Hedere pentru întreaga recoltă

Hedere pentru întreaga recoltă

Performanţă pentru furaje în întreaga recoltă

Când vă concentrați, obțineți rezultate superioare. Zürn este un partener John Deere care este specializat în producerea de accesorii de ultimă generaţie pentru utilaje de recoltat. Recoltarea furajelor din întreaga recoltă este optimă cu hederele ProfiCut de la Zürn.

Volum mare

Volum mare

Șnec oscilant masiv, care asigură o performanţă superioară de alimentare pentru cantităţile cu randament foarte ridicat.

Confort la încărcare

Confort la încărcare

Încărcarea şi descărcarea sunt floare la ureche, graţie transportorului pentru heder coborât hidraulic.

Versatilitatea culturii

Versatilitatea culturii

Cuţitele laterale uşor de montat prezintă o cuplare rapidă şi o protecţie împotriva coliziunilor – treceţi la culturi noi rapid şi uşor.

Recolte înalte

Recolte înalte

Deflectorul frontal, reglabil hidraulic, vă permite să reglaţi hederul la recolta foarte înaltă de pe scaunul şoferului.

Proiectat pentru performanţă de top

Proiectat pentru performanţă de top

Hederele de înaltă eficienţă Zürn ProfiCut 530 şi 700 pe care le folosim au fost dezvoltate pentru tăierea curată şi joasă a furajelor din întreaga cultură, cu o bară de tăiere cu disc testată şi fiabilă. Pentru a vă ajuta să obţineţi un randament maxim cu o calitate optimă a furajului, puteţi chiar să reglaţi viteza melcului la lungimea de tăiere.

Proficut

MODELLĂŢIME DE LUCRU

530

5,3 m

700

7 m

Localizare distribuitor

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Găsirea hederului potrivit nu ar putea fi mai uşoară. Distribuitorul dumneavoastră vă va consilia cu plăcere.

Localizaţi un distribuitor

Hedere

Hedere pentru porumb

Hedere pentru porumb

Headerele pentru porumb 300plus şi 400plus sunt renumite în întreaga lume pentru capacitatea mare, fiabilitate şi întreţinerea redusă.

Hedere pentru iarbă

Hedere pentru iarbă

Pentru colectare amănunţită de înaltă eficienţă a ierbii, aveţi posibilitatea de a alege între pick-up-urile din seria 6X9 şi R.