Un colaj de diferite câmpuri, fotografiate de sus, cu un tractor John Deere în partea dreaptă

Tehnologie şi inovaţie John Deere

La John Deere, inovăm în avantajul clienţilor noştri, deoarece tot ce învăţăm nu este un produs secundar a ceea ce facem. Este carburantul care alimentează ce putem face mai bine. Soluţiile noastre îi ajută pe clienţi să îşi îndeplinească aspiraţiile, să lucreze cu mai multă precizie şi mai productiv cu tehnologie avansată, dar şi să ia decizii mai bune pe baza datelor.

Cultivând inovare: Vă prezentăm câştigătorii premiilor Fellows

În cadrul companiei John Deere, premiile Fellows este modul nostru de a-i recunoaşte şi premia pe cei care au avut o carieră inovatoare, de a-i ghida în viitor și, cu un scop comun și mai înalt, de a-i ajuta să avanseze.

Vă prezentăm experții noștri de top
 • Kurt Chipperfield

  Kurt Chipperfield

  Abordarea sa de mic proprietar de afaceri în ceea ce privește extinderea implementării VR aduce beneficii atât clienților, cât și clienților.

 • Clayton Janasek

  Clayton Janasek

  Capacitatea sa de a transforma rezultatele simulării în aplicații practice, de viață reală, transformă încrederea și loialitatea clienților.

 • Rich Humpal

  Rich Humpal

  A profitat de o linie de produse esențiale și a transformat-o într-o soluție eficientă, care face clienții mai eficienți și mai profitabili.

 • Lara Baugh

  Lara Baugh

  Protejează expunerea companiei la riscuri, permițând companiei John Deere să devină mai inovatoare și mai agresivă.

 • Kent Wanner

  Kent Wanner

  Contribuie la depăşirea evoluţiei electrificării, putând elimina adesea diferenţa dintre puterea diesel şi viitor.

 • Georg Kormann stând lângă un braţ robotic.

  Soluţii integrate

  Dr. Georg Kormann, Director de inginerie a sistemelor pentru fân şi furaje – Inginerie Avansată şi Integrare Tehnologică, apreciază ceea ce doresc, aşteaptă şi chiar solicită clienţii.