hologramă cu plug motorizat cu notificări WorkSight

Un mod mai inteligent de a face afaceri

Pământul se află în palma unei mâini ilustrate

Raportul de sustenabilitate pentru 2022

Raportul de sustenabilitate pentru 2022 prezintă angajamentul companiei John Deere de a crea rezultate durabile pentru clienți, angajați, distribuitori, furnizori, acționari și comunități din întreaga lume. Raportul detaliază, de asemenea, progresul către atingerea Obiectivelor noastre de sustenabilitate pentru 2023, extinde ambițiile noastre Leap și explorează prioritățile de mediu, sociale și de guvernare.

O forţă a binelui

Bazându-ne pe modelul nostru operaţional reinventat şi pe obiectivul nostru suprem revitalizat, strategia civică a companiei John Deere devine şi mai puternică prin angajamente îndrăzneţe. Iar angajaţii noştri – cei care stau în spatele afacerii noastre – contribuie la O forţă a binelui cu scopul de a crea un impact asupra comunităţilor acestora şi în toată lumea.

Citiţi despre Forţa spiritului civic pe site-ul nostru web din SUA>

Mediu

În cadrul companiei John Deere, orientarea noastră spre tehnologii noi este cea care susţine promisiunea de a reduce impactul asupra mediului, sporind în acelaşi timp eficienţa şi productivitatea clienţilor noştri.

Design pentru mediu >

Social

Echipele diverse găsesc idei mai bune şi iau decizii mai bune, ajutându-ne să dezvoltăm produse inovatoare şi să ne atingem noul obiectiv suprem.

Cultura inovatorilor >

animaţie floare

Guvernanţă

Integritatea, calitatea, angajamentul şi inovarea sunt valorile noastre esenţiale care stau la baza activităţii angajaţilor, partenerilor şi furnizorilor noştri.

Guvernanţă corporativă >

Politici corporative >