Operations Center

Economisiţi timp

Gestionați utilajele

Decizii mai inteligente

Partajați informațiile

Suport proactive

NOU – planificator pentru lucru cu un singur click

NOU – planificator pentru lucru cu un singur click

Reduceți intervalele de reglare pe câmp cu până la 90%!  AutoSetup este un instrument ușor de utilizat, care vă ajută să planificați toate operațiunile principale: arat, însămânțare, stropire, fertilizare și recoltare.

NOU – AutoPath

NOU – urmele de ghidare automate AutoPath

Unic în domeniul agricol, AutoPath creează automat urme de ghidare pentru întregul dumneavoastră câmp pornind de la rândurile plantate efectiv, eliminând deteriorarea recoltei.

Caiet digital de câmp

Agenda digitală direct în câmp

Acum puteţi adăuga toate lucrările dumneavoastră finalizate direct în aplicația noastră, unde sunt stocate în siguranţă într-un singur loc şi sunt uşor accesibile de pe orice device în orice moment.

Import ISOXML

Import ISOXML

Import direct al datelor de documentaţie din terminalele Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI sau Kverneland şi vizualizarea lor avantajoasă într-o singură platformă.

Import ISOXML

Transfer de date pentru mai multe mărci

Datorită standardului comun DataConnect, acum puteți vizualiza date în timp real pentru utilajele
 Case, Claas, New Holland și Steyr în cadrul John Deere Operations Center.

Economisiţi timp

Planificaţi-vă lucrările în avans şi trimiteţi informaţiile de lucru în mod direct către fiecare utilaj în parte. Fără întârzieri cu configurarea pe câmp şi fără greşeli datorate înţelegerii eronate sau lipsei de informaţii.

Save Time

 

Aflaţi mai multe

Link pentru depliereDepliere text

Agenda de câmp digitală. Acum puteţi adăuga toate lucrările dumneavoastră finalizate direct în aplicația noastră

AGENDA DUMNEAVOASTRĂ DIGITALĂ DIRECT ÎN CÂMP

De acum puteți să vă lipsiți de pix şi hârtie şi să stocați toate datele dumneavoastră legate de activitatea agricolă în mod sigur şi protejat în Centrul de Operațiuni. Pur şi simplu adăugaţi lucrarea finalizată în Centru de Operațiuni pentru a vă crea propria agendă digitală de câmp, accesibilă de pe orice dispozitiv – smartphone, tabletă sau desktop – oriunde vă aflaţi. Mai mult, puteţi vizualiza datele fiecărui sezon agricol pentru comparări uşoare şi pentru a putea să urmăriţi performanţa întregii dumneavoastră activități.

 

 

Documentați totul

Agenda de câmp cuprinde informaţii privind operatorul, utilajul, câmpul, ferma, varietatea culturii, produse folosite, implementul ataşat, precum şi data, ora... şi multe altele.

 

Personalizaţi-vă modul de vizualizare

Vedeţi datele pentru fiecare sezon într-o listă şi prin utilizarea filtrelor pentru fermă, câmp, produs şi varietate; alegeţi layout-ul cel mai convenabil pentru dumneavoastră.

 

Partajare uşoară a datelor

Partajaţi datele în alte formate de fişiere – Shapefile, PDF sau XLSX – astfel încât partenerii să vă poată ajuta la analiză.

 

Nu pierdeţi nimic niciodată

Găsiţi fişierele în câteva secunde datorită instrumentului de căutare uşor de utilizat.

 

Analiza performanţei

Comparaţi performanţa utilajelor şi analizaţi datele din câmp repartizate pe sezoane pentru fundamentarea mai bună a deciziilor pe termen lung.

Instrumentul de planificare a lucrului AutoSetup

REDUCEȚI INTERVALUL DE REGLARE PENTRU LUCRAREA DUMNEAVOASTRĂ 

AutoSetup este un nou planificator pentru lucru bazat pe cloud, care poate reduce intervalele de reglare pe câmp cu până la 90%. 

Accesibil fie prin aplicația pentru mobil John Deere Operations Center, fie prin portalul de Internet, acest planificator ușor de utilizat permite managerilor să configureze lucrările în avans și să le trimită wireless către orice mașină conectată la JDLink.  Tot ce trebuie să facă operatorul este să apese pe butonul de confirmare imediat ce ajunge pe câmp și poate începe lucrul imediat. Fără erori. Fără întârzieri.

Compatibil cu ISOBUS

Configurarea unor mașini de plantare complexe necesită până la 60 de click-uri pe afișaj, ceea ce ar dura foarte mult timp pentru operator. Acum lucrarea pre-planificată apare automat pe afișajul din cabină atunci când mașina intră pe câmp.  AutoSetup funcționează, de asemenea, cu instrumente compatibile cu ISOBUS, iar datele sunt stocate pe Operations Center pentru utilizarea ulterioară.

Administrați-vă mașinile de oriunde

AutoSetup acceptă toate lucrările uzuale, de la arat și însămânțare, la stropire, fertilizare și recoltare. Acesta vă oferă libertatea de a vă planifica afacerea de acasă, de la birou sau de oriunde vă aflați. De asemenea, puteți reaccesa lucrările an după an, simplificând păstrarea înregistrărilor și documentarea.

Compatibil cu mașinile mai vechi

Dacă utilizați o mașină John Deere existentă, AutoSetup este compatibil și cu modelele anterioare. Și mai mult, este gratuit. Solicitați-i distribuitorului o demonstrație și începeți să economisiți timpul pe câmp chiar de astăzi.

Gestionați utilajele

Verificaţi locaţia şi stadiul utilajelor dumneavoastră în timp real. Veți știi când s-a finalizat o lucrare, recolta obținută şi multe altele. Centrul de Operațiuni vă scutește de apeluri telefonice frecvente şi vă pune la conducere.

Manage Machines

 

Decizii mai inteligente

Veţi lua decizii mai bune, bazate pe informații exacte cu Operations Center. Datele utilajelor şi ale implementului atașat la utilaj sunt colectate în timp real, astfel încât puteţi vedea rapid ce se întâmplă în câmp şi puteți să luați deciziile corecte pentru afacerea dumneavoastră.

Smarter Decisions

 

Learn more

Expand AllCollapse All

Urmele de ghidare automate AutoPath

Gestionare simplificată a urmelor de ghidare

AutoPath creează automat urme de ghidare pentru mașini cu lățime diferită pe baza datelor colectate de prima trecere a unui instrument de arat prin decopertare sau a unui plantator.  Acesta preia gestionarea urmelor de ghidare, protejând investiția în nutrienți și ajutându-vă să efectuați fiecare trecere cu încredere și precizie.

Pentru a utiliza AutoPath, platforma de arat prin decopertare sau plantatorul trebuie să fie echipat cu un receptor StarFire.  Când instrumentul efectuează prima trecere pe câmp, urmele efective de ghidare pe rând sunt înregistrate automat și apoi urmele de ghidare sunt calculat cu precizie pentru întregul câmp.  

Utilizați cu încredere instrumente cu lățimi diferite

Dacă utilizați instrumente cu lățimi diferite pentru plantare, stropire sau recoltare, AutoPath asigură faptul că pneurile vor urma întotdeauna rândurile plantate și nu vor trece peste recoltă.  La recoltare, combina va fi ghidată întotdeauna la punctul de începere corect și urmele de ghidare vor fi calculate automat pe baza lățimii hederului. De asemenea, aplicația vă permite să vă plantați rândurile acolo unde puteți profita la maximum de cele mai bune niveluri de nutrienți.

Asigurați spațierea corectă a rândurilor

Atunci când se utilizează cu aplicația pentru ghidarea instrumentelor AutoTrac, AutoPath este și mai puternică. Receptorul StarFire montat pe instrument asigură automat faptul că tractorul este direcționat pentru a oferi spațierea corectă a rândurilor, chiar și pe câmpurile în pantă și în curbe.  Aceste date sunt utilizate apoi pentru operațiunile ulterioare, cum ar fi stropirea sau recoltarea, iar mașina urmează rândurile spațiate uniform.

Partajaţi inteligenţa

Partajaţi datele de documentaţie cu personalul dumneavoastră, astfel încât să poată înţelege mai bine activitatea şi să ştie ce lucrări s-au finalizat. Operations Center întăreşte relaţiile cu partenerii prin transparenţă absolută şi îi ajută să-şi dezvolte pe termen lung performanţele activităților.

Share Intelligence

 

Aflaţi mai multe

Link pentru depliereDepliere text

Partajare de date pentru mai multe mărci

Datorită standardului comun DataConnect, acum puteți vizualiza date în timp real pentru utilajele
Case, Claas, New Holland și Steyr în cadrul John Deere Operations Center.

DataConnect, standardul comun pentru partajarea datelor între diferitele mărci de utilaje, este acum disponibil online. Datele de la 365FarmNet, precum și de la utilajele Case, Claas, New Holland și Steyr echipate cu sistem telematic pot fi importate automat în John Deere Operations Center. Fermierii cu flote care cuprind mai multe mărci vor adopta modificările, deoarece în locul folosirii mai multor platforme diferite pentru monitorizarea utilajelor aceștia pot folosi pur și simplu Operations Center.
 

 

DataConnect vă permite să vizualizați următoarele informații:

 

    • Locația (actuală și anterioară)
    • Nivelul de combustibil
    • Viteza
    • Starea lucrării

 

Tot ce trebuie să faceți este să vă adăugați mașinile Class, Case, New Holland sau Steyr la contul dvs. Operations Center.  Nu trebuie să faceți nicio modificare la mașinile dvs., întrucât datele sunt transferate automat.  Și în plus, DataConnect este gratuit!

 

DataConnect este dezvoltat ca standard de date comun pentru domeniul agricol și este deschis pentru orice producător.  Sperăm să facem și alte anunțuri în viitor pentru a include și alți producători, precum și cu privire la schimbul de date agronomice pentru aplicații cum ar fi cartografierea randamentului.

Import ISOXML. Import direct al datelor de documentaţie de la alte mărci de maşini.

IMPORT ISOXML: PARTAJAREA DATELOR DE LA TOȚI PRODUCĂTORII (DE UTILAJE)

Dacă aveţi o flotă cu utilaje de la multe mărci, puteţi beneficia de toate caracteristicile Centrului de Operațiuni datorită importului de documentaţie în format ISOXML. Puteţi importa direct datele de documentaţie din terminalele Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI sau Kverneland şi să le vizualizaţi avantajos într-o singură platformă. Fiind stocate convenabil într-o singură locaţie, vă permite administrarea mult mai uşoară a întregii activități!

Mărci compatibile ISOXML
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Mueller Electronic
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Suport proactiv

Specialiștii IPSO Agricultură vă pot ajuta cu iniţializarea Operations Center şi vă oferă suport pe termen lung printr-un pachet de servicii FarmSight. De ce nu discutați cu specialiștii IPSO despre provocările afacerii dumneavoastră şi găsiți împreună o soluție pentru a vă îmbunătăţi rentabilitatea.

Service Customers

 

Operations Center John Deere este….

Deschis

Deschis

Transmiteţi datele de documentaţie către alt utilizator al Operations Center, importaţi datele de documentaţie de la alt producător care foloseşte standardul ISOXML sau partajaţi wireless datele de la utilajele Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) şi S-Fleet (Steyr). Operations Center este conceput ca sursă de informaţii, care face gestionarea datelor cât mai uşoară.

Local

Local

Distribuitorul dumneavoastră IPSO Agricultură dispune de specialişti instruiţi pentru Operations Center, care vă pot ajuta să obţineţi maximul din acest instrument puternic şi să folosiţi timpul astfel încât să corespundă necesităţilor dumneavoastră actuale. Ei sunt capabili să vă ajute cu instruirea personalului dumneavoastră, planificarea lucrărilor, monitorizarea şi optimizarea performanţelor utilajelor, analizarea datelor şi multe altele.

Sigur

Sigur

Aveţi controlul total al datelor dumneavoastră în permanenţă. Puteţi decide ce date doriţi să partajaţi şi cu cine, lucru util în mod deosebit atunci când colaboraţi cu parteneri sau consultanți. De asemenea, aveți un sentiment de siguranță când ştiţi că datele dumneavoastră sunt protejate prin utilizarea aceloraşi sisteme de înaltă securitate ca şi operaţiunile bancare online.

Exploraţi avantajele

Urmăriţi lucrările

Urmăriţi lucrările

Este deja finalizată campania de semănat, iar utilajul este pe drumul spre următorul câmp? Cu Operations Center puteţi verifica utilajele dumneavoastră aproape în timp real, cu evitarea a mii de apeluri telefonice. Câştigaţi astfel timp suplimentar pentru lucruri mult mai importante.

Expediaţi datele fără fir

Pot renunţa la utilizarea unui stick de memorie pentru a salva datele de pe utilajele mele? Datele de documentaţie sunt acum transmise automat wireless spre Operations Center aproape în timp real - chiar şi pentru implementele ataşate ISOBUS non-John Deere. Tehnologia wireless face posibilă documentarea fără să fie necesar un stick USB!

Administraţi maşinile

Gestionați utilajele

Unde sunt utilajele mele ? Oare sunt gata de lucru? Operations Center vă indică locaţia fiecărui utilaj, istoricul locaţiei şi nivelul actual al carburantului, precum şi alertele și codurile de diagnostic active.

Partajaţi datele de câmp

Trebuie să fiu în birou pentru a vedea hărţile de documentaţie detaliate? Nu mai este necesar. Le puteţi vedea în Operations Center Mobil aproape în timp real, chiar şi de la implementele ataşate ISOBUS non-John Deere. Puteţi chiar să exportaţi direct detaliile din platformă pentru imprimare sau partajare cu partenerul dumneavoastră de încredere.

Analiza instant a câmpurilor

Analiza instant a câmpurilor

Aţi realizat o producție mai bună cu noua varietate de grâu?… Cum se compară producțiile între câmpuri? Operations Center sortează automat şi afişează toate informaţiile dumneavoastră din câmp, precum și recolta, făcând mai uşoară ca oricând adoptarea deciziilor bazate pe fapte.

Luaţi decizii mai inteligente

Ce efect a avut ultimul tratament cu azot?… A fost eficient noul tratament ?… A avut performanţă mai bună decât anul trecut noua varietate de seminţe? Puteţi să comparaţi recoltele de pe parcelele dumneavoastră cu ajutorul unei funcţii de filtrare, pentru a vă ajuta să luaţi mai rapid decizii informate pentru anul agricol următor.

Creaţi-vă contul gratuit pe MyJohnDeere.com

1. Creaţi-vă contul gratuit pe MyJohnDeere.com

Aveți nevoie de câteva secunde pentru crearea unui cont şi setarea parolei dumneavoastră.

Download Operations Center app

2. Descărcați aplicația Operations Center

Mergeţi la Google Play store sau Apple App Store.

Cereţi sfatul distribuitorului dumneavoastră pentru setup

3. Cereţi sfatul specialiștilor dumneavoastră de la IPSO Agricultură

Distribuitorul dumneavoastră IPSO dispune de specialişti instruiţi care vă pot ajuta să porniţi şi vă acordă suport pe termen lung.