combine 2021

ESTE VREMEA PENTRU UPGRADE
– COMBINE 2021

Capacitate masivă 100t/h

PACHETUL DEFINITIV DE RECOLTARE

PACHETUL DEFINITIV DE RECOLTARE

Am investit în ultimii ani peste 1 miliard £ în tehnologia digitală a recoltării, concepte noi de maşini şi servicii de sprijinire a distribuitorilor. Suntem convinşi că am realizat unul din pachetele de recoltare cele mai bune disponibile astăzi pe piaţă.

PACHETUL DEFINITIV DE RECOLTARE

Nu a fost niciodată mai convenabil un upgrade la o combină John Deere în 2021:

  • Capacitate masivă: 50 – 100t/h
  • < 1% Grăunţe sparte
  • Hedere de înaltă performanţă
  • Livrare a pieselor în 24 ore
  • Combină de rezervă
  • Transfer de date wireless timp de 5 ani
  • Monitorizare de la distanţă
  • Instrumente digitale de management

CONFRUNTAREA COMBINELOR 2020

POLIGONUL COMPETITORILOR – CONFRUNTAREA COMBINELOR 2020

Suntem foarte încrezători în performanța combinelor noastre care, în ultimii 3 ani au participat la competiții directe demonstrative cu competitorii.

Nu am pierdut nicio probă până acum.

În fiecare confruntare a combinelor din ultimii 3 ani, combinele John Deere au arătat niveluri extrem de mici ale pierderilor şi un procent de boabe sparte mai mic de 1%.

Poate că a venit timpul să faceţi un upgrade şi să treceţi la o combină John Deere, pentru a experimenta îmbunătăţirile performanţei avansate pe care le-am introdus.

 

< 1% BOABE SPARTE – GARANŢIA CALITĂŢII BOABELOR

< 1% BOABE SPARTE – GARANŢIA CALITĂŢII BOABELOR

Datorită calităţii verificate a boabelor de la seria S, garantăm că puteţi realiza <1% boabe deteriorate în buncăr. În caz contrar, vă plătim diferenţa*. Chiar şi micile diferenţe în ceea ce priveşte pierderile de boabe se pot însuma şi ajunge la sume uriaşe de bani în timpul sezonului de recoltare**.

De exemplu, imaginaţi-vă că recoltați 500 ha de grâu la 8 t/ha şi la un preţ de 160 €/t. Reducerea procentului de boabe sparte în buncăr de la 3 la 1% vă va aduce o sumă suplimentară de 12.880 € în buzunar.

COMBINĂ DE REZERVĂ – GARANŢIA RECOLTEI

COMBINĂ DE REZERVĂ – GARANŢIA RECOLTEI

Opțional puteți opta pentru pachetul nostru "Garanția Recoltei".

Garantăm că vom obține toate piesele de care aveți nevoie în 24 - 48 de ore de la comanda dumneavoastră.

Dacă nu reuşim şi combina dvs. nu poate recolta, distribuitorul dvs. vă oferă o maşină de rezervă, de dimensiuni similare***.

 

Recoltare în timp recordRecoltare în timp recordRecoltare în timp record

Recoltare în timp record

HeadingIcon

W-Seria
Toba de 660 mm garantează treierare delicată, cu paiele bine păstrate şi deteriorare redusă a boabelor, datorită designului tobei de diametru mare cu 10 bare.

Aflaţi mai multe

Seria TSeria TSeria T

Combina de 50 tone

HeadingIcon

T-Seria
Capacitatea seriei T este deosebit de ridicată pentru dimensiunile ei, datorită sistemului ei unic de treierare Tangențial Plus şi a suprafeţei mari de separare activă.

Aflaţi mai multe

Combina automatizatăCombina automatizatăCombina automatizată

Combină automatizată

HeadingIcon

S-Seria
Cu rotorul unic de dimensiuni mari, obținem boabe de înaltă calitate cu pierderi foarte reduse, datorită manipulării delicate a culturii şi a sistemelor automate de comandă.

Aflaţi mai multe

* Numai la distribuitorii John Deere participanţi. Înscriere numai de la 15 august 2020 până la 30 mai 2021 pe pagina noastră web.

** Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 www.feiffer-consult.de

*** Opțional o mașină de rezervă este disponibilă pentru orice fermier care utilizează o combină John Deere cu vechime de până la 7 ani de la distribuitorii participanţi. Pentru a se califica, trebuie întreţinută în conformitate cu manualul operatorului şi trebuie să treacă de o verificare Expert Check efectuată înainte de sezonul de recoltare, şi să aibă efectuate toate reparaţiile recomandate.