Maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero ZTrak

Maşini de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak, modelul Z345R pentru câmp

Maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero ZTrak de la John Deere: mai rapide peste tot

Dacă grădina este proiectul dvs., aveţi nevoie de o maşină care să se potrivească perfect nevoilor dvs. Cu agilitatea lor remarcabilă şi vitezele de până la 14,5 km/h, maşinile noastre de tuns iarba cu rază de bracaj zero ZTrak vă ajută să obţineţi rezultate excelente mai rapid. Datorită manevrabilităţii lor de 360°, sunt concepute pentru a se deplasa în spaţii înguste şi în jurul tuturor tipurilor de obstacole.

Consultaţi această pagină pentru a afla totul despre diferitele caracteristici şi specificaţii ale modelelor noastre de utilaje de tuns iarba fără virare şi pentru a găsi maşina potrivită nevoilor dvs.

ztrak z315e

John Deere Z315E

Dacă zona grădinii dvs. prezintă obstacole şi sunteţi în căutarea unei maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero, cu o viteză generală şi eficienţă excelente, Z315M este cea potrivită pentru dvs. Acest model de nivel de bază este dotat cu un motor OHV cu doi cilindri în V de 12.1 kW, cu manete duble intuitive pentru schimbări de viteză şi direcţie în loc de manete de control al mişcării şi o platformă a cositoarei de 107 cm (42 in).

ztrak Z320M

John Deere Z320M

Aţi putea numi Z320M fratele mai confortabil al modelului Z315. De asemenea, este dotat cu un motor OHV cu doi cilindri în V de 12.7 kW, cu manete duble intuitive pentru schimbări de viteză şi direcţie în loc de manete de control al mişcării şi o platformă a cositoarei de 107 cm (42 in). Dar adaugă un scaun premium cu spătar înalt, cotiere opţionale şi un cârlig practic.

ztrak z320r

John Deere Z320R

Pentru o experienţă excelentă cu maşina de tuns iarba cu rază de bracaj zero din Seria 300, Z320R oferă tot ceea ce 3Z20M vă oferă în ceea ce priveşte caracteristicile, viteza, eficienţa şi confortul, dar aduce lucrurile la un nivel superior prin adăugarea de lumini cu LED, covoare de podea şi depozitarea instrumentelor acoperite.

Z515E

John Deere Z515E

Modelele de maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero din seria Z515E reprezintă o alegere perfectă pentru suprafeţe mai mari. Motorul puternic cu doi cilindri de 13,4 kW şi platforma cositoarei de 122 cm (48 in) oferă performanţe şi eficienţă excelente.

Z530M

John Deere Z530M

Maşina de tuns iarba cu rază de bracaj zero Z530M vă oferă un plus de confort. Manetele de control ergonomice şi scaunul premium confortabil cu spătar înalt, combinat cu cadrul său robust, sunt doar câteva dintre caracteristicile care asigură o funcţionare lină şi confortabilă.

Z545r

John Deere Z545R

Putere şi performanţă premium: pentru aceasta sunt pregătite maşinile de tuns iarba cu rază de bracaj zero Z545R de la John Deere. O platformă de 122 cm (48 in) concepută pentru manipularea unui volum mare de iarbă şi un motor de 15,3 kW cu doi cilindri cu injecţie electrică de carburant, precum şi tehnologia electronică de control al clapetei de acceleraţie asigură întotdeauna o tăiere eficientă a ierbii.

Caracteristicile maşinilor de tuns iarba cu rază de bracaj zero John Deere

Modelele de maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero John Deere conving printr-o varietate de caracteristici practice. Puteţi găsi toate detaliile aici.

Manevrabilitatea maşinilor de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak

Agilitate remarcabilă

Când vine vorba de manevrabilitate, ZTrak este superioară altor utilaje de tuns. Combinaţi aceasta cu viteza excepţională de tăiere şi veţi vedea cu uşurinţă de ce atât de mulţi profesionişti aleg Ztrak.

Maşini de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak, control intuitiv al mişcării

Pornire pe loc

Manetele de control al mişcării ale maşinilor noastre de tuns iarba cu rază de bracaj zero sporesc confortul operatorului şi vă oferă un control mai precis.

Maşini de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak, cu sistem de colectare opţional

Capacitate de colectare

Puteţi să transformaţi uşor maşina de tuns iarba cu rază de bracaj zero ZTrak într-o maşină de colectare, adăugând un sistem opţional de colectare.

Maşini de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak, ridicare platformă pentru picioare

Ridicarea platformei pentru picioare

Pentru a ridica, coborî sau schimba înălţimea platformei cositoarei în timp ce lucraţi, apăsaţi, pur şi simplu, pe bara de picior.

Maşini de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak, motor de înaltă capacitate

Selectarea înălţimii de tăiere

Pentru a regla înălţimea de tăiere din confortul scaunului dvs., rotiţi pur şi simplu butonul rotativ (Z300) sau deplasaţi ştiftul (Z500) între 25-104 mm (1-4 in) la seria Z500 sau 32-114 mm (1,25-4,5 in) la seria Z300.

Maşini de tuns iarba comerciale cu rază de bracaj zero Ztrak, cu structură de bord modernă

3 niveluri de confort

Modelele noastre electrice se livrează cu tot ceea ce aveţi nevoie pentru o tăiere lină şi uniformă. Modelele din Seria M adaugă un scaun mai înalt şi mai mult confort, în timp ce modelele din Seria R oferă cel mai mare confort şi cea mai mare comoditate.

Gama de maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero John Deere

Doriţi să ştiţi exact care sunt diferenţele dintre modelele maşinilor noastre de tuns iarba cu rază de bracaj zero ZTrak înainte de a lua o decizie? Nu vă faceţi griji, în această diagramă, veţi găsi toate datele de care aveţi nevoie.

ModelePuterea motorului**Lăţimea de tăiereViteză

12.1 kW (16,2 CP) la 3.000 rpm

107 cm (42 in) Platformă Accel Deep™ 

Până la 11,3 km/h (7 mph) 

12.7 kW (17 CP) la 3.000 rpm

107 cm (42 in) Platformă Accel Deep™ 

Până la 11,3 km/h (7 mph)

12.7 kW (17 CP) la 3.000 rpm

107 cm (42 in) Platformă Accel Deep™

Până la 11,3 km/h (7 mph)

13,4 kW (18,0 CP) la 3.350 rpm

122 cm (48“) Accel Deep

Până la 12,9 km/h (8 mph)

16,1 kW (21,6 CP) la 3.350 rpm

122 cm (48“) Accel Deep

Până la 12,9 km/h (8 mph)

15,3 kW (20,5 CP) la 3.250 rpm

122 cm (48“) Platformă de înaltă capacitate 

Până la 14,5 km/h (9 mph)

găsiţi un distribuitor

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Maşina dvs. de tuns iarba cu rază de bracaj zero de la John Deere are nevoie de întreţinere? Nimic mai simplu! Experţii noştri în relaţii cu clienţii vă vor asista doar cu serviciile de care aveţi nevoie. Găsiţi cel mai apropiat distribuitor folosind harta noastră interactivă.

Sfaturi pentru curte John Deere

Sunteţi în căutare de inspiraţie pentru design-ul gradinii tale? Găsiţi o mulţime de sfaturi interesante şi articole în secţiunea Sfaturi pentru curte.

Accesorii pentru maşini de tuns iarba cu rază de bracaj zero şi altele

Extindeţi şi mai mult utilizarea maşinii dvs. de tuns iarba cu rază de bracaj zero John Deere, adăugând numeroase accesorii. Indiferent dacă vă aflaţi în căutarea unui scut de zăpadă sau a unei bene noi, veţi găsi tot ce vă trebuie în catalogul de accesorii.

Magazinul online John Deere

Mai aveţi nevoie de un tractor în colecţia dvs. de modele John Deere sau preferaţi un tricou cu glugă? Găsiţi tot ce aveţi nevoie în magazinul nostru online.

¹ Exclusiv pentru uz privat rezidenţial. Pentru uzul comercial al maşinilor de tuns gazonul Seria Z300, garanţia este de 12 luni.
² Preţ de vânzare recomandat. Preţuri inclusiv TVA. Toate preţurile sunt valabile până la 31 octombrie 2023.
³ Putere nominală EC (testată în conformitate cu SAE J1349). Informaţiile cu privire la puterea şi cuplul motorului sunt furnizate de producătorul motorului şi vor fi utilizate numai în scop comparativ. Puterea şi cuplul
 dezvoltate efectiv vor avea o valoare mai mică. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi site-ul web al producătorului motorului.