Sisteme de automatizare

Sisteme de automatizare

Economisiţi timp şi efort în cazul sarcinilor repetitive

Instrumentele de automatizare elimină sarcinile plictisitoare şi repetitive şi vă oferă libertatea de a vă petrece timpul gestionând operaţiunea. De asemenea, sunt utile dacă colaboraţi cu operatori cu jumătate de normă sau mai puţin experimentaţi. Automatizarea garantează o activitate excelentă de fiecare dată.

Integrare perfectă

Integrare perfectă

Toate componentele noastre sunt interschimbabile şi chiar dacă utilajul dvs. nu este verde şi galben, puteţi beneficia în continuare de tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie.

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat

Toate componentele și software-ul sunt create de noi. Proiectate împreună cu agricultori pentru agricultori, sunt ușor de utilizat și construite pentru o durată lungă de exploatare.

Rentabilitate măsurabilă

Rentabilitate măsurabilă

Datele dvs. sunt stocate în siguranţă în John Deere Operations CenterTM, pentru analiza detaliată a eficienţei utilajului şi analiza randamentelor şi pentru a vă susţine în obţinerea rentabilităţii.

Servicii Connected Support

Servicii Connected Support

Agricultura inteligentă nu este doar agricultură de precizie. Reprezintă și optimizarea perioadei active a utilajelor dvs. Prin intermediul distribuitorului, John Deere Connected Support™ oferă o gamă de servicii proactive și de monitorizare a utilajelor care vă vor menține în activitate indiferent ce vă rezervă viitorul.

John Deere simplifică agricultura de precizie pentru dvs.

Noi am creat o serie de videoclipuri scurte care explică unele dintre beneficiile instrumentelor noastre pentru agricultura de precizie. Doar derulaţi prin lista din dreapta pentru a găsi un domeniu de interes.

Agricultură specifică locului

Agricultură specifică locului

Aflaţi cum sunt utilizate datele de pe teren din mai multe surse pentru a crea hărţi cu rate variabile, care permit gestionarea anumitor zone ale câmpului dvs. pentru a îmbunătăţi creşterea şi randamentul.

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Pentru a începe să utilizaţi Agricultura de precizie, tot ceea ce aveţi nevoie este un receptor, un afişaj, conectivitate JDLink™ şi un cont la John Deere Operations Center™. Mai mult, accesul la John Deere Operations Center™ este gratuit!

Soluţii de ghidare

Soluţii de ghidare

Fără omiteri, fără suprapuneri, urmaţi aceleaşi urme de fiecare dată cu mâinile libere. Oferind o precizie foarte ridicată, ne-am extins gama de soluţii de ghidare cu soluţii pentru toate mărcile de echipamente.