurabilă

Rentabilitate măsurabilă

Datele dvs. sunt stocate în siguranţă în John Deere Operations CenterTM, pentru analiza detaliată a eficienţei utilajului şi analiza randamentelor şi pentru a vă susţine în obţinerea rentabilităţii.