Pe mâini bune

In Skilled Hands

 

Continuă să fii pregătit: solicită acum o VERIFICARE GRATUITĂ

Când tractorul tău John Deere din seria 30 sau combina W / T împlinește mai mult de opt ani de utilizare, este posibil să aibe nevoie de atenție specială. Solicită vizita tehnicianului nostru calificat pentru inspecţia utilajului tău și vei primi un raport cu privire la starea acestuia. Vom veni noi la tine!

 

Completează codul poștal mai jos și întreabă dealerul local:

Alege dealerul

Pregătește-te

Pregătește-te

Reduci din timp dacă completezi şi tu LISTA de VERIFICĂRI înainte de sosirea tehnicianului.

Toate piesele. Orice buget. Garanție aplicată pentru piese și manoperă2

În baza rezultatelor VERIFICĂRII GRATUITE, tehnicianul nostru va recomanda servicii de întreținere sau reparații și va realiza un deviz cu piesele potrivite.
Toate piesele beneficiază de condiţii de garanție, dacă sunt instalate de dealerul autorizat John Deere. Poţi alege fie piese de origine, Reman sau piese alternative (Vapormatic), în funcţie de bugetul tău.

Piese de Origine

Piese de Origine

Piesele de origine și produsele marca John Deere sunt fabricate special pentru John Deere și îndeplinesc criterii stricte de înaltă calitate, specificații și asigură longevitate în exploatare.

Reman - piese recondiţionate

Reman - piese recondiţionate

Reman înseamnă un proces de recondiţionare realizat direct la producător a unor piese defecte și/sau uzate, care sunt înlocuite cu piese de origine și apoi inspectate și retestate să respecte specificațiile de performanță iniţiale.

Piese Alternative

Piese Alternative

Piesele alternative sunt piese de schimb de calitate diferită de cele de origine, dezvoltate de producător pentru utilajele mai vechi din gama John Deere. Acestea sunt proiectate la un nivel diferit de specificații tehnice și aprobate de producător pentru utilizare pe utilajele sale.

In Skilled Hands

 

1 Ofertă disponibilă doar pentru tractoarele John Deere din seria 30 și combinele W / T fabricate în perioada 2008-2013, numai la dealerii participanți.
2 Dacă este asigurat montaj de un dealer autorizat John Deere. Durata garanției se aplică în funcție de reglementările țării.