Committed to Quality of Life

John Deere Sustainability Goals

 • Triunghi portocaliu cu simbolul unei persoane care poartă o cască şi ochelari de protecţie

  Siguranţă ocupaţională

 • Simbolul verde şi galben al echipamentului urmărit cu triunghiul de reciclare înlocuind o şenilă

  Sustenabilitatea produselor

 • Simbolul unei turbine eoliene cu simboluri galbene ale vântului şi soarelui

  Utilizare sustenabilă a energiei

 • Simbol gri al stropului de apă cu o săgeată indicând sustenabilitatea pentru reutilizare în simbolul valurilor sursei de apă mai mari

  Folosire responsabilă a apei

 • Simbolul logo-ului reciclării cu trei săgeţi peste simbolul clădirilor

  Creşterea reciclării

Un mâine mai bun

Sustenabilitate în acţiune

 • Extrase din raport: Proiecte de creştere

  Lucrări hidrologice

  Living Lands & Waters®, o organizaţie renumită la nivel mondial pentru curăţarea râurilor, cu sediul în East Moline, Illinois, foloseşte un excavator LC 210G John Deere pentru a ajuta la curăţarea râului Ohio.

  Modelul LC 210G John Deere cu un graifer încărcând pneuri vechi într-o barjă pentru a fi livrate la o fabrică de reciclare.
 • Extrase din raport: Proiecte de creştere

  Un ecosistem unit

  Ferma Santa Brigida din Ipameri, Goias, Brazilia, a adoptat practicile integrate de cultură-animale şi cultură-animale-pădure în 2006.

  Şiruri de plante de soia tinere pe un câmp.
 • Extrase din raport: Proiecte de creştere

  Extindere africană

  Peste 130 de distribuitori de pe tot continentul african promovează mecanizarea şi stimulează creşterea economică.

  Fermiere urmărind modul în care un tractor şi o maşină de plantat John Deere sunt folosite în partea de nord a Ghanei.
 • Extrase din raport: Proiecte de creştere

  Îmbunătăţire prin inspiraţie

  La un târg de îmbunătăţire continuă, angajaţii John Deere Harvester Works au fost invitaţi să voteze proiectul preferat în categoriile Siguranţă, Calitate şi Eficienţă, pe baza criteriilor de originalitate/inovare, activitate în echipă şi impact.

  Trei angajaţi John Deere uitându-se la un laptop care este aşezat pe un cap de combină la fabrica Harvester Works din East Moline, Illinois, Statele Unite.
 • Extrase din raport: Proiecte de creştere

  O idee cu picioare

  John Deere Werke din Mannheim, Germania, a testat şi a pus în aplicare o colaborare om-robot cunoscută sub numele de “chairless chair” (scaunul fără scaun) — un dispozitiv mecatronic, ergonomic, portabil care permite celor care îl poartă să se aşeze oricând şi oriunde trebuie să facă acest lucru.

  Angajat al fabricii sprijinindu-se pe dispozitivul "chairless chair" (scaunul fără scaun) care este ataşat de corpul său, la fabrica din Mannheim, Germania.
 • Extrase din raport: Un viitor orientat spre oameni

  Perspective extinse

  Rosalind “Roz” Fox, director de fabrică la John Deere Des Moines Works, este prima femeie de culoare care deţine titlul de director de fabrică din istoria companiei John Deere.

  Director de fabrică la Des Moines Works, Rosalind Fox, stând lângă o autocisternă de stropit în fabrică.
 • Extrase din raport: Un viitor orientat spre oameni

  Pregătirea generaţiei următoare

  Mentorii John Deere nu îi sprijină numai pe colegii noştri actuali, ci şi pe cei ce ni se vor alătura în viitor. Cu ajutorul organizaţiilor profesionale, cum ar fi Societatea Femeilor Inginere, şi al organizaţiilor non-profit, cum ar fi FIRST (Fundaţia pentru inspiraţie şi recunoaştere a ştiinţei şi tehnologiei), angajaţii John Deere inspiră generaţia următoare de inovatori în ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică (STEM).

  Prim-plan reprezentând o studentă la inginerie construind un dispozitiv robotic şi un alt student, în spatele ei, construindu-şi dispozitivul.
 • Extrase din raport: Un viitor orientat spre oameni

  Peste o jumătate de secol de putere

  Gaylord Converse şi-a început cariera în cadrul companiei John Deere în 1967. De atunci, a atins aproximativ două milioane de tractoare şi nenumărate vieţi.

  Gaylord Converse uitându-se la aparatul foto.
 • Extrase din raport: Un viitor orientat spre oameni

  O comunitate globală

  Datorită succesului fermierilor de mici dimensiuni, ne creştem oportunităţile de a consolida ferme de familie, de a sprijini securitatea produselor alimentare locale şi alimentaţia, de a revitaliza regiuni agricole rurale şi de a promova prosperitatea globală.

  O femeie prezentându-şi produsele dintr-un coş, într-o piaţă din India.
 • Extrase din raport: Un viitor orientat spre oameni

  Viziune unificată

  Pentru a ne extinde perspectiva, suntem mândri de parteneriatele noastre cu organizaţii profesionale, cum ar fi Prospanica (Asociaţia Profesioniştilor de Origine Hispanică), Minorităţi în Agricultură, Resurse Naturale şi Ştiinţe Conexe, Societatea Naţională a Inginerilor de Culoare şi altele.

  Un inginer de culoare John Deere stând la masă cu un alt angajat în cantina de la Dubuque Works.

 

 • Evaluarea duratei de funcţionare a produselor

  O lume materială

  Cu ajutorul “evaluării duratei de funcţionare”, verificăm cu atenţie fiecare etapă de funcţionare a produselor noastre, căutând modalităţi de a ne reduce amprenta asupra mediului, îmbunătăţind în acelaşi timp performanţele şi durabilitatea produselor.

  Fermier aşezat într-un genunchi, uitându-se la pământul din mâinile sale, având în spate un tractor, un cărucior pneumatic şi o maşină de semănat pneumatică, pe câmpul său din Saskatchewan, Canada.
 • Evaluarea duratei de funcţionare a produselor

  Reducere şi reutilizare

  Începem prin reducerea la minimum a impactului materiilor prime. De la asamblare la livrare, procesul de producţie este conceput în jurul ideii de a avea cea mai mică amprentă asupra mediului posibilă. Prin optimizarea eficienţei consumului de carburant, a productivităţii şi a altor factori de funcţionare esenţiali, suntem capabili să reducem impactul pe care produsele noastre îl au asupra mediului. Produsele în sine sunt concepute pentru a avea o durată lungă de funcţionare, dar pot de multe ori să aibă şi o a doua viaţă ca materiale reciclate.

  La John Deere Factory din Mannheim, Germania, un bărbat şi o femeie lucrează împreună pe linia de asamblare a tractoarelor.