Program de instruire pentru tehnicienii din Construcţii şi silvicultură

Lansaţi-vă cariera

Lansaţi-vă cariera

A fi tehnician John Deere înseamnă a avea un loc de muncă practic, cu înaltă tehnologie, care este foarte căutat. Compania John Deere oferă programe extinse de formare profesională cu opţiuni de învăţare accelerată, astfel încât să vă putem instrui rapid indiferent de contextul dumneavoastră. Şi, cu peste 2000 de distribuitori în Statele Unite şi Canada, oportunitatea ar putea să bată chiar la uşa dumneavoastră.

Vă interesează o carieră?

Căutaţi posturile vacante

Iată ce spun tehnicienii de service

Tehnicienii de service sunt foarte căutaţi, dar distribuitorii John Deere oferă şi oportunităţi de avansare în carieră. Tehnicianul de service de astăzi ar putea fi reprezentantul de vânzări, directorul de service, specialistul în tehnologia de precizie sau directorul de magazin de mâine. Dar nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt, în schimb ascultaţi-i pe foştii tehnicieni de service care au avansat în carieră.

Compania John Deere şi distribuitorii John Deere se bucură să-i sprijine pe veteranii de război. Ascultaţi povestirile veteranilor care lucrează în prezent pentru distribuitorii John Deere despre formarea, tranziţia şi experienţele acestora.