Seria M900(i)

M900i Hero

Este perfect pentru cultura dumneavoastră

Trei dimensiuni de rezervor de la 4.400 to 6.200 litri, braţe cu pliere dublă sau triplă de la 24 până la 40 metri şi ISOBUS opţional. M900(i) este alegerea dumneavoastră cea mai bună pentru boabe mici cum sunt grâul şi orzul.

 

Comenzi manuale simple

Comenzi manuale simple

Supapele manuale fiabile sunt simple și eficiente, posibilitatea de a se defecta sau de a necesita lucrări de întreținere fiind extrem de redusă. Aveți nevoie de un utilaj mai complex? Alegeți opțiunile noastre AutoFill sau AutoDilute!

TwinSelect

TwinSelect

Schimbarea duzelor atunci când vremea o impune sau trecerea de la erbicidare la împrăştierea de îngrăşăminte se face prin simpla apăsare a unui buton cu TwinSelect. Această opţiune permite economie de timp, adaugă flexibilitate mai mare şi vă ajută să aplicaţi rata ţintă independent de viteza de stropire.

Distanţarea duzelor 25 cm

Distanţarea duzelor 25 cm

Cu spaţii de 25 cm între duze puteţi coborâ înălţimea braţului, pentru a reduce deviaţia fără a compromite spectrul de stropire – menţineţi dimensiunea fină a picăturilor şi reduceţi deviaţia.

Conexiune în sistem de transfer închis

Conexiune în sistem de transfer închis

Prin conectarea uşoară la orice sistem de transfer închis, evitaţi aproape complet contactul cu lichidele de protecţie a culturilor. Acest lucru vă permite să efectuaţi umplerea şi clătirea prin conectarea directă la recipient, cu ajutorul unui adaptor utilizat pe scară largă de producătorii de substanţe pentru protecţia culturilor.

  • TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro

    Cu TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro braţul se află întotdeauna în poziţia adecvată pentru o acoperire optimă. Senzorii în mod hibrid concepuţi pe scop contribuie la poziţionarea corectă în permanenţă a braţului – menţinând o înălţime constantă a aplicaţiei, pentru diminuarea abaterilor, creşterea vitezei şi reducerea stresului operatorului.

    TerrainControl
  • Individual Nozzle Control (comanda individuală a duzelor)

    Controlul individual al duzelor este mai precis, scade costurile de producţie, măreşte potenţialul de randament şi ajută protejarea mediului prin reducerea supra- sau subdozării.

    bloc sanie maşină de stropit m900i

MODELREZERVOR DE SOLUŢIELĂŢIME BRAŢDEBITUL POMPEI

4400 l

24-40 m

560 l/min

5200 l

24-40 m

560 l/min

6200 l

24-40 m

560 l/min