Operations Center

Economisiţi timp

Gestionați utilajele

Decizii mai inteligente

Partajați informațiile

Suport proactive

NOU - Caiet digital de câmp

NOU - Agenda digitală direct în câmp

Acum puteţi adăuga toate lucrările dumneavoastră finalizate direct în aplicația noastră, unde sunt stocate în siguranţă într-un singur loc şi sunt uşor accesibile de pe orice device în orice moment.

NOU - Import ISOXML

NOU - Import ISOXML

Import direct al datelor de documentaţie din terminalele Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI sau Kverneland şi vizualizarea lor avantajoasă într-o singură platformă.

Economisiţi timp

Planificaţi-vă lucrările în avans şi trimiteţi informaţiile de lucru în mod direct către fiecare utilaj în parte. Fără întârzieri cu configurarea pe câmp şi fără greşeli datorate înţelegerii eronate sau lipsei de informaţii.

Save Time

 

Aflaţi mai multe

Link pentru depliereDepliere text

Agenda de câmp digitală. Acum puteţi adăuga toate lucrările dumneavoastră finalizate direct în aplicația noastră

AGENDA DUMNEAVOASTRĂ DIGITALĂ DIRECT ÎN CÂMP

De acum puteți să vă lipsiți de pix şi hârtie şi să stocați toate datele dumneavoastră legate de activitatea agricolă în mod sigur şi protejat în Centrul de Operațiuni. Pur şi simplu adăugaţi lucrarea finalizată în Centru de Operațiuni pentru a vă crea propria agendă digitală de câmp, accesibilă de pe orice dispozitiv – smartphone, tabletă sau desktop – oriunde vă aflaţi. Mai mult, puteţi vizualiza datele fiecărui sezon agricol pentru comparări uşoare şi pentru a putea să urmăriţi performanţa întregii dumneavoastră activități.

 

 

Documentați totul

Agenda de câmp cuprinde informaţii privind operatorul, utilajul, câmpul, ferma, varietatea culturii, produse folosite, implementul ataşat, precum şi data, ora... şi multe altele.

 

Personalizaţi-vă modul de vizualizare

Vedeţi datele pentru fiecare sezon într-o listă şi prin utilizarea filtrelor pentru fermă, câmp, produs şi varietate; alegeţi layout-ul cel mai convenabil pentru dumneavoastră.

 

Partajare uşoară a datelor

Partajaţi datele în alte formate de fişiere – Shapefile, PDF sau XLSX – astfel încât partenerii să vă poată ajuta la analiză.

 

Nu pierdeţi nimic niciodată

Găsiţi fişierele în câteva secunde datorită instrumentului de căutare uşor de utilizat.

 

Analiza performanţei

Comparaţi performanţa utilajelor şi analizaţi datele din câmp repartizate pe sezoane pentru fundamentarea mai bună a deciziilor pe termen lung.

Gestionați utilajele

Verificaţi locaţia şi stadiul utilajelor dumneavoastră în timp real. Veți știi când s-a finalizat o lucrare, recolta obținută şi multe altele. Centrul de Operațiuni vă scutește de apeluri telefonice frecvente şi vă pune la conducere.

Manage Machines

 

Decizii mai inteligente

Veţi lua decizii mai bune, bazate pe informații exacte cu Centrul de Operațiuni. Datele utilajelor şi ale implementului atașat la utilaj sunt colectate în timp real, astfel încât puteţi vedea rapid ce se întâmplă în câmp şi puteți să luați deciziile corecte pentru afacerea dumneavoastră.

Smarter Decisions

 

Partajaţi inteligenţa

Partajaţi datele de documentaţie cu personalul dumneavoastră, astfel încât să poată înţelege mai bine activitatea şi să ştie ce lucrări s-au finalizat. Centrul de Operațiuni întăreşte relaţiile cu partenerii prin transparenţă absolută şi îi ajută să-şi dezvolte pe termen lung performanţele activităților.

Share Intelligence

 

Aflaţi mai multe

Link pentru depliereDepliere text

Import ISOXML. Import direct al datelor de documentaţie de la alte mărci de maşini.

IMPORT ISOXML: PARTAJAREA DATELOR DE LA TOȚI PRODUCĂTORII (DE UTILAJE)

Dacă aveţi o flotă cu utilaje de la multe mărci, puteţi beneficia de toate caracteristicile Centrului de Operațiuni datorită importului de documentaţie în format ISOXML. Puteţi importa direct datele de documentaţie din terminalele Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI sau Kverneland şi să le vizualizaţi avantajos într-o singură platformă. Fiind stocate convenabil într-o singură locaţie, vă permite administrarea mult mai uşoară a întregii activități!

Mărci compatibile ISOXML
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Mueller Electronic
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Suport proactiv

Specialiștii IPSO Agricultură vă pot ajuta cu iniţializarea Centrului de Operațiuni şi vă oferă suport pe termen lung printr-un pachet de servicii FarmSight. De ce nu discutați cu specialiștii IPSO despre provocările afacerii dumneavoastră şi găsiți împreună o soluție pentru a vă îmbunătăţi rentabilitatea.

Service Customers

 

Centrul de Operațiuni John Deere este….

Deschis

Deschis

Transmiteţi datele de documentaţie către alt utilizator al Centrului de Operațiuni, importaţi datele de documentaţie de la alt producător care foloseşte standardul ISOXML sau partajaţi wireless datele de la utilajele Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) şi S-Fleet (Steyr). Centrul de Operațiuni este conceput ca sursă de informaţii, care face gestionarea datelor cât mai uşoară.

Local

Local

Distribuitorul dumneavoastră IPSO Agricultură dispune de specialişti instruiţi pentru Centrul de Operațiuni, care vă pot ajuta să obţineţi maximul din acest instrument puternic şi să folosiţi timpul astfel încât să corespundă necesităţilor dumneavoastră actuale. Ei sunt capabili să vă ajute cu instruirea personalului dumneavoastră, planificarea lucrărilor, monitorizarea şi optimizarea performanţelor utilajelor, analizarea datelor şi multe altele.

Sigur

Sigur

Aveţi controlul total al datelor dumneavoastră în permanenţă. Puteţi decide ce date doriţi să partajaţi şi cu cine, lucru util în mod deosebit atunci când colaboraţi cu parteneri sau consultanți. De asemenea, aveți un sentiment de siguranță când ştiţi că datele dumneavoastră sunt protejate prin utilizarea aceloraşi sisteme de înaltă securitate ca şi operaţiunile bancare online.

Exploraţi avantajele

Urmăriţi lucrările

Urmăriţi lucrările

Este deja finalizată campania de semănat, iar utilajul este pe drumul spre următorul câmp? Cu Centrul de Operaiuni puteţi verifica utilajele dumneavoastră aproape în timp real, cu evitarea a mii de apeluri telefonice. Câştigaţi astfel timp suplimentar pentru lucruri mult mai importante.

Expediaţi datele fără fir

Pot renunţa la utilizarea unui stick de memorie pentru a salva datele de pe utilajele mele? Datele de documentaţie sunt acum transmise automat wireless spre Centrul de Operațiuni aproape în timp real - chiar şi pentru implementele ataşate ISOBUS non-John Deere. Tehnologia wireless face posibilă documentarea fără să fie necesar un stick USB!

Administraţi maşinile

Gestionați utilajele

Unde sunt utilajele mele ? Oare sunt gata de lucru? Centrul de Operațiuni vă indică locaţia fiecărui utilaj, istoricul locaţiei şi nivelul actual al carburantului, precum şi alertele și codurile de diagnostic active.

Partajaţi datele de câmp

Trebuie să fiu în birou pentru a vedea hărţile de documentaţie detaliate? Nu mai este necesar. Le puteţi vedea în MyOperations aproape în timp real, chiar şi de la implementele ataşate ISOBUS non-John Deere. Puteţi chiar să exportaţi direct detaliile din platformă pentru imprimare sau partajare cu partenerul dumneavoastră de încredere.

Analiza instant a câmpurilor

Analiza instant a câmpurilor

Aţi realizat o producție mai bună cu noua varietate de grâu?… Cum se compară producțiile între câmpuri? Centrul de Operațiuni sortează automat şi afişează toate informaţiile dumneavoastră din câmp, precum și recolta, făcând mai uşoară ca oricând adoptarea deciziilor bazate pe fapte.

Luaţi decizii mai inteligente

Ce efect a avut ultimul tratament cu azot?… A fost eficient noul tratament ?… A avut performanţă mai bună decât anul trecut noua varietate de seminţe? Puteţi să comparaţi recoltele de pe parcelele dumneavoastră cu ajutorul unei funcţii de filtrare, pentru a vă ajuta să luaţi mai rapid decizii informate pentru anul agricol următor.

Creaţi-vă contul gratuit pe MyJohnDeere.com

1. Creaţi-vă contul gratuit pe MyJohnDeere.com

Aveți nevoie de câteva secunde pentru crearea unui cont şi setarea parolei dumneavoastră.

Download Operations Center app

2. Descărcați aplicația Operations Center

Mergeţi la Google Play store sau Apple App Store.

Cereţi sfatul distribuitorului dumneavoastră pentru setup

3. Cereţi sfatul specialiștilor dumneavoastră de la IPSO Agricultură

Distribuitorul dumneavoastră IPSO dispune de specialişti instruiţi care vă pot ajuta să porniţi şi vă acordă suport pe termen lung.